אני לא אדייאש אני חיי את בולמי ביחד עם עולמם
האמת שאני רוב זמני לבדי, אני לא רואה צורך בקשר עם בני אדם, אני לא בקשר עם אנשים כבר ארבע שנים.
אני לא מדבר הרבה, ואני לא מתקרב לאנשים, יש לי עולם משלי, שהוא לא קשור לזמן ולאם מי שאני בקשר.
אני זה אני, ואני מתחבר למה שאמרת גם לי -אין לי הגדרות או גבלות, אני יכול להיות פסיכופת וקר רוח, ומצד
אחד בעל אדיאלים ומטרות ורצון לעזור, חכם מאוד או עושה הרבה שטויות מטופשות חסרות פשר, יש בי הרבה צדדים.
אני חיי את חיי לא את חייהם: לא פעם ולא פעמים עשיתי דברים לא מקובלים חברתית, רוב הפעמים זה היה בסדר גמור.
למה לא? למה אני צריך לעשות דין ודיין לאדם אחר?: אני חיי את חיי והוא את חייו, טענו עלי שבני אדם הם כמו בשחמט
הכלים, אני אוהב להשתמש בהם כדאי לנצח בשחק אבל לא באמת מפתח רגש לכלים אלה למשחק, כנשמל כמובן, יכול
להויות שזה נכון, אני די מזנתרופ : לפחות באופן המק'ובל, כולם הם צללים ואני בתוך מללים והם בתוכי ואני בתוכם,
כולם חלק מערכה אחת גדולה שמה החיים, ובחיים משחקים וכמו שלפעמים נפצעים במשחק או לפעמים עובר על החוקים.
כך גם בחיים, זה די הרפתקה כל החיים האלו, אני לא ממש לוקח את ברצינות, חיים/ מוות, זוגיות לא זוגיות, אהבה לא
אהבה, זה דבר לא מוגדרים אצלי בכלל, אני אישי שחיי את עולמי, ואוהב את עולמי אבל הבעיה היא שלפעמים גם בא
לך יכרו את עולמך, או להיות חלק מעולם אחר ואז אתה נדחה, זאת הבעיה....