יש לי שהם מתנשקים אבל מהפרק של.... אתמול
T Tinkerble New member 25/7/02 #54 ../images/Emo24.gifווואי..... יצא ממש.........: מהמםאבל מהיר מדי, תאיטי את הקצה של זה.....
T Tinkerble New member 25/7/02 #50 יש כאן מישהו שחושב שפליפה...... שחקן טוב? חמוד? חתיך? כוסון? צריך לגלח בבית שחי? לדעתי הוא צריך לגלח....... כל השאר כבר לא נכונים
יש כאן מישהו שחושב שפליפה...... שחקן טוב? חמוד? חתיך? כוסון? צריך לגלח בבית שחי? לדעתי הוא צריך לגלח....... כל השאר כבר לא נכונים
T Tinkerble New member 25/7/02 #52 או קיי, אני מבינה שכולם כאן..... שונאי פלולה שחושבים שהוא: שחקן גרוע לא חמוד לא כוסון ולא צריך לגלח בבית- שחי טוב, אם אתם אומרים! לפחות אתם חושבים כמוני.... פליפה הוא סתם *****
או קיי, אני מבינה שכולם כאן..... שונאי פלולה שחושבים שהוא: שחקן גרוע לא חמוד לא כוסון ולא צריך לגלח בבית- שחי טוב, אם אתם אומרים! לפחות אתם חושבים כמוני.... פליפה הוא סתם *****
T Tinkerble New member 25/7/02 #55 איזה יער..... הגזמת זה נראה יותר כמו ג´ונגל...... אפילו בנחמין (ז´גו) שבאמת היה בג´ונגל למד לגלח
ב בנחה ופלי המושלמים New member 27/7/02 #110 לדעתי כל מה שאמרת... על פליפה נכון ובקשר לזה שהוא חייב לגלח בית שחי אני לא יכולה להגיד לך כלום כי לא ראיתי אבל הוא גם יכול לעשות את זה
לדעתי כל מה שאמרת... על פליפה נכון ובקשר לזה שהוא חייב לגלח בית שחי אני לא יכולה להגיד לך כלום כי לא ראיתי אבל הוא גם יכול לעשות את זה
ד דובון שוודי New member 25/7/02 #45 תודהההההההההההההההההההה לרו מזלי לא ראיתי את הקליפ ורק בגללך אני רואה איזה מאמי הם היו תודה
ד דובון שוודי New member 25/7/02 #60 אני!!!../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo180.gif../images/Emo166.gif../images/Emo171.gif|
אני!!!../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo180.gif../images/Emo166.gif../images/Emo171.gif|