התפקדות! פםפם

neko kiniri

New member
עונה..

שם:סיון גיל:14 וחצי תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]:: 24.6.1992 מסן\אייסי?:235297412 – [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?:אממ... 12 הממלכות על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]:גרועה בהסברים >< שיר שנדבק לראש?: move ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: נראה לי שכן ^^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני אסביר לך../images/Emo140.gif

אם כלכך רצית, היית רק מבקשת
נאנא, (האצ'יקו בכינוייה) היא אישה בת 20 שעוברת לטוקיו מהפרוורים כדי להתייחד עם חבר שלה, לאחר שנה של פרידה זמנית, מאחר שנסע ללמוד באוניברסיטה. משחק הגורל מפגיש אותה עם נאנא אחרת, גם היא בת גילה, בדרכה ברכבת. בתחילה נראה שהן שונות לחלוטין, כשתי קיצונים, אך מתברר שדווקא מתוך השוני העז צומחת חברות מופלאה עד עמקי הנפש. האצ'יקו נאבית, חולמנית, ומבינה לאט לאט שאמנם יש לה חברה מופלאה, מגניבה בעיניה, אך מה היא יודעת עליה? האם היא באמת כה שונה? לאט לאט בשרשרת אירועים מאוד מסעירה, היא מגלה את האמת, קליפה אחר קליפה, אך הדרך אל האמת מסבכת אותה בדברים אחרים וגורמת לה לבעיות רבות שהיא אינה בטוחה שתוכל להתמודד איתן. סדרה שובת לב ומצליחה מאוד, בורות לא לראות!!

little Inu girl

New member
מיאו...

שם: בשורה (אבל פליז תקראו לי שרה...) גיל: 12 בערך... תאריך לידה: 16/1/94 (והעברי: ד' שבט תשנ"ד) מסן: [email protected] אייסי: (למרות שאני בקושי נכנסת) 26913416 אנימה שראיתי: Da capo, yumeria,bleach מנגה שקראתי: skura taisen שיר שנדבק לראש: השיר הפתיחה החמישי של אינו גרסת ג'אקן (מי שרוצה קישור שתיצור איתי קשר, זה ממש מצחיק) ולשאלה האחרונה: כן! למה לא?

נ א ש י

New member
../images/Emo13.gifגמאני עונה..

אני נאשי אני חדשה למי ששכח..! שם:נאשי גיל:13 וחצי{מעולם לא הבנתי למה ה'חצי'} תאריך לידה:24.5.1993 מסין:[email protected] {זה הכינוי הזה כי זה היה במחשב של אחותי} איסי:אין לי.. אנימה האחרונה שראיתי: יותא נכון רואה..אני לא הבנתי עוד מה אני רואה אותה,אוליי כי יש שם את הקול של אקירה טויה מהיקארו נו גו..? >> עכשיו אני רואה 7 הסמוראים. המלצה: לא יודעת עם להמליץ אני בעצמי לא מבינה למה אני רואה את זה..פחח{איזה סתומה אני..} רק למי שאהב את אקירה טויה מהיקארו נו גו אז שידע שהקול שלו נמצא גם שם{מזה משנה?} שיר דבוק:אוליי אתם לא מכירים: the day you went away שאלה אחרונה: כן,נשמע סבבה..^_^ ולידיעת כולם יש לי פיצול אישיות קשה..!!!!!!!! ואין לי תמונה עכשיו נשים פעם אחרת!

../images/Emo54.gifאני

(אני עדיין חלק מהפורום נכון?) שם:עדי גיל:15 תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]:10.10.1991 מסן\אייסי?:[email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?:לא ראיתי המון זמן אנימה חדשה על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]:על כלום שיר שנדבק לראש?:all you need is love ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: למה לא?

Lust chan

New member
ברור שאת כן!!1../images/Emo135.gif

למה את בקושי מגיבה בזמן האחרון? >:

Nittle Grasper

New member
זוכרים תי? ../images/Emo12.gif

שם: אין. גיל: זקנה מרובכם ד_ד תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 29 יולי מסן\אייסי?: כבר יש לכם אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: לא ראיתי/קראתי על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: - שיר שנדבק לראש?: כל מיני של מיי כמיקל רומאנס 3> ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD:
ברור, ברור

Nittle Grasper

New member
מי את? ../images/Emo6.gif

נו מה בטח אני מכירה אותך אבל החלפת כינוי בהיעדרי ד_ד"

mikokikyo

New member
זו שני שונקה!!!!!!!111

נונונו, החמודה והמאגניבה שמציירת את קאנה במושימושלמות;;

Nittle Grasper

New member
אה כן ושנה '91 ._.

ניגנתי היום בגיטרה חשמלית~!!!!!!!!111111111111111111111111111111 3333333333333> אומנם שיר ספרדי מעאפן, אבל... גם כמה שירים קלאסיים וכאלה V.V ומגניב לי אז סתמו DDDDD:::~~~ שנה טובה ^_^ (אחלה תמונה, אה? XDDDDDDD מי שמזהה את זה שמאחורה [אבוי לא נשמע טוב 3: ] מקבלת ממני עוגייה. ומי שיכולה להסביר לי איך לעזאזל הם הגיעו לסיטואציה [הפדופילית~!!1] הזאת [ולא קראו לי XDDDDDDDDDDDD] מקבלת חבילת עוגיות P.P)

harar8

New member
אני

שם: הדר גיל: 19 תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 14.7.87 אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: אין לי מספיק זמן אני די רוצה לראות נארוטו על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: על נינג'ות שיר שנדבק לראש?: לא יודעת ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: לא

למעלה