תגובה
"כדאי שתפסיק לקרוא לי ברנש וחולה ניקיון כי גם אני יכול" ברנש זו מילת גנאי ? זה חדש לי.. "חולה ניקיון" - אני מבטיח לך שכך שותפיך רואים אותך. "חשבתי שאפשר לצאת מנקודת הנחה שאני לא מקצין שום דבר ושאני דובר אמת. אם אתה מניח שקודם צריך לברר שאני דובר אמת - הדיון הזה באמת עקר" - אני שם לב שאתה אוהב להדגיש שברגע שאתה לא יכול להוכיח שום טענה - אתה ישר מצהיר כי הדיון הוא עקר. העובדה היא ששמענו רק צד אחד שלך, וכמובן שמידת סדר וניקיון היא פרמטר יחסי כפי שאתה נוכחת לדעת, לכן אין לדעת מהודעותיך בלבד, אם כך הם פני הדברים, הדיון הוא עקר כי בכל מקרה תמיד ייותרו לך 3 האופציות שאני ואחרים הצענו לך לא משנה כמה הודעות עוד תירשמנה בשרשור זה... אבל לי זה נחמד, מעולם לא הפריעו לי שרשורי פלצת. "אגב, דוקא הייתי מתון בתיאורים שלי. הנה דוגמה קטנה: דיברנו על עניין הכביסה במעונות ואחד השותפים אמר שאפשר לכבס בכיור ולייבש את הבגדים בחינם במייבש. עניתי לו שזה נכון לגבי לבנים אבל כשאני רוצה לכבס מגבות ומצעים אז עדיף לשלם 10 שקלים ולעשות כביסה כמו שצריך. בתגובה הבחור נאלם דום. הוא שאל למה לכבס מצעים ולמה בכלל צריך מצעים. ביקשתי הסבר והוא אמר שבילה הוא פורס שמיכה אחת על המזרון כדי שתחצוץ בינו לבין המזרון ומתכס בעוד שמיכת פוך, ללא ציפה. אז לא שזה כזה אסון אבל זה מראה על הבן-אדם. הבחור בראש של צבא. הלוווווווווווווווווווו, אתה בן 26, בתואר שני, חי את חייך, לא כדאי להתחיל לדאוג לנוחות שלך ולמנוע מכל הג'וקים של אוני' חיפה לישון איתך יחד?" - יפה - זה רק מוכיח שישנם אנשים שונים ממך והוא רואה את המגורים באוניברסיטה ככאלה שאינם שונים ממגורים בבסיס, הוא רואה את הדברים אחרת ממך - ואתה ישר פוסל אותו על הסף.. קשה לך לקבל את דבריי אני יודע (ולמען הסר ספק, גם אני חושב כמוך, אבל אני יודע בניגוד אליך - להתמודד עם השונה). אגב : "לא כדאי להתחיל לדאוג לנוחות שלך" - ואולי זו הנוחות שלו ? מי אתה שתקבע לו מה נוח לו ? הרי אתה רוצה לקבוע לו מה שנוח לך ! "אתה אומר שאני פוץ" - אני רק חזרתי אחריך, כל הכינויים שכיניתי אותך (למעט ברנש) הם דברים שאתה רשמת בהודעות שלך וחזרתי אחריך, אז שוב, אתה מסלף את דבריי. "הבחורה מלמעלה מדברת איתך על ניקיון דירה ואתה משיב לה ברוח פוסטמודרנית שקודם כדאי להגדיר מהו ניקיון בדירה. " - גם לבחורה יש בעיה להתמודד כמוך עם מה שלא לרוחה, "זה בדיוק מה שתכוונתי שאמרתי שאתה לא ענייני. כתבת מגילה ולא אמרת כלום" - לא נכון, אפילו קיבלתי מסרים פרטיים מאנשים כאן בפורום שמסכימים איתי אבל טוענים שהניסיונות שלי לגרום לך להבין הם מיותרים, אני כתבתי מגילה, אבל לא כתבתי דברים שאתה רוצה לקבל- בגלל זה אתה קורא להם כלום, אתה לא רוצה לקבל שום דבר שאינו לפי אמות המידה שלך, זה נכון לדבי מנהגים של האחר, זה נכון לגבי דברי האחר.