הגילד הקודם שלי היה סבבה ממש סבבה, אבל לא הגילד שרציתי מצאתי שם חברים ולפעמיים ממש מצחיק שם אבל פשוט הרגשתי שאני צריך לעזוב... חיפשתי גילד בבאסיל ומצאתי אחד שעושה בוסים כמעט כל הזמן (מה שדי רציתי מההתחלה) וגם אני רואה שהם מאוד נחמדים
וקיבלתי כורה זהוב שהוא יותר מהיר ומוסיף 1 נקודה לmining וגם תיק נוסף לאבנים- כך שיש לי שני תיקים של 4 סלוטים. נחמד לקבל 6 סלוטים סה"כ בהשקעה של לכרות
=> זה נחמד! יותר מזה לא יצא לי לשחק הרבה. מה שכן- אני ממש התלהבתי שקנו ממני maple pryrope staff ב50 מיל (אולי הייתי צריכה למכור ביותר? היה לו 96matk שזה 3 מעל הממוצע. אני ממש מצטערת שלא עשיתי סקר שוק)
שהכורה הזהוב שקיבלת הוא לא לנצח כי יורד לו האחוזים של "אמידות" שלו... ולגבי הנשק אני חושבת שיכלת למכור ביותר אבל לא נורא. לא בוכים על חלב שנשפך - אם באותו הרגע היה לך שווה כנראה שזה בסדר.
עשיתי עבודה שלישית הגיע הזמן לבלות קצת בגסטרז (עד שימאס לי ואעבור למקום נחמד יותר עם פחות EXP אבל עם דרופים שאפשר לאחות או לפרק
) אני ממש מרגישה חזקה (כנראה שאני רק מרגישה) הסקילים מאוד מהירים ועם אפקטים נהדרים. אני בהחלט מאוהבת בדמות, ורק מצטערת על זה שלא העלאתי אותה מוקדם יותר לרמה 70 כדי להשתמש בספרים שנקסון נתנו חינם (הם היו בעלי תוקף ונמחוק)
כמה זה כבר יעלה... וגם לקנות חיה חדשה כי זה קאש שופ שונה :/ אני דווקה לא משם אהבתי את הדואל בלייד, היה לי משעממם איתו. עכשיו הוא חזק להיות מיול בדיוק כמו שהוא היה בעבר. אותם בגדים אותם הכול, רק רמה 80 חח