אני עושה את זה...
T Touched By Angels New member 4/8/11 #65 ../images/Emo23.gifנווווו את יודעת הרי שאם לא היית מסבירה לי לא הייתי עושה את זה.
T Touched By Angels New member 4/8/11 #54 132. בתכנון היה להרוג ידיים של זאקום אבל מפוצץ. אז ננסה מחר אחרי הSC.
T Touched By Angels New member 4/8/11 #56 רק 4 אנשים~ אבל גם זה משהו והכיסא מישהו מכר ב90 מיל. והיה לי רגע של בזבזנות מיותרת.
T Touched By Angels New member 4/8/11 #64 אנשים מפגרים שואלים אותי "אפשר להצטרף? חחחחחחחח" כאילו...כן...מצחיק...חה. חה. לא.
פ פעם 3 סוכריה New member 4/8/11 #69 אסף - בו כנס רגע. אתה לא יכול לכתוב להצתרף. תמיד אחרי צ = ט זה חוק ברזל ! ראיתי את זה כבר כמה פעמים ואתה יודע שזה מאהבה.....
אסף - בו כנס רגע. אתה לא יכול לכתוב להצתרף. תמיד אחרי צ = ט זה חוק ברזל ! ראיתי את זה כבר כמה פעמים ואתה יודע שזה מאהבה.....
T Touched By Angels New member 4/8/11 #78 מצאתי כמעט דור-ספוט בFM19, יאי. ../images/Emo13.gif אחד ליד הדורספוט. היו שם לפחות 3 ספוטים ריקים. אז אני מקווה לעשות מכירות נחמדות הלילה, בתקווה שלא יתנתק לי האינטרנט שוב.
מצאתי כמעט דור-ספוט בFM19, יאי. ../images/Emo13.gif אחד ליד הדורספוט. היו שם לפחות 3 ספוטים ריקים. אז אני מקווה לעשות מכירות נחמדות הלילה, בתקווה שלא יתנתק לי האינטרנט שוב.