התפקדות יוני!

maihlevi

New member
הפורום הוא פורום תורני?! חח =] איזה יופי!!

איפה למדתן/ם? אני באמנה בכפ"ס :'( מעיק.. ואני עוד פנימיסטית.. פשוט לבכות מחשבת זה אחללהה מקצוע(יחסית לתורניים.).. מפעילים בו את השכל .. מקצוע מאוד לוגי... תנ"ך.. הציונים שלי ברצפה!! לא סתם ברצפה.. 50-60 והרב שלי עם ההגיון המאוד מוזר שלו ..טוען שאם אני יכולה לעשות 5 מתמטיקה 5 אנגלית ו5 מחשבים אין שום סיבה להוריד אותי ל3... והוא לא מבין שהציונים האלה הם עוד אחרי שאני לומדת...אין .. אין מוצא.. ו...תתתתושב"ע.. זה פשוט בעע.. לא להפסיק להקיא.. לדקלם חומר על הלכות בישולל ולזכור את כל שמירת שבת כהלכתה!! ממש מזיז לי שלהוציא גרעינים מתוך לימון זה איסור בורר!!!!(הידעתם שגם אסור למדוד בגדים בשבת?) נורא.. פשוט נורא...|מקיא|

../images/Emo6.gif

ההלכה הכי הזויה שאני אי פעם קראתי זה שאם ילד קטן מחזיק אבן בשבת, אסור להרים אותו עד שהוא זורק את האבן

אם אין עירוב בכלל אסור להרים ילד../images/Emo3.gif

זה נשמע לכם אולי לא שימושי אבל כשחיים בחו"ל מגלים כל מיני דברים הזויים. איזה כיף שבלונדון יש עירוב באיזור של היהודים, עוד סיבה למושלמות

חח אני גיליתי שאסור לקנח את האף בשבת../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

*מקווה שתפוז ישלח את ההודעה
*

NothingInMyWay

New member
../images/Emo13.gif

שם: גל גיל: 16 הפתעות החודש: אין השיר הנחרש של החודש: Radiohead-All I need התמכרות החודש: האוס המלצת החודש: האוס, עונות 1,2,3 ו4. מה אתם מתכננים לעשות החודש? בעיקר לימודים (בגרות בהיסטוריה) מסר לאומה: עדיף להיות חכם ולא צודק

הידד את עימנו ../images/Emo3.gif ^_^

האוס אחלה סדרה
ד"ר האוס משחק בגירסה המקורית של Sense and Sensibilty
בהצלחה בבגרויות

יואו!!!! ענק!!! את כל כך צודקת!!!!! ../images/Emo6.gif

הם ממש דומים כאלה!!!
האוס הוא בריטי אגב
בעצם אני לא יודעת אם זה דבר ידוע, אני לא מעורה בקהילת החובבים
יכול להיות שאני מגלה פה את אמריקה
(או בריטניה, לעצם הענין!)

ידוע, ידוע ../images/Emo3.gif

הוא פעם אמר באיזה ראיון בכל פעם שהוא מוציא משפט מהפה בסידרה, הוא צריך לחשוב איך הוא אומר אותו, כדי שלא יצא המבטא הבריטי

הוי באסה ../images/Emo3.gif

יא איך הפורום פעיל
את חושבת מה שאני חושבת? זה הזמן להוציא מהאוב את החוליה החלשה!!!!!!!!!!!!!!

NothingInMyWay

New member
זה בהחלט ידוע!

וזה גם מוסיף לקסם האישי שלו. אגב, גם ד"ר צ'ייס (נו, הבלונדיני) הוא בריטי

../images/Emo99.gif

אהבתי את החתימה
יואו והניק ניים שלך כל כך יפהההה!!! אני מצטערת אני לא יכולה שלא להתפעל

למעלה