התפקדות! פםפם

Lust chan

New member
התפקדות! פםפם../images/Emo135.gif

כי מתתם קצת >.<; שם: גיל: תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: מסן\אייסי?: אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: שיר שנדבק לראש?: ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: אה, ורצוי מאוד לצרף תמונה!! ^__^! שלכם, לא של אנימה אז אל תתחכמו לי T_T; אוהבתתכם חמודיםשלי!! >.<~!

Lust chan

New member
ו..עונה D:../images/Emo135.gif

שם: גלצ'אנ! ^__^ גיל: החודש 14!11 [כי לא נעים להגיד שבינתיים 13 ;;] תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 24.1.93 מסן\אייסי?: [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: אנימות- אקאזוקין צ'הצ'ה, יאמאטו נדשיקו שיצ'י האנגה [נו, Perfect Girl Evolution] ופריטי קיור XD מנגות-האנה קימי על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: איזו מהן? ^^; טוב, אני אולי אעשה המלצה על יאמאטו היום, אז כאן אני ארשום על, אממ, האנה קימי~! אשייה מיזוקי היא נערה רגילה ככל הנערות, אשר רוצה להתקרב אל מושא ההערצה שלה- איזומי סאנו, נער שראתה בטלוויזיה בתחרות קפיצה לגובה. איזומי הלהיב אותה כל כך, עד שמיזוקי החליטה לעבור לאמריקה, לבית הספר שלו. לכאורה מעשה רגיל של מעריצה פנאטית, אךבעיה אחת עמדה בפני מיזוקי- |נדגש|איזומי סאנו הוא תלמיד בבית ספר לבנים. אך כמובן, זה לא מה שימנע ממיזוקי שלנו לגזור את השיער, לעבור לבית הספר ולהתחזות לבן, בדרך אל איזומי סאנו. למעשה, התוכנית שלה מצליחה כל כך עד שהם לא רק חברים לספסל הלימודים.. אלא גם בעלי אותו החדר! כעת צריכה מיזוקי להסתיר את סודה מחבריה לכיתה, איזומי, ואפילו מהאחות [או שאומרים את זה "אח?"] הבית ספרית! שיר שנדבק לראש?: Sekai de Ichiban Boku ga suki, מDamekko Doubutsu. שיר גאוני XD ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: אני לא אמורה לענות על זה, נכון? XD ותמונה X3~ אפילו שאני נורא מפחידה שם Oם;

ShuNka

New member
סטגדיש?

שם:שני~ גיל:14 בנתיים XP (לי דווקא כן נעים XDD) תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 9.1 מסן\אייסי?:[email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?:..וואן פיס? ._.;;; על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: XD הממ, הסדרה מתמקדת ב'סטראו האט פיראטס' אותם מנהיג לופי, נער עשוי גומי, שאכל מהאקומה נו מי (הדוויל פרוטס) :ס! יחד עם הצוות (למרות שלהם יש בכלל שאיפות אחרות), הוא מחפש אחר האוצר האגדי 'וואן פיס' בגרנד ליין, בכדי להפוך למלך הפיראטים D: (איזה תקציר דבילי ;_;") שיר שנדבק לראש?: ano basho e, גם מוואן פיס ._." ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: אני לא טובה בכתיבה, אז לא יודעת :X

ShuNka

New member
אוף ;_;

לא ציינתי שנת לידה ולא הדגשתי שאלה אחת -.-" אז.. ב1992, מן הסתם D:"

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif

שם:חן גיל:17 תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]:89\12\6 מסן\אייסי?:294734990 ומסן:[email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?:princess Princess על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]:האנימה מספרת על בחור ממש יפה שהגיע ללמוד בבית בפר שכולו בנים כשהוא מגיע הוא מגלה שבית הספר הזה דיי שונה מבתי ספר אחרים בכך שהם בוחרים את הבנים הכי יפים והם הופכים להיות Princess שזה אומר שהם מתחפשים לבנות ומעודדים את שאר הבנים בבית הספר טאורו הבחור החדש מצטרף למיקוטו ויוגירו ששניהם כבר מכהנים כ Princess בקיצור סידרה מצחיקה שיר שנדבק לראש?:Helena ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: תלוי

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifבכמות המתכונות שידחפו לי

יש לי בגרויות בחורף ואני לא רוצה סתם להירשם ואחר כך אני לא יוכל להשתתף קבוע כי אין לי זמן אז זה תלוי...

NoAmItA ChAn

New member
*מצדיעה*

שם: נעם ^^ גיל: 14. תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 30.10.1992, 30 באוקטובר. מסן\אייסי?: [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: הוסט קלאב. על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: המ.. גם אני עצלנית אז עזבו XD מי שלא מכיר שיראה XP שיר שנדבק לראש?: כרגע? המ... שיר ששמעתי ב-"מה שלמה" XDDDD;;;; ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: כן. ואם אני לא טועה אני אמורה להיות אינויאשה? O:

Lust chan

New member
נראה לי שכן../images/Emo135.gif

אבל אולי אני אפתח את ההרשמה מחדש אז למהר שלא יתפסו לך אותו X3

../images/Emo15.gif סטגדיש!

שם: ניצן אלון, כינוי ניצנע, שם יפני- האנה גיל: 14 וחצי תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 26.6.92 מסן\אייסי?: [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: סמוראי סוון
על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: על כפר שצריך סמוראים כדי להילחם בשודדים, וזה ייבש מאוד את מי שלא חולה בושידו כמוני. אבל מי שאוהב סדרות פילוסופיות חכמות על סמוראים ומוכון להשקיע מחשבה על כל פרק, יגלה שזו מזה טוב! חוץ מזה, מי שמייצג את התלמיד בשבע הדרכים פאקינג בישי! שיר שנדבק לראש?: סאקס טו בי מי. אני לא יכולה להפסיק לשזיר את זה! ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? בטח. תשמרי לי את קאגומה, כמובן.

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif עונה

שם: שירה סלימי גיל: 14 ת' לידה: 31/1/92 מסן\אייסי?:[email protected] lאנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: וולפס ריין (אנימה) מנגה- קראתי את dna ווליום 1 כבר פעמיים XDD על מה היא? נו על זאאבים שמחפשים אחרי גנעדן בעזרת פרח... אוך אין לי כוח לספר שיר שנדבק לראש?: ''בואי, בואי בשלום בואי בשלום עטרת בעלה, גם בשימחה ובצהלה, בואי בשלוום עטרת בעלה" שירי עזריאל ''>> (סעודה שלישית- שבת) ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? אממ, כה אשתדל ^^

Mana Sama

New member
כל הכבוד,גלצ'אן! 33>

שם: קסואי גיל: 17 וחצי תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 23.6.89 מסן\אייסי?: [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: בזמן האחרון לא קראתי מנגה,אבל אנימות-נאנה ופרדייס קיס על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: אני משערת שהרבה מכירים נאנה אז רק נכתוב שפראקיס זו אנימה ממש טובה,עוסקת בתפירה ואופנה,אהבה וכל מיני כאלה. וזו אנימה של אי יאזאוה (היוצרת של נאנה) כך שפשוט חובה לראות. למרות שהדמויות קצת מעוותות לעומת הדמויות בנאנה XD שיר שנדבק לראש?: malice mizer-mizrable ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: אני חושבת שכן ^^

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני../images/Emo119.gif

שם:מתן גיל:13 תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]:10.7.93 מסן\אייסי?:חסוי אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?:בליץ על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]:על איציג'ו שיד ליראות רוחות על שפגש ברוקיה שיר שנדבק לראש?:אין ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: טוב

למעלה