התפקדות! פםפם

Hinamori

New member
^-^

שם: חנ ^-^ גיל: 13~ תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 18.6.1993. ^_^ מסן\אייסי?: [email protected] [האימייל הזה נמחק לי ;__; גם כן גוגל והבאגים שלו... >:] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: בזמן האחרון... La Corda D'Oro. מאמם בצורה בלתי צפויה לחלוטין [אבל עדיין יש לזה כמה חסרונות]. על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: מישהי שלומדת בשנה השניה שלה בבית ספר למוזיקה, אבל היא לומדת כמו בבית ספר רגיל [כשיש תלמידים שבאמת לומדים לנגן על דברים]. יום אחד היא רואה את הפיה לילי, שלא פגשה באדם שיכול לראות אותה כבר המון זמן. לילי נותנת לה כינור קסום, והיא נבחרת להשתתף בתחרות של הבית ספר, שאף פעם לא נבחרים אליה אנשים שלא לומדים בMusic section. והיא גם מוקפת בהמון בנים ככה שזה נראה כמו הארם הפוך וקלישאתי, אבל זה ממש טוב. ^^ במיוחד אהבתי את זה שהם יודעים להחזיק את הכלים שלהם נכון ולא כמו באנימות אחרות שפתאום אתם רואים אותם שמים אגודלים על המיתרים של הכינור *אהמ*ויוליניסט אוף המלין*אהמ*קלאמפ*אהמ*. שיר שנדבק לראש?: Under the sea של בת הים הקטנה ומשתגע כבר מלך להיות\I Just Can't Wait to Be King של מלך האריות. וגם Be our guest מביוטי אנד דה ביסט [אני שונאת לקרוא לזה "היפה והחיה" ;;] בקיצור, דיסני~ ולסיום, שאלה אחת בשבילי- מה שלומך יא מאממת?!!?!?1 3> אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: הממממממממ... לא. D: ... הנה אייס 3>

Hinamori

New member
טוב יצאתי אומו.

חשבתי ש"שאלה עכשיו בשבילי" = "תשאלי אותי שאלה" ^^;

Lust chan

New member
XDDDD ../images/Emo23.gif../images/Emo135.gif

שמעתי על האנימה שהמלצת עליה שהיא ממש דפוקה @__@ שווה לראות את זה בכלל?

TaIu

New member
דפוקה @#$%%^ כמו הישבן שלי

היא לא דפוקה @#$%^ זה הדבר הכי חמוד שיש חוץ מבוקורה גה איטהההההה ויש שם את לן טסוקימורי שהוא כזה @#$%^ *__* למה אני פה ._.; *בורחת*

Dark Neko

New member
אני עונה D: ../images/Emo41.gif

יאי! שם:רעות/מופלטה/מופלי/עותיצ'ע גיל:14 תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]:25.04.1993 מסן\אייסי?:[email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?:X TV על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]:קמואי הכוסוןןן! שיר שנדבק לראש?:guilty של the rasmus אגב זה שיר שולט. ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: בטח! D: זה יהיה כיף!

אנוכיכיכיכיכי../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

שם: ולן/יוקי. והשם המלא שלי הוא ב כ ל ל לא ולנטינה >>;; *הכחשה* גיל: עוד חודש וחצי 15 D< תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 15.2.92 D: (או במילים אחרות, ה15 לפברואר 1992 XP) מסן\אייסי?: אם מישו רוצה שישלח לי מסר י.י אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?:הו הרבה X_X אבל האחרונה שסיימתי זה Karin על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: על ערפדית שחיה בעיר קטנה עם המשפחה שלה, וכמובן אפחד לא יודע שהמשפחה שלה היא משפחת ערפדים. אבל קארין היא ערדפית מיוחדת שבמקום למצוץ דם מאנשים שהדם שלה מגיב אליהם, הגוף שלה מייצר דם בכמויות עצומות ואם היא לא תנשך מישהו וככל הנראה תעביר לו את הדם, הדם יצא החוצה כדימום מהאף P:. לבצפר שלה מגיע ילד חדש עם עיינים מפחידות והדם שלה מגיב לנוכחותו וזה מגיע למצב שהיא פשוט לא יכולה להיות בקרבתו ובורחת כל פעם שהיא רואה אותו. P: מה היא תעשה? O: את זה תדעו כשתראו. מוחעחע +_+ זו סדרה כל כך כל כך חמודה!!!!!! ;;~ שיר שנדבק לראש?: אמ.. מוראלים של צמר"ת XD וכל מני שירי ארץ-ישראל כמו "אין לי ארץ אחרת" "עם ישראל חיי" והשיר הזה של עוזי חיטמן על המלאך, מלח ומהשמו, אלוהים >> ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: אני בהחלט אשתדל O: אה, ורצוי מאוד לצרף תמונה!! ^__^! שלכם, לא של אנימה אז אל תתחכמו לי T_T; פסדר פסדר @_@ אוהבתתכם חמודיםשלי!! >.<~! גמני~!!! 33333333> את הגיטרה שלי *___________* סתםסתם XD כולם אוהבים גלצ'ע 3>~!

mikokikyo

New member
התפקדותDDDDDDDD:

שם: מאיוD: גיל: 13 וחציD: תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 30.5.1993 D: מסן\אייסי?: [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: אמ... לא ממש ראיתי/קראתי משהו לאחרונה... אבל הי, קראתי שוב את אליס ה-19^^" על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: באמת חסרה הפינה הזאת;; ונו, אליס ה-19 זה על אליס, שהיא ילדה חמודהחמודה ולומדת אמ, בתיכון נראהלי
ויש לה אחות גדולה ומושימושלמת ויש את היצור הכי בישי שעיניכם זכו לראות והיא מאוהבת בו והוא מציל אותה כשהיא מצילה ארנבת שהיא בעצם לא ארנבת ווו... נו, תקראו>; שיר שנדבק לראש?: my will XD ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: בטחבטחבטחD: ממש חיכיתי לזה, המוןהמון זמן;; רגע, זה אומר ש... סיימת את הסיפור רקע/סיפורים אישיים וכו'?DDDDDDDDDDDDDDD: ונו, אני קוהאקוD: לקחתי עליו בעלות עוד מהשירשור ההוא ששאלת את השאלה הזאת בכתום>O<

Lust chan

New member
לא, לא סיימתי XDDD../images/Emo135.gif

אבל אני פותחת הרשמה כנראה היום עם מקומות שמורים לך לניצן ולנעם [ונראה אם עוד מישהו כאן זוכר את התפקיד שלו ורוצה לשמור עליו] ואני ממש ממש מקווה שביום שלישי כבר הכל יהיה מוכן, כמעט בטוח כי יש לי כבר קו עלילה <: 3> ויש לי את ווליומים 5-7 של אליס במחשב!!1111 חהחה!1 חה! ואני כנראה מסיימת את זה היוםםםם ;___; [פריי שליייייייי 33> ;;] ארו שאני פשוט אקרא פולמון במקום כי ממש שכחתי את העלילה של אליס בווליומים 3-4 Oם;

Envious

New member
....!

שם:זוהר גיל:15 וחודשיים הוהו תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]:31.10.1991 מסן\אייסי?:[email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: אהה אני רואה נהנה .. ודאט נוט על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]:נראה לי שהרוב יודעים
שיר שנדבק לראש?:אהה.. "אינך יכולה" ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? בוודאי

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהיר איט גווז~

שם: eden או ender כי זה נורא דומה וכי אני מושפעת בדם
גיל: 18 בחודש הבא אמג. תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 19.2 מסן\אייסי?: יש בפרטים
אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: הייתה מנגה אבל שכחתי מה. זה היה פשוט משני כנראה. העיקר שראיתי בלאד עד פרק 27 וגיליתי שסאייה היא סוף
הדמות הכי אנושית ולא מרי סו שקל להבין אותה כ"כ. על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! אתם צריכים אנשות ואני חברה לשתף בה את הגאוניות שבבלאד+. תיכוניסטית שלומדת בבית ספר ונראת רגילה לכל הדבר, היא היצור שיציל את העולם מיצורים מתקדמים דמויי מפלצות וערפדים. היא מתחברת לאירגון מיוחד שעוזר לה לקבל מודעות לכוח שפועם בה..אך היא לעולם לא תוכל להציל את העולם, לא כשהיא אינה מבינה את האוייב, את המוח הגדול מאחורי האוייב ובעיקר כשהיא נטולת זכרונות על עצמה- היא מגלה שכדי לנצח את האוייב עליה להכירו, וכדי להכירו עליה להכיר את עצמה קודם כל. ולפעמים להתמודד עם עצמך זה פשוט קשה, במיוחד כשאנשים מתים סביבך כל הזמן. אלוהים האילתורים שלי. שיר שנדבק לראש?: season's call של האייד. הוא באמת מבצע את שיר הפתיחה של בלאד+~~ ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: put me in!

אמ''ג בלאד+^____^!!

סוף סוף מישהו רואה את הסידרה האדירה הזאתXD; קשה למצוא אנשים כאלו, ואני לא מבינה למה>>; זה גאוני כל כך3> ~חוזרת למעורה שלי[:~

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifלהפך צאי מהמעורה!!!!!

דווקא המון רואים בלאד+ פשוט גאוני וטוב

Adi Chan

New member
קרקראקךראקלרףחלקף

שם: עדי~ גיל:18 תאריך לידה [כי אחרי שהשאלון יפסיק לקפוץ אני שמה פה את הרשימת ימיהולדת של חברי הפורומ ^__^;~ אז תציינו גם את השנה, שלא יהיו פאדיחות @__@;]: 14 בנובמבר 1988 מסן\אייסי?: [email protected] אנימה שראיתם\מנגה שקראתם בזמן האחרון?: נמנמנ לא ממש ראיתי ו\או קראתי~אבל האחרון שראיתי שהיה לפני המוןןן זמן היה נאנא~ על מה היא? -כי אנחנו צריכים המלצות!!! מה שמזכיר לי לפתוח את המלצת השבוע כי ברוש עצלנית XD]: מי לא יוע על מה נאנא? שיר שנדבק לראש?: שיר אחד של מיוז ולסיום, שאלה אחת בשבילי- אם אני עושה קאמבק של המשחקתפקידים, אתם משתתפים? XD: אין לי משוג מה זה0_ם

mikokikyo

New member
נו כבר;;;;;;;;

כ-ל מי שכתב שהוא רואה/ראה נאנא/נהנה, כתב ש"כולם בטוח יודעים"><;;;;;;;;;;;;;;; ונו, אני בורהT_T;; אז אמ, על מה נאנא?;;

למעלה