התפקדות ינואר !!!

שמר שים לב ל- "מכבים"

התכוונתי בדרך עקיפין דווקא למכבים ולא לחשמונאים, שהיום הם לא משהו, אם ראית אתמול את המשחק בערוץ הראשון, אז תדע גם למה.

שומו

New member
המכבים לא היו רעים.

במיוחד ניקו
לה וויצ'יץ' וג'יימי ארנולד. היית פה פעם
באמת
מה עשית פה
אין פה שום דבר מה לעשות, אפילו אני משתעמם פה...

Eos14

New member
../images/Emo29.gif מתפקדת../images/Emo70.gif

שם: שחר גיל: 15 מקום מגורים: חסוי, באזור השרון. מסן/ICQ אין... תחביבים: שירה, ריקוד, ציור, חברים... שום דבר לא השתנה מההתפקדויות האחרונות, תאמינו לי... מאכל אהוב: פסטה מכל סוג
סרט אהוב: מולין רוז', שני שודדי הקאריביים והארי פוטר (בעיקר בגלל שזה מבוסס על הספר...
) מסר לאומה: שהשנה הזו תבוא עלינו רק לטובה

יובי14

New member
עונהה..

שם:יובל גיל:14 מקום מגורים:נס ציונה מסן/ICQ: 319235806 תחביבים: לקרוא, מחשב ולישון מאכל אהוב: פסטות.. סרט אהוב: אמ.. כל סרטי האימה.. מסר לאומה: תלמדו לאנגלית.. יותר מיום לפני המבחן

the ror

New member
עונה

שם:דרור גיל:20 מקום מגורים:יבנה מסן/אייסי:135162068 תחביבים:שחיה,קריאה מאכל אהוב: פיצה סרט אהוב:סטפ אפ מסר לאומה:החיים בזבל

ממ

שם: הדר גיל: 16 מקום מגורים: מרכז מסן/ICQ תחביבים: קריאה, מוזיקה, סרטים וכל זה מאכל אהוב: שניצל תירס ופיצה סרט אהוב: צלילי המוזיקה וגברים בשחור מסר לאומה: אם אתם רוצים להגיש עתירה לבג"צ, אתם צריכים לוודא שמיציתם את כל אפשרויות הפניה לרשות שקשורה לעניין, ובנוסף להגיש את העתירה בהקדם האפשרי + לשמור על נקיון כפיים. שמתם לב שאין כאן את "דרכים אחרות ליצור קשר"? וכל התשובות המתוחכמות שבאות בעקבותיה...

אףפעם

New member
יופי בופי הי! התפקדות!

שם: נטע גיל: 14 מקום מגורים: רעננה מסן/ICQ: מי שרוצה שילך לאשכול התפקדות הקודם או מסר... תחביבים: קריאה, כתיבה, טלויזיה, וקושקושונה המחשב(ה)[כן מחשב בנקבה יש דבר כזה!!!] הכי מושלמת בעולם! מאכל אהוב: שוקולד סרט אהוב: כל מה שדיסני עשו עד כו ובעיקר האגדה הקלסית של כל הזמנים: סינדרלה! מסר לאומה: אבא שלי כרגע ערבב בכלי תפאור אחד תירס, סלק, וירקות בתנור והכל ביחד רק כי הוא עצלן! מסקנה: העצלנות מסוכנת לבריאות! ומחר אופים חלות ופיצה! לבד בבית! שתי בצקים להכין!!!יייאאאיייי!!!!

../images/Emo79.gif

שם: ניצן גיל: 13 מקום מגורים: ערד מסן/ICQ
תחביבים: לקרוא לכתוב לשיר מאכל אהוב: מממממממ זה תלוי
סרט אהוב: המממ יואו קשה לי לבחור
מסר לאומה: תמיד תשאירו חלון פתוח להימלטות. וגם סתם כי אחרת להיות תקועה עם 30 ילד בכיתה זה מסריח. אני אוהבת את LOVE, אני אוהבת את אבבי רואד, אני אוהבת את אמריקן ביוטי, אני אוהבת את האוסף של אלאניס מוריסט, אני אוהבת את פצעים ונשיקות, אני אוהבת את זה לא אותו דבר LIVE, אני אוהבת מוסיקה!

למעלה