התייעצות קטנה :)

Chikkko

New member
מה שתיארת....

מה שתיארת לגבי נשים שמבזבזות על גברים בבילוי, או שזה קיים וזה נדיר, או
שבחישוב שנתי, הן מקבלות הרבה יותר כסף מהבן זוג, מכפי שהן מוציאות עליו.
כלומר - יש כאן חישוב כספי נסתר שנפרס על פני תקופה ארוכה יותר ולא רק על ערב יחיד.

סיגלית 2014

New member
מנהל
איזו נפש פצועה....

היה ברור שהתגובות הקיצוניות כל כך מעידות על פגיעה שקשה לכמת ולמדוד אותה.
אתה לא חייב להגיב, אבל אני כן:
אתה משדר שיש בך את כל התכונות של גבר שהרבה נשים היו "קופצות" עליו אבל משום מה משכת הרבה מאד נשים שלא התאימו לך, מכל מיני בחינות.
אולי זהו חוסר מזל או אולי דווקא כן מזל כי צברת ניסיון (שום דבר הוא לא סתמי ולשווא).
אבל מהתנסויות כאלו ואחרות עם כל מיני נשים לא ניתן להכליל ולהסיק מסקנות כמו אלו שיש לך.
זה נכון שמגדלים ומלמדים אותנו כל מיני תפיסות בדומה לאלו שיש לפותחת השרשור, שאתה יצאת נגדן, אבל למעשה גם אתה לא ויתרת עליהן והן אלו שחוסמות בפניך את האמת.
האמת היא שעשית טעויות, כמו כל אדם. אבל במקום ללמוד מהטעויות הללו ולהסיק מסקנות לגביך, מה נכון לך ומי היא האישה שמתאימה לך, אתה משליך את "חוסר המזל" שלך באופי השואב והמפונק בעיניך שיש, או יותר נכון שהיה, לנשים שיצאת איתן.
אולי המסקנה המתבקשת היא שלא כדאי להזרים כספים על ארוחות ומתנות (ואני לא יודעת עוד מה) על מישהי שאין לדעת מה הקשר איתה יוביל?
הרי מדבריך עולה כי היית מוכן "לחזר" ו"להשקיע" אם הייתה תוצאה שנראית לך ולא שהכל היה "יורד לטמיון". נתינה יש לך אבל משהו גרם לך לומר לעצמך "עד כאן".
אני מאחלת לך שתפגוש את ה-אישה, שתתאים לך ותעריך אותך ואת ההשקעה שלך, שתשקיע בך בחזרה ותגרום לך לרצות לתת לה את כל העולם.
כל עוד לא תכיר אותה, כרגע כל אישה היא בעיניך משאבת כספים ואין טעם לנסות.

ואגב, יש עוד דרכים לחיזור מלבד לשפוך כסף. למה הכל חייב להימדד בכסף? כשאתה מרגיל את הצד השני שאתה מוציא ומוציא ומוציא הוא יצפה שתמשיך להוציא ועוד יותר.
בהצלחה.

צאי מזה

היום יש שיויון בין המינים.
ואת זה אומר שדי מסכים איתך שבדייטים הראשונים משלם.
וגם באחרונים.
היום הנשים שוות בהכנסה.
ואם טוב לך ונחמד לך זה מתגמד.
&nbsp

FruitNinga

New member
כמה דברים

דבר ראשון תודה על העזרה.
דבר שני, נראה לי שהדברים שלי יצאו מהקשרם.
זה מפריע לי ל-א בגלל העניין של הכסף, אלא בגלל העיקרון. לפחות בדייט ראשון, הגבר, מתוך רצון וג'נטלמניות צריך להזמין את הבחורה.
מה גם שאקסים שלי תמיד הזמינו אותי ולא ציפו שאשלם.
כמו שמישהי פה רשמה, יותר חשוב לי שהוא יראה נכונות לשלם מאשר שישלם בפועל.

DogsPCI

New member
אממ... אם כך, אני מצפה לראות מהבחורה נכונות

&nbsp
לבוא לדייט עם סיר אוכל, וכן שבסיום הדייט תציע לבוא לכבס אצלי ולעשות ספונז'ה :).
&nbsp
למה לא? אם מצפים ממני להתנהג כמו לפני 50 שנים, אז שזה יהיה הדדי :). או מינימום מוטה לטובתי - הגבר... כמו שהיה בעבר :)).
&nbsp
&nbsp
לא שבאמת אני צריך את זה, אבל רק בגלל העקרון... שתראה רצון טוב להיות אישה למופת :).

אז הנה שני דברים על השני דברים שלך

ראשון- הקשר בינכם המשיך אם זה שהוא לא שילם בדייט הראשון השני והשלישי הולך ומצטבר ונבנה בתוכך
כעניין בינך לבין עצמך להחזיק נגדו, אז תטפלי בזה. כי כנראה שיש משהו בקשר חוץ מלצאת לאכול ביחד וכו', אז אולי כן חבל לזרוק
את הקשר על דבר שעם תקשורת אפשר להבין ואולי לפתור.
&nbsp
דבר שני- את צעירה, תפסיקי להשוות אותו לאקסים, יהיו לך כנראה עוד כמה וכמה אקסים. את צעירה, תנסי לגלות את עצמך
כאישה ומה זה נשיות, ולא זה לא אומר לשים בגדי מותגים ולצאת לאכול עם החבר כדי שיראו כמה אתם חמודים ביחד, ויקנאו.
הקשר הוא מה שנבנה בינכם. אם חשוב לך שיראה נכונות ואת חשובה לו אז עניין ממש קטן, אלא אם גם לו יש מטען קודם לגבי תשלום ביציאות.
&nbsp
בהצלחה ותהנו.

FruitNinga

New member
אבל איך אני יכולה לדבר איתו על זה?

זה לא נעים להעלות את הנושא הזה ואני לא רוצה לפגוע בו.

סיגלית 2014

New member
מנהל
אפשר לשאול שאלה ?

אם יורשה לי, יקירתי: מה זה "התפקיד של הגבר"? ומי קבע אותו?
מלמדים אותנו שמקובל שגבר משלם עליך או "צריך להשקיע בך", לדבריך, ואם הוא מציע לשלם עליך אז אכפת לו ממך.
ואולי זוהי הזדמנות בשבילך למדוד את מידת נדיבותו וזו הזדמנות בשבילו למדוד את מידת ההתחשבות שלך.
אז לימדו אותנו. לימדו אותנו הרבה דברים. (אני אישית לא מבינה מה יש כל כך לאכול בדייטים ראשונים. צריך יותר לדבר ולהכיר. למה זה חייב להיות ב"ארוחה".)
מה שחשוב הוא לקחת את מה שלימדו אותנו ולהניח את זה ברקע ולא ממש מלפנים. כי אולי יש בזה משהו אבל לדעתי לא צריך לחרוץ גורלות.
מה שהכי חשוב הוא מהי ההרגשה שלך בנוגע לנושא הזה. עזבי בצד מה מקובל ומה "צריך". עזבי את הרצוי. האם את מרוצה מהמצוי.
אם את מרגישה מנוצלת וזה מדגדג לך שהוא לא "משקיע" בך אפילו מעט, לא יעזרו כל התגובות כאן שיאמרו לך ההיפך.
מדבריך את לא שלמה עם זה ואת מריצה לעצמך כל מיני פירושים בראש שאולי רחוקים מאד מהמציאות.
הדרך הטובה ביותר היא להעלות את הנושא בפניו. למשל: "שמע, בא לי לאכול טוב היום ואני רוצה להזמין אותך לארוחה. הכל עלי.... מתי תזמין אותי?
" אפילו בצחוק.
אפשר גם לבחור בשיחה יותר רצינית ולשאול האם יש לו את האפשרות להתפנק. הבחירה היא בידיך. מותר לך לדבר איתו לאחר שאתם יוצאים כבר חודשיים כדי להכירו טוב יותר ולהבין אם מתאים לך להמשיך את הקשר איתו או לא.
בהצלחה.

FruitNinga

New member
מספר דברים:

&nbsp
1- עצם העובדה שהוא לא משלם מפריע לי מכיוון שזה מתפרש עבורי כחוסר השקעה, אני מרגישה כאילו אני יוצאת עם ידיד.
2- דבר נוסף שמציק לי אצלו:הוא כמעט כל יום מספר לי:"הלכתי לשופינג,קניתי סקיני ג'ינס"/ "אני לא יודע מה קורה לי, בזמן האחרון אני כל הזמן קונה" הוא עושה שופינג כמעט כל יום וזה די מוריד לי שבחור מספר לי כמעט כל יום איזה מותגים הוא רכש.
3- בנוסף, הוא מאוד עדין. מבחינה חיצונית ומבחינה רגשית. אפילו התנועות שלו די עדינות. לפעמים אני מרגישה שהוא הבחורה בקשר!!..
4- דבר נוסף, הוא כל הזמן מבקש ממני לצלם אותו. זה גם משהו שמציק לי.

Chikkko

New member
אז למה את עדיין אתו ?

זה כל הזמן חוזר לאותה נקודה, שאת אתו ממניעים לא כנים עד הסוף.
כבר אמרתי קודם- את רק מודדת את הצד השני ומחלקת ציונים, במקום לפשפש בנפשך פנימה.

FruitNinga

New member
כי

אני מפחדת להיפרד ממנו ואחר כך להתחרט על זה.. זה קרה לי פעם שנפרדתי ממישהו ורק אחרי זה הבנתי כמה הוא היה חשוב לי.

Chikkko

New member
את בקשר אפלטוני

זה כל מה שיש לך באמת. ידיד אפלטוני.

סיגלית 2014

New member
מנהל
עונה לך

1. זהו בדיוק העניין. הפירושים שלך:
"איך הוא יכול להוציא כסף על עצמו וכאשר מדובר בקשר שלנו הוא לא מוכן להשקיע? אפילו לא לחשוב על זה?"
עזבי את הפירושים בצד. לא עדיף לך לדעת את האמת?
כשיהיו לך יותר נתונים לגביו תוכלי להחליט האם באמת כדאי לך לשמור על הקשר איתו או עדיף לסיימו.
2. אל תתני לפחד לשלוט בך. יש הרבה גברים טובים שיתאימו לך יותר או פחות. תמיד יכאב לך על הדברים שכן מצאו חן בעיניך כי, מה לעשות, לכל אדם יש גם מעלות וגם מגרעות. זוהי לא סיבה מספיק טובה למה לא להתקדם הלאה.

סיגלית 2014

New member
מנהל
בהחלט

את מכירה אותו, חשבי על צורה עדינה כיצד להעלות את הנושא.
אני בעד לדבר על דברים שמפריעים. זה עדיף מפרשנויות.

shay4442

New member
מנסיון זה אכן אינדיקציה לקמצנים

יש לי חברים שלא משלמים בדייט הראשון(חצי חצי) ואותם חברים הם קמצנים בחיי היום יום וכדרך חיים(חלקם מתגאים בכך), נכון שלא כל מי שלא משלם על דייט ראשון הוא קמצן ב- 100% אבל בהחלט רבים מהם.

Chikkko

New member
מה רע בקמצנות ?

איפה בכלל נאמר שלהיות קמצן, זה דבר רע ?
מה לגבי עוני ?
האם גם על אדם עני היית אומר שהוא קמצן, או שאולי הוא מתאים עצמו לנסיבות החיים, ובמיוחד נסיבות החיים כאן בארץ ?
מה רע בבן אדם שאף פעם לא מגיע לאוברדאפט, ולא בגלל שהוא עשיר, אלא דווקא בגלל שהוא עני ?
&nbsp

למעלה