התפקדות! פםפם

little Inu girl

New member
שכחתי הסבר...

ואני לא יודעת בדיוק להסביר... אז בכל מקרה... תגלו בעצמכם...

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifאני! אמג מה אני עושה פה.

שם: אור. גיל: 11 וכמה חודשים~ תאריך לידה: 31.10.95 מסנ/אייסי: 314460075 [email protected] אנימה שראיתם/מנגה שקראתם בזמן האחרון?:בוקורה גה איטה! *______* על מה היא? על נערה בשם נאנה שמתאהבת בנער בשם יאנו ואז יש את הסיפור שלהם עם כל הריבים וזה. אבל אז! וזה יהיה כבר ספויילר ואני שוש. שיר נדבק לראש?: הארד רוק הללויה של לורדי ;~~; ושאלה אחת בשבילי-אם אני עושה קאמבאק של משחק התפקידים, אתם משתתפים? XD: בארור!
~ סורי, בתמונה אני נוראנורא עייפה.

Lust chan

New member
אמג אורוש שלי@#$^%../images/Emo135.gif

אי אפשר לזהות אותך בכלל ;;~ 3333333333> אני מתגעגעת אלייך T_T~!

אני חצי פה XD

אני עסוקה בלימודים ואני גם חולה עכשיו O: כיפלי~ בכל אופן~ שם: גלי גיל: עוד מעט 15 וחצי O: תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 12.8.91 מסן\אייסי?: [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: נארוטו~ (Naruto) על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: למי יש כוח לפרט @@;;; סדרה על נינג'ות ~.~ חוץ מזה לא נראלי שיש מישו שלא מכיר נארוטו P: שיר שנדבק לראש?: אמ.... invisible tomorrow של puffy ami yumi שיר שולט :)

מית צאן

New member
אני...?../images/Emo119.gif

פאק, כמה זמן לא כתבתי הודעה@.@; שם: עמית~ כינוי: מית צ'אן. גיל: 13 וחצי! ויותר! תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 11.3.1993 מסן\אייסי?: [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: אמ... נארוטוXD על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: יש פה מישו שלא מכיר נארוטו?OO; שיר שנדבק לראש?: KOTORI- being השיר פתיחה השני של שאקוגן נו שאנה~~ ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: אני אשמח להשתתף, אבל בטח לא ייתנו לי שוב את סאנגו אז... טובנו, נראהXD ואני שמה תמונה שלי על סולD: כוסון שכמותו*_*~

Lust chan

New member
*KOTOKO../images/Emo135.gif

זה שיר ממש טובבב ומה אם אני אומרת לך שאני שומרת לך את סאנגו? 3:

MomijiSan

New member
../images/Emo215.gif

שם:שקדע גיל:13 בעוד חודשD: תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]:7.2.94 מסן\אייסי?:[email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?:סימתי לראות לאבלס כלכך יפע*_* על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]:אני ממש גרועה בניסוח אז אממ עזבו אותי אמאשכםXD שיר שנדבק לראש?:קיפ הולדינג און ממש מדבק>< ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD:אבלאבל אני ממש גרועה בזה ;;

YuviChan

New member
../images/Emo6.gif

שם: יובל גיל: 12.5 תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 22.6.94 מסן\אייסי?: [email protected] אבל כשאתם מוסיפים אז תגידו מי אתם. אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: -_- על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: שיר שנדבק לראש?: i don't need a men, Fergalicious, Give it up to me ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: נאמממ...לא...אבל אל תיעלבי..

וטאסי

שם:מיכאלה גיל :13 וחצי מסן: [email protected] איי סי קיו: 320313589 אנימה שראיתי :ראיתי הרבה אנימות אבל רק בטלויזיה אסור לי להוריד למחשב..... TַT מאנגה שקראתי : אוקיי קראתי 3 מאנגות של אינויאשה (בכל מיקרה זאת ההמלצה שלי) שיר שנידבק לראש: שיר הפתיחה של 7 הסמוראים לא ממש הייתי מישתתפת אין לי הרבה זמן להיות במחשב וחוץ מיזה לא הבנתי תמישחק!

אני ^^

שם:קירה גיל:15 תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]:25.10.91 אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?:די אן אנג'ל/זוידס/Samurai 7 על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: ;; שיר שנדבק לראש?-W-inds-Paradox ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD:לא ^^;

BlackEyedSpirit

New member
וויייי~~~ ^___^../images/Emo29.gif

שם: ברו~~ ^______^ גיל:עוד שבועיים 15. D: תאריך לידה: 22.1.92~ מסן\אייסי?: [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: הלסינג
על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: אני? עצלנית? ;____; מה פתאום. >: ו...אמ, אין לי כוח. XD; שיר שנדבק לראש?: Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing <333 ולסיום, שאלה אחת בשבילי-אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: לא XD;;;; גומן 3: גרועה בכאלה דברים. @_@
ואיכ נו, אני בנאדם לא פוטוגני, מצטערת XD;

למעלה