ה"י יום שלישי

Don Nirtin

New member
כמעט 100% בטוח ש......./images/Emo87.gif

Dark Scroll for Claw ATT 30% זה 30 מיל. את עשירה
כל השאר לא זוכר מה ראיתי בFM. את רוצה למכור- תלכי לעשות סיבוב ועבודה קשה. כל כך הרבה מגילות את יכולה לברר לבד בFM

miss_t

New member
טוב, אני מנסה מבאסיל

למרות שאת יודעת שהוא לא מדוייק- לכן מציעה לשים יותר יקר או לבדוק את מה שאני כותבת
Stump Eraser- תבדקי את התיאור שלו- יתכן והוא לא חיקוי ואולי יהיה שווה משהו (צלמי מסך אם בא לך)
Pink Bandana +4 Speed מצאתי- בבאסיל יש מכירה על 700K, הטווח הוא עד 2 מיל (כנראה נמכרו כובעים מסוקרלים)
Yellow Snowshoes- אני חושבת שהם שווים הרבה, בעיקר בגלל הסטאטים, הם טובים ממה שיצא לי לראות כשחיפשתי. עבור 3 אינט ו3 דקס נמכר ב80 מיל פחות או יותר, מציעה לשים על 160 מיל ולראות אם קונים, למה שלא תשתמשי בנעליים האלו? הן יכולות להיות מעולות בשבילך! במיוחד בגלל ה4 INT
Dark scroll for Bow ATT 30% - לא יודעת כל כך, ראיתי בין 6 ל8 מיל Dark Scroll for Claw ATT 30% בערך 30 מיל או יותר Dark Scroll for Dagger ATT 30% בערך 5 מיל Dark scroll for Spear ATT 30% בערך 6 מיל Dark scroll for Two Handed Sword 70% השערה שלי - 8 מיל עוד בהמשך

miss_t

New member
עוד קצת

Dark Scroll for Gloves for DEX 30% בסביבות 1 מיל Dark scroll for Shoes for Speed 70% 200K או יותר? Dark Scroll for Earrings INT 70% 1.2 מיל (אולי תשתמשי בשביל עצמך?) Scroll for Helmet for DEX 30% 5.5 מיל

../images/Emo24.gifתודה לכל מי שעזר.

עשיתי בערך שעתיים סיבובים בפרי מרקט בצ'אנל אחד וחיפשתי מחירים ושיניתי עד שמצאתי מחיר ממוצע בערך. לא מצאתי את המחירים של הכל, אבל מצאתי בערך 12 וכבר פתחתי את החנות של המושרום אלף.
עשיתי מלא חיפושים ובסוף במקרה מצאתי ספוט של מישהו שבדיוק באותו רגע עזב ממש קרוב לכניסה של פרימרקט 11. :)

אני מציע

שכל דבר שאת יכולה להשתמש בו תנסי בעצמך ככה קרה לי עם מגילה של 10% דקס לאובר אולל ועכשיו לאובר אולל שלי יש 14 דקס במקום 10......כמובן ש- 30% לא כדי על חפצים יקרים מידי כי יש להם 35% להרוס את החפץ אבל זו החלטה שלך כבר....

אני לא בטוח

אבל עכשיו בגלל האראנים המחירים של הסקרולים לדקס יעלו בגלל שאראנים צריכים הרבה מאד דקס (בגלל זה אני תמיד שומר אפשרות של 18+ דקס ברמה 25 לכל שחקן (חוץ מלקוסמים...) ועם המדליה של 500 קומבואים זה 21+ דקס שעולה במקסימום 2 מיליון לכל מי שרוצה להשיג .....

פשוט שונאת את CPQ2../images/Emo46.gif

אנשים כל כך מחזיקים מעצמם שזה פשוט מחליא, כבר אי אפשר לשחק שם מבלי שמישהו ינסה לרמות אותך בצורה זו או אחרת

../images/Emo45.gifאיח CPQ2.

הסיבה היחידה שאהבתי את הPQ הזה, זה האחוזים. אבל או שהאנשים שם לא יודעים אנגלית, או שהם חשים פרו. אז ויתרתי ממזמן על לנסות להיות שם, אני בכ"מ מעדיפה להתאמן לבד עם דאבלים.

לא חושבת, מצטערת. ../images/Emo4.gif

מעבר לעובדה שבפיקיו הזה מקבלים המון אחוזים, אמרתי המון פעמים שאני נגד פיקיואים ולא סובלת אותם. אפילו שאתם אנשים שמוכרים לי, לא מסוגלת, לא אוהבת את זה.

איך אני מגיע לשם?

עוד כמה ימים אני יתחיל לרבוץ שם.... אני לא אומר שאני פרו או משהוא..... אבל נזק מקסימום של 2000 במכה ברמה 43 זה טוב לא?

למעלה