התפקדות ינואר !!!

reuts88

New member
מאבחנת מדעי ההתנהגות

מתעסקת בגבושים ליחידות מובחרות מיונים לתפקידים שונים כמו למשל קצונה סוצימטרי-מבחן להערכת עמיתים ושאלונים למיניהם כמו בעבודת גמר במדעי החברה למי שמכיר אחלה תפקיד ואני נורא נהנת בו

the ror

New member
אוקיי, עכשיו מובן גם האופטימיות

וגם התשובה האקדמית שהבאת לי...חח

ZoHaRoT

New member
../images/Emo187.gifמתפקדת!

שם: זוהר
מקום מגורים: אין צורך לדעת
מסן/ICQ במסרים
תחביבים: לקרוא ולהיות בבית...
מאכל אהוב: גבינה מלוחה?
סרט אהוב: לא יודעת...
מסר לאומה: סינרגיה היא להקה מדהימה, ורועי גפן שר יפההההה

NinKap

New member
מתפקדת:)

שם:נינה גיל:16 מקום מגורים:באר שבע מסן/:263196325ICQ תחביבים:לשמוע מוזיקה,לראות סירטי אימה,לרקוד מאכל אהוב:דיאטה:( סרט אהוב:ג'ינג'ר סנאפס מסר לאומה:אל תחשבו יותר מידי.זה לא בריא

שומו

New member
מכבי

שם: שמר. גיל: כמעט 16. מגורים: חשמונאים. ICQ: 264357064. תחביבים: כדורגל, הארי פוטר, טלוויזיה, מחשב, מנג'ר, בני-עקיבא, אוכל, שינה, בנות. מאכל אהוב: ג'אנק פוד. סרט אהוב: חגיגה בסנוקר. מסר לאומה: 21:45, ערוץ 1.

../images/Emo192.gif

שם:יובלפ. גיל:14. מקום מגורים:חיפה. מסן/ICQ אתם תסתדרו גם בלי, נכון? תחביבים:סריגה ואפיית פשטידות קישואים. מאכל אהוב:ילדים קטנים. סרט אהוב:אוה, כ"כ אין כזה. מסר לאומה:המחשב שלי הוא אחד היצורים היותר מקרטעים שאי פעם קרטעו על פני האדמה, וזה הופך מתסכל יותר מרגע לרגע. וקחו תמונה לזכר החישוק האהוב שלי ז"ל, שהסרתו נכפתה עלי מצד הנהלת בית הספר, שמתעקשת להיות תקועה אי שם במאה החמש עשרה.

אני מניחה שזה נובע מאותן סיבות

מסתוריות בגללן אסור ללבוש ג'ינס קרוע או חולצה שחושפת את הכתפיים. את יודעת איך אומרים, נסתרות דרכי ההנהלה.

n u k e y

New member
לא נראה לי שזה קשור../images/Emo110.gif

גם בבצפר שהייתי בו שנה שעברה אסור והוא לא היה דתי.

AlexOnFire

New member
אם היא הייתה בדתי... אז היה אסור לה לבוא בג'ינס. [מדברת אחת שלומדת במקיף דתי לצערי.]

AlexOnFire

New member
אצלנו אסור, לא ששמים עליהם... אבל אם המחנכים תופסים אז צריך להוריד אותו. [אנחנו עם חצאיות אז...]

AlexOnFire

New member
זהו אני תובעת את הבצפר שלי. "אסור לצבוע שיער, אסור פירסינגים, אסור ג'ינס, אסור אסור אסור..." אררגגג.

למעלה