התפקדות יוני!

hagayx

New member
התפקדות יוני!../images/Emo41.gif

אז למרות שהלחטנו שזה נדוש..יש פה אנשים שכבר לא ראיתי מעל חודש בפורום (ג'ניפר,לסלי,מעיין...) וגם במילא יבש פה טילים אז יאללה: שם: גיל: הפתעות החודש: השיר הנחרש של החודש: התמכרות החודש: המלצת החודש: מה אתם מתכננים לעשות החודש? מסר לאומה: תמונה: חודש טוב!

hagayx

New member
מתפקד!

שם: --> חגי גיל:--> 18 הפתעות החודש:--> חודש חרא! השיר הנחרש של החודש:--> To The End Of The Earth...איך לא? התמכרות החודש:--> . On A Day Like Today המלצת החודש:--> גילתי להקה אירית מעולה!! עם השיר החדש שלהם The Script - We Cry מה אתם מתכננים לעשות החודש?--> חודש קשה עם הרבה בגרויות.. מסר לאומה:--> אני מאוהב בטראוויס
תמונה: --> התמונה המתבקשת - אני נעם (חישכיש1) וההולנדים המפחידים!

CrazyPenguin

New member
יש לי סיוטים בלילה../images/Emo191.gif|פינגווין|

בחיים שלי לא ראיתי 2 אנשים אלה מכוערים. [לא אתם. ההולנדים. גם אתם. סתם
]

justin9

New member
יש להם קשר לטוב טוב הגמד?

וואי איזה רעים אנחנו .. זה לא יפה לרדת ככה על אנשים... הם נראים מבוגרים... בני כמה הם בכלל?

התפקדות יוני ומאי!!! חגי, בלס יו!

חודש הבא תזכירו לי ואני אעלה סטטיסטיקות כמו פעם וכאלה
שם: גיתית גיל: 20 הפתעות החודש: האמ
אינני יודעת
השיר הנחרש של החודש: The Hours של אלפאביט
במגזר קין הכתר יינתן לThe Night Sky התמכרות החודש: החדש של אלפאביט המלצת החודש: נו כתבתי כבר פעמיים והיום הם הוציאו אלבום יחד עם יום הולדתו של טים, אז מגיע להם-
Alphabeat מה אתם מתכננים לעשות החודש? האמ......... לעבוד!
מסר לאומה: איי לאב ה'! תמונה:

hagayx

New member
אוי שכחתי להודות לך שהכרת לי את אלפאביט!

הם מעולים!

CrazyPenguin

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: טל גיל:16.5 הפתעות החודש: שומדבר מיוחד האמת... השיר הנחרש של החודש: To the end of the earth התמכרות החודש: טראוויס
המלצת החודש: גיתית הכירה לי את alphabeat!הם אחלה!! מה אתם מתכננים לעשות החודש? לחרוש למבחנים בעיקר מסר לאומה: מה שחגי אמר
תמונה:

hagayx

New member
איזה תמונה! אני חייב לבוא איתך לשם פעם אחת..

אז כולנו אוהים את אלפביט! ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

כנראה שצריך להוסיף גם אותם לשאלות ששואלים את החדשים
וטל- התמונה של מהממת!!!!!

חישכיש1

New member
מתפקד__

גיל: 18.5 שיר אהוב: lake of tears (לא מהז'אנר שלכם) הפתעת החודש: אמא שלי אוהבת את אבא!! (abba) המלצה: תנסו את abba תמונה: מצטרף לחגי! תחומי ענין: אוהב מאוד לטייל, לרוץ וללמוד! מסר לאומה: התיכון הוא מסע לאיסוף חוויות מסר לאמא: לא נורא שלוקחים רכב בלי רשות.. אפילו שאין רשיון מסר לאבא: תמשיכו להיות כאלה טובים ולזכות בארוויזיונים! נ.ב: לחגי: אני לא בבית, אני באינטרנט בהזורעים אצל חבר

למעלה