הצלחת להאט את האנימציה? באיזה תוכנה עשית אותה?
T Tinkerble New member 25/7/02 #76 זה מצויין../images/Emo70.gif תודה ../images/Emo41.gif קבלי ממני....
T Tinkerble New member 25/7/02 #61 או. קיי רז! אני מקווה שעשיתי את העבודה כמו שצריך (יותר טוב ממה שאתה עשית את- מול לפחות)[ אז אני עוד 10 דקות עפה מפה והולכת לישון..... אז נשארו לי 10 דקות לקרוא ולהגיב לכם
או. קיי רז! אני מקווה שעשיתי את העבודה כמו שצריך (יותר טוב ממה שאתה עשית את- מול לפחות)[ אז אני עוד 10 דקות עפה מפה והולכת לישון..... אז נשארו לי 10 דקות לקרוא ולהגיב לכם
T Tinkerble New member 25/7/02 #69 אממממממ............. כן, בוא´נה נראה לי הוא ביקש את זה מכולם וסתם אין לו כוח לעבוד כל הסיפור עם המזגן נשמע קצת מפגר מרי יש לך תמונות מהפרק היום?
אממממממ............. כן, בוא´נה נראה לי הוא ביקש את זה מכולם וסתם אין לו כוח לעבוד כל הסיפור עם המזגן נשמע קצת מפגר מרי יש לך תמונות מהפרק היום?
ד דובון שוודי New member 25/7/02 #77 חחחח וכן אני אשים מחר כי אני צריכה לגזור ולחבר וזה עבודה קשה מידי לילדה חצי יושנת
T Tinkerble New member 25/7/02 #82 טוב, אני חושבת שאין כאן כבר אף אחד חוץ ממני וממרי אז אני עפה מפה.......... ואני סחוטה מעייפות.......
S SK 3100 New member 25/7/02 #86 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאת רומזת שאני שקרן../images/Emo35.gif אתמול כמעט לא יכולתי להזיז את הרגל לא הרגשתי אותה כמעט אבל למזלי בבוקר הכול הייה בסדר, הרגל הפשירה. לתשומת ך פעם הבאה רמיזות של שקרנות לא יעברו לסדר היום
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאת רומזת שאני שקרן../images/Emo35.gif אתמול כמעט לא יכולתי להזיז את הרגל לא הרגשתי אותה כמעט אבל למזלי בבוקר הכול הייה בסדר, הרגל הפשירה. לתשומת ך פעם הבאה רמיזות של שקרנות לא יעברו לסדר היום
ב ברקודה הכוסון שלי New member 25/7/02 #88 רז איפה התודה שלי???? שמתי בשבילך את מריצה באכות מעולה עם הציצי