התקציר להיום ה- 25.7
איי איי איי איזה פרק... למה דיאגו שלי לא מופייעעעע??? זה התחיל שבחרו את פלי שתהיה בלהקה ולא מיה ומיה התעצבנה והלכה. חואקין הלווה לתומאס כסף והוא רוצה שיחזיר לו את זה, נראה לי שהוא מסבך אותו בקטע של הסמים. סוניה נפצעה ממשהו, ופרנקו בא לבקר אותה והיא דחתה אותו ועשתה לו הצגות, וכשהוא ניסה להתקשר אליה היא לא ענתה לו. מיה עצובה מאוד כי היא לא בלהקה. פלי רואה שהיא עצובה ורוצה לתת לה להיות במקומה. פאבלו חושב על מריצה ועל הנשיקה שלהם. אני לא מאמינה הוא מגלח בבית שחי.. בשיעור מריצה מתכתבת עם מישהו בפלאפון ואומרת לו: תטפל בלהקה. תפוסים אותה ושואלים מזה הלהקה, {המורה שואל} אז היא ממציאה סיפור ולא מאמינים לה, ורוצים לשלוח אותה למנהל אז היא אומרת שהיא ופאבלו נהיו אתמול חברים והלהקה זה משהו שקשור אליהם נראה לי כאילו שניהם יחד. בנות נכנסות לאולם ורואות את הבנים מצטופפים מסביב למשהו, מיה וויקו הולכות לראות מה זה והן רואות פוסטר של ויקו בעירום. הן תולשות את זה וויקו רואה פתק, משהו של היד השחורה נראה לי והיא מתחילה לבכות. המורה {פמפיטה} לריקוד מפרידה את השיעורים של הבנים והבנות, ועושה לבנים ריקוד {הם נראים כמו הומואים כולם שם}. הבנים מאחרים לחזרה של הלהקה ומגיעים בדיוק להפסיק ריב בין מריצה לפליסיטאס.יש איזה קטע שהם מדברים כולם על שהם צריכים שיר חדש ואז היה שיר של פאבלו ומריצה אותו שר פאבליטו לבדו. נראה לי קוראים לשיר: שתי שניות. הבנות מפחדות שתהיה להקת בנים שתיקח להן את כל הריקודים וההופעות או משהו כזה. בסוף אמא של ניקו באה ומתחילה לבכות שקרה משהו לאבא שלו... זהו... מקווה שאהבתם.