התקציר להיום ה- 25.7

טוב מה לעשות מה שנכון נכון

פלולה הוא קופיף מפגר מטומטם שלא יודע לשחק הוא תמיד המקסיקני המושלםםםםם מעצבן אחד ומה הבעיה שבנחה יגלח רוב הגברים מגלחים בבית השחי כי אם את לא יודעת אם יש הרבה שערות שם אז מתחיל להסריח

טוס נו אני מודה

הוא יודע לשחק אבל המויות שלו מעצבנות אותי כל הזמן ואני מתביישת להודות בזה אבל בסרט הוא היה נחמד

קרןPUNCH

New member
אוף תעזבו את פלי בשקט../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוא חתיך, מושך ובהחלט יודע לשחק. אתם כאלה ביקורתיים, הייתם מתים להגיע לרמה שלו. עזבו אותו בשקט. ובקשר למישהי כאן שאמרה שהוא קופיף..אז...היית מתה שיהיה לך חצי חבר כמו שהוא נראה!

Tinkerble

New member
את באמת חושבת שפליפה יותר..........

חתיך מבנחה? אני חושבת שאת צריכה לעשות השוואה מחדש....

חחחחחחח

זה למה אני אמרתי שאני אתחתן עם שחיין! הם מורדים שערות בבטן (שערות בבטן=
לא סקסי
), בבית השחי (עוד יותר לא סקסי), לפעמים הם עושים שער קצוץ (העיקר לא ליפה) ולפעמים הם מגלחים גם ברגלים!!! והכי חשוב! יש להם שרירים
בטן מפותחת בשרירים אצל גבר זה הדבר! (אנשים, השעה משפיעה) הנה תמונות שצילמתי מהפרק!

טוב דעתי על הפרק של היום

זה היה פשוט מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מזה התחרפנתי בכל הקטעים של מריצה ופבלו זה היה כזה מושלם הכל והקליפ שלהם מהצת שראיתי כשלא נתקע נפלא והשירר שיואוויייייייייייי בנחה שר כלכך יפה אבל למרות הכל אני רוצה שהיא תהיה עם מרקוס אבל לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב

גם אותי זה מעצבן

אממ ולא הבנתי מה יהיה בפרק הבא מישהו יכול להסביר לי על מה היא התווכחה עם המורה

Tinkerble

New member
תגידו...........

איזה קליפ יותר יפה לדעתכם? של פאבלו ומריסה או של מיה ומנואל?

התקציר להיום ה- 25.7

איי איי איי איזה פרק... למה דיאגו שלי לא מופייעעעע??? זה התחיל שבחרו את פלי שתהיה בלהקה ולא מיה ומיה התעצבנה והלכה. חואקין הלווה לתומאס כסף והוא רוצה שיחזיר לו את זה, נראה לי שהוא מסבך אותו בקטע של הסמים. סוניה נפצעה ממשהו, ופרנקו בא לבקר אותה והיא דחתה אותו ועשתה לו הצגות, וכשהוא ניסה להתקשר אליה היא לא ענתה לו. מיה עצובה מאוד כי היא לא בלהקה. פלי רואה שהיא עצובה ורוצה לתת לה להיות במקומה. פאבלו חושב על מריצה ועל הנשיקה שלהם. אני לא מאמינה הוא מגלח בבית שחי.. בשיעור מריצה מתכתבת עם מישהו בפלאפון ואומרת לו: תטפל בלהקה. תפוסים אותה ושואלים מזה הלהקה, {המורה שואל} אז היא ממציאה סיפור ולא מאמינים לה, ורוצים לשלוח אותה למנהל אז היא אומרת שהיא ופאבלו נהיו אתמול חברים והלהקה זה משהו שקשור אליהם נראה לי כאילו שניהם יחד. בנות נכנסות לאולם ורואות את הבנים מצטופפים מסביב למשהו, מיה וויקו הולכות לראות מה זה והן רואות פוסטר של ויקו בעירום. הן תולשות את זה וויקו רואה פתק, משהו של היד השחורה נראה לי והיא מתחילה לבכות. המורה {פמפיטה} לריקוד מפרידה את השיעורים של הבנים והבנות, ועושה לבנים ריקוד {הם נראים כמו הומואים כולם שם}. הבנים מאחרים לחזרה של הלהקה ומגיעים בדיוק להפסיק ריב בין מריצה לפליסיטאס.יש איזה קטע שהם מדברים כולם על שהם צריכים שיר חדש ואז היה שיר של פאבלו ומריצה אותו שר פאבליטו לבדו. נראה לי קוראים לשיר: שתי שניות. הבנות מפחדות שתהיה להקת בנים שתיקח להן את כל הריקודים וההופעות או משהו כזה. בסוף אמא של ניקו באה ומתחילה לבכות שקרה משהו לאבא שלו... זהו... מקווה שאהבתם.

למעלה