אולי כדאי שתרגעי קצת
מאמי, לא יודע אם היה לך יום רע או שאת סתם נהנת מלתקוף אנשים בלי לרדת לעומק עניינים (אולי בגלל זה גם קשה לך במשפטים). בכל זאת אבהיר כמה דברים שאם היית ממשיכה לקרוא היית מבינה לבד:
1.לא אמרתי שלא למדתי לפסיכומטרי (חוץ מראשון),למדתי כמה שיכולתי. אני חייב לעבוד כי אני גר בדירה שכורה והורים שלי גרים בחו"ל. אז לצערי אני לא יכול להשקיע מאה אחוז מעצמי בפסיכומטרי. בנוסף כפי שציינתי, לא נולדתי בארץ למעשה עליתי לפה בגיל 13, ולכן אני לא קורא טיפה יותר לאט מהשאר. העניין פחות הפריע לי בבית הספר כי לא צריך לענות על שאלה תוך פחות מדקה.
2. להגיע ל107 זה קל? וזו רק חרשנות? מאיפה הבאת את זה? דבר ראשון מעולם לא הייתי חרשן

ההשקעה היחידה הייתה במתמטיקה וכימיה. במקצועות הומנים היה לי די קל, למרות העברית מפני שיש לי זכרון די טוב ואני באופן אישי גם הייתי מחבב כמה מהמקצועות (היסטוריה, אזרחות). הלימוד שלי בדרך כלל היה מסתכם בקריאת סיכומים של אחת הבנות בכיתה.
3.לא אמרתי שאני לא רוצה להשקיע בעתיד בלימודי משפטים וגם לא ציינתי שללמוד משפטים זה בהכרח קל, למרות שממה שלי יצא להכיר בכל זאת זה יותר קל למשל ממתמטיקה, פיסיקה, מדעי המחשב,כימיה,ביולוגיה, הנדסת חשמל, הנדסת מכונות...את לא רוצה שאני אמשיך את הרשימה נכון?
4. אני לא מתנשא ואני לא אמרתי שאני גאון. הסיבה היחידה שציינתי שהייתי בקבע בתור קצין הייתה מפני שהייתי צריך להסביר שאני לא סתם ביזבזתי את הזמן והגעתי ככה לגיל 26 ללא תואר ראשון .וזה נכון אני ממש לא רוצה ללכת למכללה כי לי זה יהיה קשה באופן אישי, לא בגלל שאני מזלזל באנשים אלה בגלל שתמיד שאפתי ללמוד באוניברסיטה ותמיד הקפדתי כן ללמוד ולהוציא ציונים גבוהים. רוב האנשים במכללה (לפחות את אלה שאני מכיר) בעלי ממוצע הרבה יותר נמוך משלי. ובנוסף לכך, לבוגרי מכללה גם יותר קשה להתקדם ועוד לא דיברנו על עלות הלימודים וכו'
נ.ב.
רק שתיהיה רגוע, לא היה לי מחסור בדייטים. למעשה, הייתה לי חברה מאז גיל 16 ועד אמצע שירות סדיר.
פעם הבא תשקיעי מאמץ בלקרוא טוב יותר, לפני שאת כותבת הודעה תקפניות. תודה לך על העזרה

והמשך יום נעים.