ה"י יום שלישי

ה"י יום שלישי

לא שיחקתי היום אבל אתמול מאוחר בלילה כשהשרתים לגלגו לכולם סגרתי את כל התוכנות ואיכשו המשחק הלך לי ממש אבל ממש חלק כמו שאף פעם לא היה חלק לאף אחד הייתי עם הTB שלי בויקטוריה אז מיהרתי ללכת לפריון להרוג את סטומפי.... הרגתי ב- 5-6 צ'אנלים ולא יצא לי כלום ואז אבא שלי אמר לי ללכת לישון כי היה איזה 11 בלילה קיצר מאד מאוכזב מההשגים של אתמול לפחות אם היתה יוצאת לי איזה מגילה כל עסק בדיקת השרתים היה לטובתי...... ניראלי אני יתמקד היום באמת בקצת בוסים כי מזמן לא עשיתי.....

משבר רמה 71 נגמר לו סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוי אלוהים עד שעברתי את הרמה המעצבנת הזו
הינה מגיע לו משבר רמה 72
אבל נתמודד גם עם זה אני מניחה... תודות לחרטא של גאגא והמציאות מצאתי את עצמי עולה רמה סוף סוף!

miss_t

New member
כל הכבוד! אל ייאוש!

ד"א, למה את מתאמנת שם? נראה לי שזה אקספי ממש נמוך, האמנם?

זה נכון.....

עדיף ברמה שלך להתאמן על מפלצות רגילות ולא כרונוס יש המון מקומות מעולים לקוסמים עכשיו תישאלי בפורום פשוט..... אפילו לכאלו שאין להם הרבה כסף לשיקויים המקום הזה לא שווה......

miss_t

New member
אל תשכח

יתכן שהיא הייתה באזור בגלל קווסט או דבר אחר והתחשק לה להתאמן שם מעט. אני חושבת שבמאגטיה יש מקומות אימון טובים לרמה שלך (לא בטוחה) וגם אני תוהה לגבי הווינריידר, נעמה בטח יודעת הכי טוב

בדיוק בגלל זה../images/Emo45.gif

סיימתי קווסט וגם לא היה לי כוח לטייל שהייתי על 97 אחוז חחחח הוונדר ניסיתי והם מרדימים... כך שזה בעיה כי אין משהו נורמלי עם EXP סביר

סתם היה לי איזה 3 אחוז לחסל....

ולא היה לי כוח להתחיל לטייל..... עכשיו אני מחפשת מקום אחר ונורמלי להתאמן בו.

../images/Emo49.gif בתאלה../images/Emo24.gif

אבל מה קרה למגרש חניה בזיפנגו
נמאס לך כ"כ מהר
ולגבי הווינדריידרס, לא רק שהם מרדימים אלא שגם לוקח המון זמן לחסל אותם, לדעתי יותר יעיל לחסל מפלצות שנותנות קצת פחות אקספי אבל מתות יותר מהר

../images/Emo41.gifעלילותיי עם הגאצ'ה והמראה החדש.

קודם כל, הנה המראה החדש
התווספו לו גם 4 AURA RING. אז קניתי 35 כרטיסי גאצ'ה, האמת הרוב היה חרא אבל יצאו כמה דברים ממש טובים, סקרולים לדאגרים ואינט לעגילים ועוד מלא. וגם! YELLOW SNOSHOES, בדקתי מחירים ונראה די גבוה, אפשר לדעת מה המחיר בערך? וגם יש לי PINK BANDANA, אני אשמח לדעת את המחיר. וסיוון/מישהו שטוב במחירים, מחר אני עושה רשימה של כל הסקרולים והאקוויפ שקיבלתי מהגאצ'ה, אני אשמח אם תעזרו לי.
[מי רוצה לעזור לי למצוא ספוט טוב בפרימרקט 1 ל7 ימים הקרובים?
]

וכמובן עידןןןןןןן

המון תודה שמצאת בשבילי את טיימר ושמרת עליו ככל האפשר עד שהגעתי.
קיצר-סוףסוף סיימתי את המשימה המעצבנת של להרוג את טיימר, ואז לגדל טיימר, קיבלתי 15.5K אקספי ו11 פיים פוינטס :)

למעלה