ה"י יום שלישי

לוטן מגניב לאללה../images/Emo70.gif

ממש אהבתי את המראה החדש, הרבה יותר יפה לדעתי מהקודם, למרות שגם אותו אהבתי

אתה אומר את זה כמו משהוא רע.....

ליהיות רמה 117 זה ממש לא רע! הלאווי והייתי רמה 70 לא 117 ......

miss_t

New member
קריאה ל"פעם 3 סוכריה"../images/Emo70.gif

יש מצב שאת מבקרת אצל PAP ומראה לנו חוויות?

בטח ! אבל שמתי SS ממנו לא מזמן

מה את רוצה לראות? את בסקניה במקרה? הייתי מזמינה אותך לבוא איתי.

miss_t

New member
אוי אוי

הכוונה הייתה לדג הענקי הזה שבאקווה! מה שמו
צודקת, אני זוכרת את התמונות מPAP

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני ממש צריכה עזרה.../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

[היי, עליתי ל64, יש לי Maple Magician Shield
] קיצר, אני צריכה לדעת מחירים. יש פה המון DEF וחרא כזה, אבל כל מסו חשוב, אז אני אשמח לדעת בערך מחירים- Dark scroll for Bottomwear DEF 30% Dark scroll for Bottomwear DEF 70% Dark scroll for Topwear HP 70% Scroll for Face Accessory for HP 10% Dark Scroll for Dagger ATT 30% Scroll for Dagger ATT 70% Dark scroll for Bow ATT 30% Dark scroll for Cape for LUK 70% Scroll for Helmet for DEX 30% Dark scroll for Shoes for Speed 70% One Handed Sword for Accuracy 30% Scroll for Helmet HP 70% Dark Scroll for Earrings DEF 30% Dark scroll for Spear ATT 30% Dark Scroll for Gloves for DEX 30% Dark Scroll for Earrings INT 70% Dark Scroll for Claw ATT 30% Dark scroll for Two Handed Sword 70% Fire Raccoon Eraser Yellow Snowshoes 5 DEX&4 INT Pink Bandana +4 Speed יש לי את החנות של המושרום אלף עד יום שלישי הבא, ואני רוצה למכור כמה שיותר-מהר יותר. [עם דגש עם הילו סנושוז, שסיוון אמרה לי בערך מחיר, אבל אני אשמח לעוד דעה] תודה

deisy

New member
את חושבת שבאמת נזכור את המחירים של כולם

בע"פ?
אתמול,ביליתי 3 שעות בערך ב FM בחיפוש אחרי מחירים של המון סקילבוקים שהיו לי, כן.. 3 שעות.. ומצאתי מחירים לרובם... לוטן, קחי את הרשימה ותעשי סיבוב FM - יש לך מגילות בהחלט נפוצות שאני בטוחה שתמצאי את המחירים שלהם שם! נכון שזה לוקח זמן, אבל ככה לומדים

בשביל מגילות טיילי לרוב בפרימרקט 1-6

רוב החנויות שם זה סקרולים שבטוח תמצאי מהר את המחירים למגילות שלך... נדמה לי שבחלק יצא לי להיתקל....

Hasselblad

New member
אני חושבת שרק לפני יום או יומיים

אמרי בפורום שכל מגילות הדף שוות בערך 80-90K..... לגבי המחק של הדביבון הוא שווה 90K... לגבי כל השאר... ללכת לטיייל בפרי מרקט..

למעלה