התפקדות יוני!

Lyla Bellamy

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

שם:שגית גיל: כמעט 16 הפתעות החודש:המממ השיר הנחרש של החודש:בילי ג'ין כריס קורנל התמכרות החודש:פייסבוק המלצת החודש:בילי ג'ין ?D: מה אתם מתכננים לעשות החודש?ללמוד מסר לאומה:תקבלו אותי לפורום ?

לא ניפול ולא נמות! ../images/Emo3.gif

רק עוד נתפתח, עם הדיסק החדש של קין ואנשים חביבים כמוך שמצטרפים למשפחתנו ^_^

ברוכה הבאה, שגית ../images/Emo24.gif

נראה לי שעכשיו את צעירת הפורום אאל"ט :-* ובכן שגית, אני שרי ובכל פעם שמגיע מישהו חדש- אנחנו מנסים לגלות עד כמה הוא דומה לנו!
גילינו שיש המון דברים משותפים לרובנו. אז- 1. איך הכרת את קין? 2. מהם השירים האהובים עליך (נסי לצמצם אותם ) 3. האם גם את חושבת שאין יותר מושלם מH&F?? 4. מבין השניים, מהו האלבום המועדף שלך? 5. האם את אוהבת את הדברים הבאים- קולדפליי, קווין, שלג, חורף, את התכנית "השבט" ואת הלהקה "אלפביט" (שאם את לא מכירה אותה- תהיי בטוחה שגיתית תדאג להכיר לך אותה).

../images/Emo6.gif אלפאביט נוסף! חזק ../images/Emo6.gif תודה שר ../images/Emo13.gif

ועכשיו כשיכתבו "שגית" (sagit), זה יראה לי כמו "ש-גית" (Shegit), כאילו משהו עליי
משעשע

Lyla Bellamy

New member
עונה XD

1. איך הכרת את קין?ראיתי פעם בטלוויזיה נראה לי 2. מהם השירים האהובים עליך (נסי לצמצם אותם) can't stop now , bedshaped 3. האם גם את חושבת שאין יותר מושלם מH&F??הוא אכן אלבום מושלם אך לבי שייך למיוזלעולמי עולמים
4. מבין השניים, מהו האלבום המועדף שלך?ברור שH&F 5. האם את אוהבת את הדברים הבאים- קולדפליי, קווין, שלג, חורף, את התכנית "השבט" ואת הלהקה "אלפביט" (שאם את לא מכירה אותה- תהיי בטוחה שגיתית תדאג להכיר לך אותה). קולדפליי - הם חביבים קווין - ברור ! שלג - אהא השבט - נה אלפביט - אממ לא אוף למה אני תמיד הכי קטנה

לא נורא, בבטני תינוק מטים, הוא קטן יותר../images/Emo3.gif

סתם האמ אני צריכה לשלוח לך אלפאביט
יש לך מסנג'ר?

maihlevi

New member
מתפקדת!

שם: לבנת גיל:17 הפתעות החודש:הולך לצאת הדיסק של קולדפלי =]] השיר הנחרש של החודש:shine on you crazy diamond התמכרות החודש:אביתר בננאייי...-לא התמכרות החודש-התמכרות השנה!!! המלצת החודש:גיתית המליצה לי לחזור לפה :p(גיתית זקפתי את זה לזכותך ) מה אתם מתכננים לעשות החודש?לחרוש :'( שונאת תושב"ע ותנ"ך! למה מכריחים אותי לעשות 5 5- למה?!?!? מסר לאומה: אין לי כוח לחשוב תמונה:אינטרנט... מסוכן...

hagayx

New member
תנ"ך (עיון) זה זוווועהההההההה../images/Emo7.gif../images/Emo190.gif../images/Emo5.gif

אני שוקל ללכת להופעה של קולדפליי! אני לא מת עליהם אבל הם הלהקה הבריטית היחידה שיש להם הופעות בתאריכים שטובים לי שאני בחו"ל! מסכים איתך בקשר לאביתר בנאי!!! הזמר הישראלי היחיד שאני מסוגל לשמוע

הם מופיעים באירופה בקיץ????

כי אני יודעת שבלונדון ההופעות שלהם בדצמבר
כשאני טסה ללונדון יום למחרת יש את ההופעה החינמית של קולדפליי, הלוואי ואני אזכה אוף
הלוואי!!!!

maihlevi

New member
זוועה זאת לא מילה!! ומכריחים אותי לעשות 5

באולפנה הכללל כךךך מעצבנתתת שליי!!! לקולדפלי.. למרבה ההפתעה התחברתי אחרי שהתחברתי לקין.. אבל היום היא אחת הלהקות הכי אהובות עלי(למרות הירידה בזמן האחרון) ואביתר בנאי...

יש! חזרת! ../images/Emo25.gif

חחחח לבנת, את רק מוכיחה שכולנו פה באותו ראש, כולם כאן מתלוננים על תושב"ע ותנ"ך
ברוכה השבה

לבנת,חזרת! ../images/Emo140.gif

תהיתי לאן נעלמת :-* ואני דווקא הכי שנאתי מחשבת.... עם תנ"ך ותושב"ע הייתי בסדר.. אבל מחשבת |מקיא|

אני דווקא עם לבנת בעניין...

אם אי אפשר ללמוד את זה משירים של קין, זה בלתי ניתן ללמידה- זאת התאוריה שלי!! בחרי מקצוע (- "כל מקצוע"
)! ואוכיח לך

למעלה