התקציר להיום ה- 25.7

מריצה התכתבה עם פאבלו.....

ניסיתי לקרוא מה היה כתוב בהודעה שמריצה קיבלה.... בסופה היה כתוב "pablo" מסתבר שזה הוא
סוניה נפצעה בגלל שאתמול היא ופרנקו כמעט התנגשו אחד בשני עם האוטו. הם עצרו מילימטר אחד מהמכונית של השניה, וסוניה לא שמה חגורה אז היא קיבלה מכה בראש........

Tinkerble

New member
באמת? אני לא שמתי ../images/Emo23.gif לזה.....

אוףףףף..... מתי כבר פאבלו ומריסה יהיו חברים? זה משגע אותי...... ויש לי תחושב שזה לא יהיה בשבוע הקרוב.... טלי יש לך אייסי או מסנג´ר?

מן הסתם

בטח שאני אבין אני שונאת את השימפנזה אורנאוטן(ככה רושמים לא?) קופיף פלולה שעירה הגורילה המפגרת וגם את ואני גם ראיתי!!! שהוא לא מוריד אז מן הסתם אני אדע שאת מדברת אליו

מן הסתם...

זה פלולה, אה אופסי, פליפה... אני כל כך לא מבינה את לואיסנה בקטנטנות למה היא תידלק על מנואל הזה, אבל זה לפורום קטנטנות לא לפה... לדעתי הוא כן מוריד בשביל הסדרה מענין אם הו עושה שעווה וכמה זה כואב לו... אכזרית אני..

"פליפה הכוסון של העולם"

או שממש לאאאאאאאא יותר נכון: דיאגו גרסיה הכוסון המושלם בכל העולם!!!!!!! דיאגו אני חולה עליך אהובי!!!

תיקון קטן!

בנחה הכוסון, החתיך, ההורס, היפה, החמוד, השובר לבבות, מקסים,מתוק,מהמם, "מגניב" ,מוכשר, שחקן מעולה,מצחיק, נחמד וזה ממשיךךךךךך!!!!!

לדעתי מיה ומנואל לגמרימתאימים-תכנסו

כי אני שונאת את שנהם וצריך שהם יתפגרו ביחד!!!! ככה הדפוקים ביחד וכל המאמי למינהם(פבלו ומריצה המושלמים לדוגמא) ביחד וזו הדרך המושלמת להפטר מהזבל המסריח

למעלה