התוכי של Mור

Tal H

New member
מסכים אם כל מלה

יצא לי לכתוב למור ואני מסכים אם כל מלה בנוסף לתוכי כןי קלמדה

אוקיי, די!

הדיון הזה הוא לא משחק. זה יצא מכלל שליטה. מעכשיו: א. תכתבו עובדות, אם לטוב ואם לרע. ואם אלה שמועות, תכתבו מי סיפר לכם אותן. ב. תכתבו בשם מלא. מדובר פה על פרנסה של בנאדם. ישנוני המתעורר, איך אדע שאתה לא Mור בעצמה? כבר ראיתי דברים כאלה קורים בפורומים אחרים. מי שרוצה שיתייחסו אליו ברצינות שיכתוב בשמו האמיתי ויגיד דברים נקודתיים. אחרת לדעתי אפשר לבקש מ"תפוז" למחוק את כל הנושא הזה, וכן - שדני וMור ייפגשו בבית משפט, ושם נראה מי יפצה את מי. כדאי שאנשים שאין להם מושג יפסיקו להתעסק בסיפור המלוכלך הזה.

Tal H

New member
המידע שלי מדיוק ולא שמוע

יש לי מושג ואני חושב שנעשה פו אבל למור והתוכי. מנסיון בעל חנות צריך לתת אחריות כדי לתת לקונה אפשרות לקחת לווטרינר. חבל מאד שמשהוא מוכר סחורה פגומה אם זו הפרנסה שלו שהתנהג כמו משהוא שרוצה להמשיך לחיות מזה. אם הוא מכר תוכי אם קלמדיה סכוי טוב שישנם עוד תוכים חולים. נ.ב אני לא מור תבדוק בכרטיס האישי שלי אבל=עוול Tal

רן בראל

New member
טל שלום

א. בשום מקום בעולם אין אחריות על בעלי חיים. (הסבר בשרשור קודם) ב. ניתנה להם אפשרות לקחת לוטרינר ואם יקבע שזה נובע ממחלה בבית הגידול דני מוכן להחליף/לזכות. למיטב ידיעתי אין בידם חו"ד כזאת מאף וטרינר. ג. מה הקשר בין קלמדיה למקרה הזה? במקרה ידוע לי שהשבוע חזרו בדיקות קלמדיה מדגמיות שדני שלח כשליליות אבל אין שום קשר בין קלמדיה לשיתוק.

guy הנסיך

New member
אלק "משפחה ראויה"

הוטרינר אמר שהם מחסירים לתוכי מזון והוא נכה כי מי שהוא זרק אותו על הקיר

kingofthenet

New member
חבל...

חבל שהמנהלים נותנים להשמצות ולשטויות האלה לקרות בפורום הזה... זאת פעם ראשונה שאני נכנס לפורום וזה נתן לי רושם רע על איך הדברים הולכים פה...

רן בראל

New member
התנצלות

בפני כל חברי הפורום על שנגררתי לרמה של hoolon. אם תלכו אחורה בשרשורים ניתן לראות שכל תגובה שכתבתי הייתה ענינית למה שהוא כתב בפורום, כמו כל התגובות שלי. כשמישהו טועה או כותב משהו שלדעתי יפגע בסופו של דבר בתוכים (ובגללם אנחנו כאן) אני מגיב וכך גם אמשיך. לצערי hoolon לרוב טועה... הלוואי ולא היה כך. בנוגע למקרה עצמו, מהרגע הראשון אני רושם כאן בשם מלא ואמיתי ולא הסתרתי לרגע את העובדה שאני גם מכיר את דני. אני מציע גם לישנוני מתעורר ומיכאל קולהס שאת שמם אנו רואים לראשונה לנהוג כך. למרות שאני לא חושב שדני לא נהג כהלכה אני חושב שצריך לנסות לעזור לתוכי של Mור ועל זה ניסיתי לפתוח שרשור שלצערי גלש לירידות אישיות של hoolon. אז אם למישהו יש רעיונות שיעזרו לאיכות חייו של התוכי אני בטוח שMור תשמח לשמוע. אם לא אז תרדו מזה...

hoolon

New member
אל תזלזל באינטליגנציה של האנשים כאן

אני נותן לכולם לשפוט בעצמם מי עוקץ. אתה מאשים אותי שאני אומר להרוג תוכים כשאני דיברתי על המתת חסד(דרך אגב, זה מושג מאוד מקובל, תקרא קצת, אתה יודע לקרוא טוב? אלף בת?), אתה אומר שאתה מאוד מקווה שאני לא אטפל בתוכים , אתה כל הזמן עוקץ ועוקץ ועוקץ. תשים מחסום כמו ששמים לכלב שכל הזמן מחפש לנשוך וזהו, כבר נמאס ממך, כל הזמן נדבק כמו עלוקה להודעות שלי. שחצן, אתה מדבר על לרדת לרמה, ואתה בעצמך זה שכל הזמן מחפש את הריגושים שבוויכוחים. כבר אין לי חשק להיכנס לפורום כי כל הזמן אני יודע שאתה תגיב למה שאני כותב, ותעקוץ. אני מזמין את חברי הפורום לקרוא את ההודעות שלי ואת התגובות שלו, וכולכם תיווכחו שהוא הפך עצמו לעלוקה קטנטונת וחסרת חשיבות

רן בראל

New member
אתה מציע המתת חסד כשהיא לא במקום!

בדיוק בשרשור שמצורפת כתבה שמוכיחה שלא צריך להמית המתת חסד תוכי נכה זה מה שאתה מציע ולכן שללתי את "הצעתך". ואכן גם אני מזמין את חברי הפורום לקרוא את כל ההודעות, שלי ושלך, ולראות עם פעם אחת אמרתי עליך משהו חוץ מזה שאתה טועה כשאתה מנצל את האינטלגנציה שלך כדי להשתמש בשלל ביטויים מרשים - "אתה יודע לקרוא טוב? אלף בת?","תשים מחסום כמו ששמים לכלב ","כמו עלוקה","שחצן","לעלוקה קטנטונת וחסרת חשיבות ","חתיכת אדיוט"(בפרטי). כן כן אלה חלק מהביטויים שבהם בחרת כדי להראת שהתגובות. שלי הן לא הגיוניות וילדותיות. אין ספק, אני לא בוגר ומחפש לריב...

hoolon

New member
אתה מסיתן ושחצן תרד ממני כבר

יש לך דמיון מפותח מאוד. תעזוב אותי כבר

hoolon

New member
הפסקת אש ? ../images/Emo4.gif

אני לא רוצה לעוף מהפורום בגללך. הפסקת אש ?

B l o F

New member
לא במקום?

מי אתה שתחליט שהצעה זאת היא לא במקום? מי אתה שתשלול זאת? אני לא כותב הרבה בפורום אבל קורא מספיק ובמיוחד על העניין הזה כן, אולי הוא לא אמר לגבי המקרה הזה שצריך להמית את התוכי אבל לדעתי בעיקרון הוא צודק, זה מה שצריך לעשות התוכי לא עומד, הוא נכה ולכן יסבול כל החיים(הרבות) שלו. הוא לא מסוגל לתפקד, ספק אם יוכל לשחק במשהו. למה להמשיך לו את הסבל הזה? הקישור שהבאת באמת יפה ונחמד אבל הילדה רוצה לשחק עם התוכי הרי להעמיד אותו על היד אי אפשר. וכמה זמן אתם חושבים שיקח עד שימאס לה מהתוכי הזה שלא מסוגל לתפקד? רק סבל זה יגרום לשני הצדדים, במיוחד לתוכי המסכן! אתה יכול להגיד את דעתך אך לא להתנפל ו"לשלול" דברים כאילו דבריך קדושים. כל אחד יש לו דעה אחרת ומותר לו להביע את דעתו. אז תחשוב לפני שאתה ישר קופץ ולגבי המקרה הספציפי אנחנו לא יכולים פה לדעת מה בדיוק קרה אבל חבל שקרה ש5000 ש"ח ככה הלכו. חוץ מזה רן מכיר את דן ולכן ברור שיצדד בו כמו שעשה.. ורק ציטוט קטן מפיו של רן בתחילת השרשור הקודם: "במקרה שמעתי את הסיפור מדן ומבלי לנקות עמדות..." בלי לקחת עמדות.. חחחחחח כן

רן בראל

New member
שלום לך blof

א. הוא אמר בפחרוש שצריך להרדים את התוכי. ב. אם הילד לא ירצה יותר את התוכי אז צריך להרוג אותו?!?!?! אולי לפני זה ננסה, רק ננסה לשניה אחת למצוא לו בית חם??? אולי??? ג. אתה דיברת עם הוטרינר והוא אמר שהתוכייסבול כל החיים? בן אדם שמשותק בשני רגליו צריך להרוג כי הוא יסבול כל החיים? בכתבה המצורפת קודם יש בפירוש מקרים של תוכים שלא מסוגלים לעמוד על הרגליים וחסרי גפיים שחיים חיים נפלאים. ההצעה הראשונית של hoolon הייתה להרדים את התוכי מבלי לשאול מה אמר הוטרינר, האם האנשים רוצים/מסוגלים לגדל אותו ככה, אולי מישהו בפורום רוצה לאמץ/לקנות אותו ועוד... כשמישהו מציע מיידית להמית תוכי למרות שיכולות להיות אפשרויות אחרות אני לא מתבייש להתקיף אותו וכך אעשה בהמשך. והיה ווטרינר מוסמך יגע למסכנה שאין אפשרות לתת לתוכי חיי רווחה ושאכן חייו הם רק סבל, אז ורק אז, צריך להרדים את התוכי. ד. לגבי היקרותי עם דני, לא הסתרתי אותה אפילו לשניה אחת ובהודעה שבה ציטטת אותי רק ביקשתי מMור לא להחסיר פרטים מהסיפור, פרטים שבהמשך גם למדנו שאכן לאסופרו, פרטים שלחלק מהאנשים כאן שינו את הדעה על המקרה. ובפעם האלף כבר, הויכוח הזה כבר לא מעניין אף אחד. מה שחשוב זה לראות מה אפשר לעשות בשביל התוכי, אז בבקשה רק מי שיש לו רעיונות שיכולים לעזור לMור שיכתתוב מעכשיו...

B l o F

New member
לא צריך וטרינר בשביל לדעת שתוכי

שרגליו לא מתפקדות הולך לסבול. כמו בובה, לא יכול לזוז.

רן בראל

New member
אתה יודע מה, אתה צודק

עכשיו בואו "נרדים" גם את כל בני האדם המשותקים ברגלים, שלא יסבלו... הרי לא צריך להיות רופא כדי לדעת שהם יסבלו...

רן בראל

New member
מי שחושב ככה

עדיף שלא יגדל חיות! תקרא את הכתבה שצירפתי אתמול ותראה שגם תוכים נכים (כמו חיות אחרות) וכן, גם משותקים ברגליים יכולים לחיות חיים נפלאים באיכות חיים מצויינת. המאמצים של המשפחה צריכים להיות במציאת או נתינת בית חפ ואוהב שיספק את צורכי התוכי ולא מציאת המרדים הקרוב לביתם...

hoolon

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

אמרתי להם או שתטפלו בו או שתרדימו אותו, או שאתה באמת מאמין שהם ימצאו אמא פולניה עבוד התוכי שלהם, תתפלא אבל יש מחסור חמור באנשים שמוכנים לעמוד ליד התוכי כל היום. ותשמור את הדיעות שלך לעצמך, אתה עולה על העצבים של הרבה אנשים כאן בפורום עם השחצנות שלך

רן בראל

New member
למרות הכל אני לא ירד לרמה שלך...

לא מרדימים חיה כי לא רוצים אותה יותר!!! חחפשים לה בית חם ואוהב, גם עם זה לוקח זמן. יש אנשים, חוות, גני חיות, אגודות שיקחו אותו, אין לי ספק.

למעלה