התפקדות ינואר !!!

אצא לי השוקה,תרנגול קטן אקנה לי

ב"ה [4 שעות של מתמטיקה-מחרפנות!!] שם:ספיר גיל:16 מקום מגורים:מרכז מסן/ICQ יש תחביבים: ספרים מוזיקה מחשב חברים מאכל אהוב:ציפ'ס ושניצל סרט אהוב: "הטירה הנעה"/למצוא את ארץ לעולם לא" מסר לאומה: אל תאכלו חסה.

das8b1

New member
התפקדות ראשונה

שם- רותם גיל- 19 מקום מגורים- סביון.. חחח לא סתם אני מחיפה מאכל אהוב- עוגת שוקולד חמה כמובן סרט אהוב- מלחמת הכוכבים- נקמת הסית' מסר לאומה- חדוא זה לא בריא, לא 1, ובמיוחד לא 1ת'

מה יא

New member
^^../images/Emo96.gif

שם: מאיה גיל: 13 מקום מגורים: אזור כרמיאל מסן/ICQ: לא עובר לי לאנגלית >< תחביבים: אממ קריאה, ציור, מחשב, חברות... מאכל אהוב: כל הפסטות למינהן סרט אהוב: אממ לאדעת מסר לאומה: שביתה זה כזה נחמד! תשבטו! התעוררתי היום ב-8:20! אתם קולטים?! זה היה כזה נחמד DDD:

ocean33

New member
../images/Emo168.gif ../images/Emo73.gif

שם: ענת גיל: 17 מקום מגורים: נהריה מסן/ICQ 278548374 תחביבים: אהה.... ממ.... וגם.... כן. זהו בערך :) -גלו בעצמכם...:)- מאכל אהוב: זהה לזה שמעליו... סרט אהוב: מופע האימים של רוקי =) ארמגדון =) ועוד שלא קשורים אחד לשני... מסר לאומה:יאללה רישיון!!!!!! ~ומכאן הרכב שלמעלה.~

אנה92

New member
מתפקדת!

שם: אנה גיל: 14 מקום מגורים: רמלה מסן/ICQ: 316204265 תחביבים: מחשב,כדורסל,ריקוד וכו'.. מאכל אהוב: עוגה סרט אהוב:היומן, סיפור אהבה בלתי נשכח (או משו כזה),ילדות רעות, קליק, מדגסקר חח ועוד כל מיני מסר לאומה: שתיהיו בראים חח...

EvAdorad

New member
מתפקד!

שם: חגי. גיל: (כמעט) 14 מקום מגורים: יהוד. מסן/ICQ: תחפשו. תחביבים: לשמוע אוונסנס! ולקרוא (כל מיני, בעיקר HP)! ולשחות (כן, כן, גם בחורף..!) מאכל אהוב: גם הרבה.... כלומר כאלה שלא כוללים בשר.... סרט אהוב:יש הרבה, נניח X-MEN 1,2,3 מסר לאומה:אם אין אני לי, איימי לי!

n u k e y

New member
אני../images/Emo110.gif

שם: לי
מקום מגורים: י-ם
מסן: [email protected]
תחביבים: קריאה, ציור
מאכל אהוב: גלידה
סרט אהוב: שר הטבעות, שה"ק 1 ו2
מסר לאומה: מחשב זבל.

Koki Girl1

New member
מתפדקת../images/Emo13.gif

שם:דניאלה גיל:15 מקום מגורים:נתניה מסן/ICQ: 393214426 ו [email protected] אוי זה התחרבש ..
תחביבים: לקרוא לראות סרטים ,לעשות דברים בפוטושופ לצאת עם חברות לשמוע מוסיקה וכו'
מאכל אהוב: אממ יש הרבה חח סרט אהוב:שר הטבעות מסר לאומה:ה"פ פיות ושר הטבעות זה שולט

A Radcliffe

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo129.gif../images/Emo224.gif

למרות שאני סתם
שם:עמית גיל:13 וחצי מקום מגורים: גני תקווה מסן/ICQ: אסק 288006715 תחביבים: קריאה, נגינה, ריקוד, ציור...
מאכל אהוב: יותר מדי סרט אהוב: הרבה... מסר לאומה: גשניאל זה נחמד
תהיו בריאים

Mrs Amber Bloom

New member
*שיהוק*../images/Emo41.gif

שם: ענבר (או אמבר. מה שבא ברוך הבא.) גיל: 15 וחצי מקום מגורים: פ"ת מסן: [email protected] תחביבים: גיטרה, שינה, מחשב, קריאה מאכל אהוב: נודלס וחזה עוף של ריבר נודלס בר!! ואוראו. ובורקס גבינה. ועוד ועוד
. סרט אהוב: פורסט גאמפ, סרטי שר הטבעות, סרטי שודדי הים הקאריביים. מסר לאומה: אני משהקתתתתתתתת%**@*#*^#(^)#%()&(#)% ואמא שלי מכריחה אותי לאכול שוקולד חרובים
. איפה הארגון לזכויות הילד?! איפה?!?!

Gummy Bears

New member
../images/Emo79.gif

שם: נאמא. גיל: 13 וקצת-הרבה. מקום מגורים: ישראל
. תחביבים: כי כל מה שחסר לי עכשיו זה שירדו עליי למוות.
מאכל אהוב: שוקולדD: סרט אהוב: אין. מסר לאומה: אם מישהו יגלה מי המציא את מתאמי האוזניות, הוא מתבקש לתלותו ועכשיו! ;;

למעלה