התקדמות יומית 3/8

אבישי ר

New member
השגתי את כל החפצים של ה PvP

כל כך הרבה זמן אבל היה שווה את זה
אה וגם רמה 100

שימו../images/Emo23.gif לSC מחר

כל מי שיש לו אירובטה בוסטר, זה ייצא ובמקום הוא ייקבל כרטיס גאצ'ה שתקף לשבוע על כל בוסטר טיפ קטן: יש קווסט בNLC של הרובוט שנמצא הכי מימין במפה הקווסט שלו זה פשוט להרוג בוס במגטיה, DEET AND ROI שהוא קל בטירוף, לא משו מיוחד הוא נמצא במפה סודית בחדר עם הרובוטים, תבדקו בHS כי אין את הפורטל הזה במיני מאפ תעשו את הקווסט עוד היום, הוא יכול להביא לכם בוסטר כזה והנה לכם כרטיס גאצ'ה :)

יש לי 3 כרטיסים של אירובטה בוסטר,

זה אומר שאני אקבל 3 כרטיסי גאצה? מגנייייב

מ י ל ר

New member
נייס אני אבדוק את זה היום שאני אחזור הביתה :)

תודה אגב, מה שמו של ה-npc ב-nlc? כי לא מוכר לי הקווסט הזה..

T-1227

משום מה אני לא מצליחה למצוא אותו ואת הקווסט הזה בHS |: וזה רק סיכוי שתקבלו אירובטה, יכול להיות ותקבלו משהו מעפן כמו ORE

עשיתי את הקווסט הזה במקרה,

כשעשיתי את הקווסטים לקבלת הכיסא מNLC עשיתי את זה על הדרך. אין פה ממש מה לעשות, רק לדבר עם הרובוט אאלט.

מ י ל ר

New member
אה הדבר הזה

מעולם לא היה לי כזה אם עשיתי בעבר את הקווסט של הכיסא nlc, זה אומר שגם עשיתי את הקווסט הזה?

לא

סתם עשיתי את זה על הדרך. מציעה לך לעשות, זה סתם קווסט, מה רע לקבל גאצה במתנה? אני בכלל חשבתי שזרקתי אותם! מזל שלא...ידעתי שיום אחד יהיה לדבר הזה שימוש

תנסה להשיג מהקווסט שאנה דיברה עליו

היו לי 2 מגאצ'ה ואחד השגתי מהקווסט.

התלהבתי, אז הלכתי לעשות סולו פאפ עוד פעם.../images/Emo3.gif

65% כרגע. עכשיו להתאמן עד 132...

אבישי ר

New member
לוטן

אני יודע שזה לא קשור... אבל אם את רוצה לעשות כסף את יכולה להשכיר את הנעלים שלך בשביל הייסט ואז לקבל 60 מיליון אנשים עושים מזה מלא כסף ולא יכולים לעשות לך סקאמים כי בשביל להשכיר משהו צריך להחליף עם חפץ שעולה 2 ביל רק מציין במקרה שלא ידעת

למעלה