שם:תמר גיל:15 מקום מגורים: מרכז מסן: מיש שמעונין יקבל במסר=] תחביבים: לרקוד, מחשב, לקרוא.. מאכל אהוב: פיצה, פסטות ואוכל סיני! סרט אהוב: שר הטבעות נראלי.. מסר לאומה: אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שלא תכתוב מסר.^.^
../images/Emo46.gif חדשה סמוייה../images/Emo41.gif שם:אלכס, אלכסיס, אלכסשה, סשה. גיל:14.5 מקום מגורים: באר שבע 250534250ICQ MSN [email protected] תחביבים:לקרוא, לדבר, לטייל, לראות סרטים מאכל אהוב:שוקולד סרט אהוב: יותר מידי, אבל הנוסטלגי האהוב זה קיל ביל הראשון. מסר לאומה: אין בת לא יפה, יש בנים מטומטמים.|לא לסקול| 3>
שם: רוני גיל: 14 וחצי מקום מגורים: צפון מסן/ICQ תחביבים: הממממ... מאכל אהוב: סושי סרט אהוב: אין סרט אהוב במיוחד, אבל בכללי אני אוהבת סרטים מסר לאומה: פרד וג'ורג' שליטה
שם: מיכל גיל: 16.7 מקום מגורים: אפק מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 304916471 תחביבים: האזנה למוסיקה, הדרכה, קריאה וכתיבה, ציור, שיחות שגורמות לחשוב.. מאכל אהוב: אני בדיאטה, השאלה הזו מנסה לנפץ לי אותה. S: סרט אהוב: התפוז המכני, דספרדו, רקוויאם לחלום, ממנטו... יש המון מסר לאומה: זה יוציא למישהו עין בסוף!
שם:שחר גיל:כמעט 15 מקום מגורים:צפונה מסן [email protected] תחביבים:לנגן ולשיר מאכל אהוב:אורז סרט אהוב:טיטאניק מסר לאומה:my name is Inigo Montoya. You killed my father prepare to die!
עכשיו שהמשתמש שלי חזר : שם: לורדע. גיל:16 עוד חודש!!! D: מקום מגורים:ירושלים D: מסן: [email protected] תחביבים:לכתוב, לשיר, לחייך P: מאכל אהוב: ספגטי! סרט אהוב: יש המון :O אבודות והוזות אחד מהם P: מסר לאומה: בני גורן רשע ששונא אותנו :O
עידן, בן 19 מהמרכז. לא ראיתי סרטים בתקופה האחרונה (הצבא...) אז אין לי מה להמליץ עליו. ובהתחשב במה שקרה לאדם האחרון שביקש ממני עצה, אני אמנע מלהעביר מסר לאומה... ^^ יום נעים לכולם!
שם: דניאלה גיל: 12 וחודש ושמונה ימים ושעה בערך.. מקום מגורים: כפר סבא מסן/ICQ מסן למעוניינים במסר תחביבים: לקרוא. מה לעשות!? מאכל אהוב: פיצה, וכל מיני דברים כאלה טעימים.. סרט אהוב: יש יותר מדי מסר לאומה: אני חולעעעעעעעע!