התפקדות יוני!

חישכיש1

New member
תוספות!!

מה אתם מתכוננים לעשות החודש: ללמוד לבגרויות ולטייל בשבילי ארצנו המופלאה! שם: נעם

אני../images/Emo13.gif

שם: קארין
הפתעות החודש: כאילו איך היה החודש?
אז אם כן, לא היה חודש משהו
חזרתי מפולין ישר לבגרויות ולמתכונות ולא יודעת, קצת קשה לי, כי אני לא הכי מרוכזת, ראש לי ממש לא בבגרויות..
וגם בכללי, לא היה החודש הכי משהו
השיר הנחרש של החודש: The Kooks - Always Where I Need To Be Alexi Murdoch - 09 - Shine התמכרות החודש: התאהבתי מחדש בלייפהאוס
(נטשתי אותם לטובת קין
) הא, ואני לא מכירה את אפלביט
המלצת החודש: lifehouse- no name face הדיסק
(תשמעו מה ג'ייסון אומר על קין! וועהעה איזה מושלם שהוא שר ומאחוריו יש את הקליפ של סאמוור.. (זה דיי חדש
הם עשו את הקאבר הזה ממזמן, אבל ההקלטה לAOL חדשה
) טוב מספיק לחפורXD) וסתם המלצה בכללית- פטריק ווטסון!!
חבל שאין את הדיסקים שלהם (הרכב) בחנויות
מה אתם מתכננים לעשות החודש? ללמוד, ללמוד הא ו.. ללמוד
מסר לאומה: יהיה טוב!
תמונה: אוף תפוז לא נותן לעלות.. ואין לי כוח להקטין

חישכיש1

New member
לכל המדוכאים למינהם!!!

בסוף זה עובר!! הנה לדוגמא אני סיימת היום המגמה שלי, אקולוגיה, והיה סוף הדרך!!! תרתי משמע.... אז חבר'ה כדאי ללמוד לפני המבחן ופשוט לעבור אותו טוב! ואין יותר גרוע מאקולוגיה כך ש.... בכל מקרה זה עובר כעת ברגעים אלו ממש אני לומד לפיסיקה מחר--- אז בואו נקים קבוצת תמיכה... פעם אמרתי לחבר שלי ש"בן שיחה טוב הוא זה המאפשר לך לדבר אל עצמך דרכו" שזה בערך מה שעשיתי עכשיו, אין לי כוח ללמוד ותוך כדי מה שאמרתי לכם על זה שלימודים בסוף עוברים עודדתי את עצמי----

חישכיש1

New member
חברים...

אני הולך עכשיו לישיבה להתכונן לבגרות מחר!!! טל, את עושה השנה בגרות במכניקה?? אם כן אז ממש ממש בהצלחה! אני אישית עשיתי מכניקה בשנה שעברה אבל יש ויש.. כל אחד והמסלול שלו

קראינע שימי תמונה נו ../images/Emo6.gif דוגמנית שלי../images/Emo99.gif

ראיתי כבר את הקליפ של לייפהאוס פעם, הם ממש חמודים!
אבל עדיין לא מצאתי מישהו שמבצע את SOWK יותר טוב מקין

לא אמרתי שמישהו מבצע את סאמוור יותר טוב מקין

כי זה בלתי אפשרי! וסבבה תשלחי לי

=]

שם: נעם גיל: כל רגע 18 הפתעות החודש: אממ אני לא בטוחה שהייתה כזאת השיר הנחרש של החודש: Untitled II התמכרות החודש: ניקוטין? חח המלצת החודש: David Cook ו Axium מה אתם מתכננים לעשות החודש? ללמוד, לצערי. רק לסיים את השנה הזאת כבר.. גגרררר מסר לאומה: תשמעו דייוויד קוק, זה יעשה לכם טוב!
תמונה: שקוף שזה סקינגארד! (הפרוייקט הזה בפרסום הרג אותי, נמאס לי לחשוב על זה כבר) הודגש באמצעות מדגישומטיק

יוני ../images/Emo99.gif הגיע סוף סוף! ../images/Emo178.gif

שם: שרי גיל: 20
הפתעות החודש: לא יודעת אם היו כאלה :-* השיר הנחרש של החודש: גיתית לקחה לי את התשובה
THE HOURS של אלפביט הפייבוריטים החדשים של הפורום!!. אני חייבת להודות שבגדתי ובקושי שמעתי קין החודש! אם אני צריכה לבחור שיר ששמעתי הכי הרבה זה יהיה אטלנטיק!
. התמכרות החודש: אלפביט אלפביט ואלפביט!!!!!! המלצת החודש: תתחילו לראות LOST!!!
וגם לשמוע אלפביט
מה אתם מתכננים לעשות החודש? אממ.... לגמור סוף סוף את אחת מהעבודות שלי- הלימוד בבית ספר... וככה יהיה לי קצת זמן!! (אבל עדיין עוד עבודה...
). וחוץ מזה- לעבוד ולעבוד ואולי ללמוד איזו שפה או שתיים
(מהאתר של גיתית). מסר לאומה: למה שנת הלימודים לא נגמרת במאי?! תמונה- אני יודעת שכולכם בטח מכירים את התמונה, אבל זה מה שיש... אני ואחותי!

נכון אתר שווה???

אה רגע עכשיו אני רואה שזה צפי
אז אולי עוד לא ניסית ממש
התמונה מהממת אגב! איי לאב איט!!

תודה קארינה ../images/Emo99.gif

אני כרגע עובדת ב2 עבודות- מלמדת מחשבים בבית ספר יסודי (ומתה שזה ייגמר כבר ויהיה לי קצת זמן!
) ועובדת בחנות קרביץ בתחנה מרכזית... (מה שאומר שאם מישהו מכם בירושלים- קפצו לבקר!).. וזה מתיש!!!!!!!!! ואין לי זמן!!!!

למעלה