התפקדות ינואר !!!

מתפקדת!!!

שם: לינוי גיל: 15 מקום מגורים: פתח תקווה מסן: [email protected] תחביבים: חברים,פיקים, TV והרגילים...... מאכל אהוב: יש הרבה... סרט אהוב: יש הרבה...... מסר לאומה: אין זמן להיות עצובים תמיד צריך חיוך על הפנים..
קחו אותי לדוגמא.... לא ישנתי יומיים ואני עדיין מחייכת

תאמת לא...

אני תמיד מחייכת כי אין זמן להיות ממורמרת יש לי את כל החיים בשביל זה.... חוץ מזה אני אדם שמח.... וחוסר שינה לא יעצור אותי......

orqueen

New member
=]

שם : אורלי גיל : 16 מקום מגורים : אשדוד מסן/icq : איסי : 169602105 מסן : [email protected] תחביבים : הארי פוטר , סרטים , ריקוד מאכל אהוב : המבורגר סרט אהוב : שודדי הקאריביים מסר לאומה : אין כרגע

כן המפקד!

שם: אנאבל בלק-גרופי גיל: 13 מקום מגורים: ת"א מסן/ICQ: יש לי אימייל...מי שרוצה אותו אז במסרים תחביבים: לקרוא,לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה ולהפגש עם חברות מאכל אהוב: שניצל תירס ופסטה של סבתא! סרט אהוב: מיקי מאוס... מסר לאומה: אמ...תקראו הארי פוטר!

yulishit

New member
התפקדות---למרות שאני חדשה.....!!

שם:אופיר יוליש גיל:13 מקום מגורים:יהוד מסן:[email protected] תחביבים:לקרוא (כמובן), לשחות,לרכב על אופניים ,לרוץ (טריאתלון), לנגן על גיטרה, צופים מחשב ועוד.... מאכל אהוב:יש הרבה.... סרט אהוב:אקס מן, שודדי הקריביים מלא סרטי דיסני ומצויירים בכלל.......ועוד.... מסר לאומה:Do your own thing and don't let anybody take you down.......!!!

שום רע! יהוד משתלטים על הפורום! ../images/Emo3.gif

יעקב, שקט אתה עם ה'ירושלים' שלך.

למעלה