התפקדות ינואר !!!

tamar05

New member
../images/Emo13.gifמתפקדת.

שם:תמר גיל:15 מקום מגורים: מרכז מסן: מיש שמעונין יקבל במסר=] תחביבים: לרקוד, מחשב, לקרוא.. מאכל אהוב: פיצה, פסטות ואוכל סיני! סרט אהוב: שר הטבעות נראלי.. מסר לאומה: אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שלא תכתוב מסר.^.^

AlexOnFire

New member
../images/Emo46.gif חדשה סמוייה../images/Emo41.gif שם:אלכס, אלכסיס, אלכסשה, סשה. גיל:14.5 מקום מגורים: באר שבע 250534250ICQ MSN [email protected] תחביבים:לקרוא, לדבר, לטייל, לראות סרטים מאכל אהוב:שוקולד סרט אהוב: יותר מידי, אבל הנוסטלגי האהוב זה קיל ביל הראשון. מסר לאומה: אין בת לא יפה, יש בנים מטומטמים.|לא לסקול| 3>

ronchok1

New member
me

שם: רוני גיל: 14 וחצי מקום מגורים: צפון מסן/ICQ תחביבים: הממממ... מאכל אהוב: סושי :) סרט אהוב: אין סרט אהוב במיוחד, אבל בכללי אני אוהבת סרטים מסר לאומה: פרד וג'ורג' שליטה :)

מתפקדת!!!

שם: ירדן רביד גיל: 15 :) מקום מגורים: ירושלים!! מסן/ICQ 281984601 מסן: [email protected] תחביבים: לנגן בגיטרה!! מאכל אהוב: יותר מידי
סרט אהוב: יותר מידי גם.... מסר לאומה: אההההה אחלה חיים!!! יאיי... חשבתי אולי להעלות תמונה... טוב נו נחפש אחת ונראה אם יבוא לי

מיכלצי

New member
גם אני פה

שם: מיכל גיל: 16.7 מקום מגורים: אפק מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 304916471 תחביבים: האזנה למוסיקה, הדרכה, קריאה וכתיבה, ציור, שיחות שגורמות לחשוב.. מאכל אהוב: אני בדיאטה, השאלה הזו מנסה לנפץ לי אותה. S: סרט אהוב: התפוז המכני, דספרדו, רקוויאם לחלום, ממנטו... יש המון מסר לאומה: זה יוציא למישהו עין בסוף!

shahar615

New member
עייפה אך עדיין פה

שם:שחר גיל:כמעט 15 מקום מגורים:צפונה מסן [email protected] תחביבים:לנגן ולשיר מאכל אהוב:אורז סרט אהוב:טיטאניק מסר לאומה:my name is Inigo Montoya. You killed my father prepare to die!

lorda

New member
יאי ^^

עכשיו שהמשתמש שלי חזר : שם: לורדע. גיל:16 עוד חודש!!! D: מקום מגורים:ירושלים D: מסן: [email protected] תחביבים:לכתוב, לשיר, לחייך P: מאכל אהוב: ספגטי! סרט אהוב: יש המון :O אבודות והוזות אחד מהם P: מסר לאומה: בני גורן רשע ששונא אותנו :O

Maurey

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: מירי גיל: 18 מקום מגורים: חיפה מסן/ICQ:בכרטיס שלי תחביבים: לקרא, לטייל בגשם
מאכל אהוב: כל דבר מתוק
סרט אהוב: טרזן (בינתיים) מסר לאומה: live and let live

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאיחור אופנתי../images/Emo122.gif

שם:
רוני גיל:
בקרוב 17 מקום מגורים:
ת"א מסן/ICQ
... תחביבים:
קריאה, פוטושופ, סרטים וכו' מאכל אהוב:
לא יודעת
סרט אהוב:
הארי פוטר, שודדי הקאריביים מסר לאומה:
רון/הרמיוני לשילטון

Guid

New member
כן, גם אני פה...

עידן, בן 19 מהמרכז. לא ראיתי סרטים בתקופה האחרונה (הצבא...) אז אין לי מה להמליץ עליו. ובהתחשב במה שקרה לאדם האחרון שביקש ממני עצה, אני אמנע מלהעביר מסר לאומה... ^^ יום נעים לכולם!

so late..../images/Emo204.gif

שם: דניאלה גיל: 12 וחודש ושמונה ימים ושעה בערך.. מקום מגורים: כפר סבא מסן/ICQ מסן למעוניינים במסר תחביבים: לקרוא. מה לעשות!? מאכל אהוב: פיצה, וכל מיני דברים כאלה טעימים.. סרט אהוב: יש יותר מדי מסר לאומה: אני חולעעעעעעעע!

מיתפקד../images/Emo195.gif

שם:אביתר גיל:14 מקום מגורים:ירושלים
מסן/ICQ תחביבים:מה נירא לכם שאני עושה פה
מאכל אהוב:שניצל סרט אהוב:שודדי הקריבים
מסר לאומה:מה ששנוא אליך תעשה לחברך לפני שהוא יעשה לך

למעלה