הייתי משוכנע שהתכוונת ל60^
D Don Nirtin New member 3/8/11 #13 שאט אפ פליזוש? טוב?../images/Emo69.gif../images/Emo267.gif *הודעה זו נאמרה ברוח הומוריסטית בלבד*
מ מ י ל ר New member 3/8/11 #30 למה לא? לכו תעשו ידיים תקבלו מיזה דיי הרבה אקס פי... (תתקפו את אותה היד שנייכם, אל תתפצלו)
מ מ י ל ר New member 3/8/11 #36 כן זה מה שאני אמרתי בזמן שהייתי עם הראל בטלפון שעתיים ועשיתי סולו זאקום...
X Xx DarkBanana xX New member 3/8/11 #23 לא חוזרת לשם יותר ../images/Emo6.gif התאמנתי שם לפני הBB מרמות 50 עד 60+, לא רוצה להרגיש כאילו אני מבלה חצי מהחיים שלי שם
לא חוזרת לשם יותר ../images/Emo6.gif התאמנתי שם לפני הBB מרמות 50 עד 60+, לא רוצה להרגיש כאילו אני מבלה חצי מהחיים שלי שם
ר רועי כוכבי New member 3/8/11 #33 גם אני לא חוזר. מתתי. פעמיים -_- גובלים pick you פשוט יותר רווחי. בכל המובנים.
א אבישי ר New member 4/8/11 #68 רווחי מכל הבחינות? לא הייתי אומר.. אבל כן זה נחמד היום אני וחבר הלכנו לשם לראות איך הולך הגליטץ' שם דבר מעולה אבל ה PQ ארוך ומשעמם (כמו כל PQ) אני לפני הביג באנג לא הייתי יכול להתאמן הייתי עושה רק PQ עכשיו זה להפך
רווחי מכל הבחינות? לא הייתי אומר.. אבל כן זה נחמד היום אני וחבר הלכנו לשם לראות איך הולך הגליטץ' שם דבר מעולה אבל ה PQ ארוך ומשעמם (כמו כל PQ) אני לפני הביג באנג לא הייתי יכול להתאמן הייתי עושה רק PQ עכשיו זה להפך