בעזי"ת עיין בשירשור של "התנצלות", בהודעה שכותרתה "לדעתי התבשיל הוקדח לשנים רבות". אל תתיחס למלך, ואם הוא ישתולל וילבין פני אנשים וקהילות בישראל, הרי שהוא ימצא את עצמו מחוץ לפורום (מקוה, אני כבר דרשתי זאת מהמנהלים).
יש לך בעיה אפשר גם בלי ריב לדון על נושאים מענינים כמו שתמיד אני כותבת על המשיח גם עכשיו אני כותבת על כך שבעם ישראל כשיחזרו החילונים בתשובה יצטרכו להחזיר בתשובה את הדתיים למה כי כולם נמצאים בחצירות מפולגים ומפוזרים כל אחד בנה לעצמו חומת אנוש מבוצרת צריך לדעת התורה היא תורת חיים ולדעת שעל אף הכל עם ישראל צריך להיות מאוחד לקבלת התורה כתוב "ויחן שם" יחן מלשון יחיד למה נאמר בלשון יחיד הרי עם ישראל היה 60 ריבו אלא ויחן כאיש אחד בלב אחד רק אז נוכל לקבל את המשיח.
כי השנאה קיימת בכלליות למשל אשכנזים וספרדים וגם בתוך החצרות עצמם לא שייך לניצים וקיצוניים קח לדוגמא שידוכים שהיום יש בעיה בחוגים של החרדים שרוצים להשתדך זה גם בעיה בפני עצמה לא נראה שבזמן הקרוב השנאה תעלם זה נעשה יותר ויותר קשה שנאה תהומית. איך נוכל לקבל את פני משיח
בעזי"ת וכאמור הייתי הרבה זמן בחב"ד. (עד עכשיו יש לי געגוע להתוועדויות...) אותו דפוס משותף לשתי החסידויות: מעטוף, בן גיגי, בעקער, ז"ק ואברמשוילי מצטופפים יחדיו בכניסה לבית המדרש. במציאות העגומה של המחלוקות, הגישה הזו היא אויר לנשימה.
לא יודעת שנסעתי לאומן וביקרתי אצל הציון של ר' נחמן ושל הבעל שם טוב הרגשתי המון התעלות רוחנית זה אותו דבר ברסלב וחבד נראה לי שצריך להתחבר לחסידות אחת גדולה ולעבוד את ה' יתברך בשמחה ולא להתחיל לעשות מהחסידיות כל מיני שנאת חינם אני אישית לא מחוברת לשום חצר מרגישה את עצמי חסידה של ה' יתברך.