ה"י רביעי 14.2.2012

killer97

New member
שתיהן לתמיד

[לפחות כרגע] אבל איזו מהן משנה שם

Guid

New member
לפי התיאור שלהן,

הטבעת הזהובה, Pet Label, היא זו שמשנה את השם...

btekx

New member
חשוב!!!!!! זה לא משנה את השם!!!!!

זה משנה רק עיצוב ה"שלט" ראה את חיה מחמד שלך בחלון NX אוטומאי יש להם עיצוב שונה בשלט השם ובועה שלו כתום משנה עיצוב של שלט השם של חיה כחול משנה עיצוב של שלט הבועה של חיה יש NX אחר שכתוב NAME עם חוט, זה כן משנה שם של חיה

killer97

New member
אוף

קניתי אחרי מה שעידן אמר לי לפני שאלעד כתב וגיליתי בדרך הקשה שזה לא משנה את השם של החיה

במיקרים כאילו

קודם מרימים אלי טלפון. ולא מבזבזים אן אקס מאד מאד מאד יקר כל כך מהר. אנשים מסתכלים ועונים בפורום כשיש להם זמן.... וכמיטב יכולתם. המכירה התחילה אתמול בצהרים. הא תהה שם לפחות לשבוע. תמיד אפשר לבדוק באתר עד מתי המכירה. שינוי שם לחיה זה לעולמי עולמים. בכל מקרה. זה לא ל 90 יום.... אוטוטו מגיעות חיות מחמד לדמון סלייר. אנ מחכה להן....

על 3 חויות חדשות ! הדטה שלהן כבר במשחק

אין לי מושג למה עוד לא בקאש שופ. אנסה יותר מאוחר לשים תמונות. לא יכולה לשבת עכשיו רצוף מול המחשב.

btekx

New member
את מדברת על חיות שבתמונה זה?

אכן אלו שדים אפלים שחובה לכול קוטל שדים יש 3 צבעים שונות אדום סגול וצהוב

אבישי ר

New member
ואווווווווווו נדירים ביותר!

חבל שאין לי NX הייתי קונה את שלושתם מיד

מצבניק

New member
אני דווקא מאוד אוהב את הכחול והאדום...

נראה שבלונד זה ה"אין" החדש, מה אסף?

btekx

New member
שמת לב שהצבעים זה לא סתם אלא רמה

בתאם לעבודה של קוטל שדים, בעבודות ראשונות התקפה שלו בצבע צהוב אחרי זה בעבודה צבעו אדום ובסוף סגול שמתם לב????? אז זה אומר שחיה בצבע סגול יותר חזק ואילו חיה צהוב הכי חלש... (כמו בתמונה זה תראה את העיניים שלהם שצהוב חמוד, אדום קצת מעוצבן, סגול נראה זועם...)

מ י ל ר

New member
נכון, וזה יאמור לזכות הנמר שלי

לא רק שהוא מדהים ואני מת עליו, יש מסביבו כתום זוהר כזה D: אני מת על הנמר שלי... חבל שהייתי קמצן ולא שיניתי לו את השם שיכלתי.

כן בדיוק אילו....

אני שוקלת לקנות אותם אבל. מעצבן אותי שהם לא לתמיד וצריך כל 3 חודשים להחיות אותם.....

btekx

New member
תספרי לאחי,

לאחי יש 3 דרקונים (כחול, אדום וירוק) כול 3 חודשים לחיות אותם 3 פעמיים...

למעלה