התוכי של Mור

התוכי של Mור

אני לא מבין בתוכים, אבל מבין בהונאות. הצעתי פשוטה: אנשים כמו ה"דני הזה, שמכר ל- Mור את התוכי, ומתנער מאחריות, יש לפגוש בבית המשפט לתביעות קטנות.וכדאי גם שכל העולם ידע על אנשים מסוגו, שהם נעימים ונחמדים, מבטיחים הבטחות שאין בדעתם לקיימן, משכנעים אותך בחלקת לשונם עד אשר ביצעת אצלם קנייה, ואחר כך מתעלמים מקיומך, מאחריותם, ממצוקותיך. ויחד עם זאת, אסור שהתום יחמוק מליבנו. כן. נישאר תמים, ומאמינים ואופטימיים. אנשים כמו ה"דני" הזה, אסור שהם יערערו את אמונתנו בטוב שבאדם. חג שמח מור. הרבה אהבה מור. אהבה זה כח.

רן בראל

New member
די כבר ללכלך על אנשים

אם לא מכירים את פרטי המקרה! יש לMור את הטלפון של דני והיא יודעת איפה הוא, שתפתור את הבעיות שלה איתו! תפסיקו ללכלך ולדפוק לאנשים את הפרנסה בלי לדעת מה היה שם!!! ולך מיכאל, רק שתדע שפרסום באינטרנט נחשב להוצאת דיבה לכל דבר ותזהר בלשונך שלא תמצא את עצמך עם דני בבית המשפט. תרדו כבר מהויכוח ביניהם ותנסו לעזור לMור עם התוכי, מי שיש לו הצעות לטיפול, מכיר וטרינרים טובים או מוכן לאמץ את התוכי (כמובן שרק אם המשפחה תחליט שאינה יכולה לטפל בו)

hoolon

New member
רן בראל אתה לא אובייקטיבי

אתה כל כך הוגן אז למה שלא תשב בצד בסכסוך הזה, הרי אתה לא אובייקטיבי, אתה מכיר את דני, דיברת איתו על הנושא, אתה לא אובייקטיבי, שב בצד ואל תתערב.

hoolon

New member
תראה לכולם איפה אמרתי דבר כזה

אם אתה מצטט תן הפניה. כתבת עם גרשיים, תראה לכולנו איפה הציטוט הזה יצא מפי, תיזהר שאתה לא תגיע לבית משפט ולא מיכאל קולהאס

רן בראל

New member
יש עוד דרך להבין את המשפט הזה../images/Emo35.gif

"א-ל תתנו אותו לאף אחד, אלא תרדימו אותו אצל וטרינר, העתיד של הג'אקו בידיים שלכם!"
בבקשה, תסביר לנו... אגב, עתיד מצוין אתה מאחל לו.

guy הנסיך

New member
היחיד שצודק זה רק רן כמו שאתה מדבר

אתה לא שמעתה כלוםאתה זה שצריך לשבת בצד אלק אובייקטיבי.!!!!!!!!!!!!!

hoolon

New member
אתה מדבר כמו ערס

* News Flash * ******************** אף אחד לא אוהב ערסים ******************** תהיה תרבותי בלי "אלק"

guy הנסיך

New member
סליחה פשוט מעצבן לשמוע רכילות ....

שקרית אה וקוראים לי גיא אני בן 13 והזמנתי ג'אקו גוזל והוא יגיע בעוד חודשיים מדני המגדל הכי טוב אה ואני יודע הרבה על תוכים במיוחד על ג'אקו

hoolon

New member
למה אתה קונה ממגדל?!

למה אתה משלם 5000 שקל כשאתה יכול למצוא גוזל ב-3000 שקל חבר שלי קנה 2500 שקל תוכי בן שנה וחצי ב-ו-ן ב-ו-ן! מדבר בלי הפסקה מתחנן שתיקח אותו, אף פעם לא נושך ממש תוכי PERFECT

גן חיות

New member
זה דוקא יכול להיות טוב

ואם (וכאשר, אני מאמינה) יתברר שדני צודק, עוד מור והוריו יצטרכו לשלם את הוצאות המשפט ודני יוכל לתבוע אותם חזרה על הוצאת דיבה כאן! ויהיה לדני הוכחה שהוא צודק!

לא מסכים איתך הם אשמים

הם היו צריכם לקנות את התוקי רק אחרי שהם לקחו אותו לוטרינר אתה צריך להגיד אני קונה הולך לבדיקה ואחר כך קונה שאתה קונה דגים בחנות יש לך אחריות לפעמים מתו לך עד שאתה מגיע הביתה ויש גם דגים יקרים מעל 1000 שקל ומה שהם לא קנו בהחלטה של הרגע הם היו צריכים לחשוב על הכול

guy הנסיך

New member
מה אתה לו מבין.......

הם לקחו אותו לוטרינר היא משקרת תתתתתתתתתתתתתתתתתתבבבבבבבבבבבבייייייייייייינננננננננווווווווווווו

רן בראל

New member
תשמע גיא....

התגובות שלך כאן לא עוזרות לדני! הן רק גורמות לו נזק, רד מזה!

chompy11

New member
תראה

בית משפט זה לא פשוט אם אין הוכחה שזה פגם מולד. לגבי העניין הבנתי שהתתוכי שם קיבל מכה וכתוצאה מזה הוא הפך לנכה.. ): אין לי מושג איפה הוא קיבל מכה וכל צד יכול להאשים את הצד האחר. חבל רק שדני עד עכשיו לא טרח להגיב כי זה משאיר אותו באור לא חיוב כי עסק לרוב ירצה להגן על שמו הטוב.. . לגבי המשפחה .. אין מה לעשות הם כנראה יצטרחו להתרגל לעובדה שהתוכי שלהם נכה ולחשוב על פתרונות על מנת להקל על החמוד את חייו... ); סיפור מאוד מאוד עצוב! ככה זה כשקונים תוכים. התוכי שלי גם חולה ויש לי אותו שבועיים שבוע הוא כבר מטופל באנטביוטיקה ומצבו החל להשתפר עד אתמול כאשר התרופה לא כל כך משפיעה ויש לו נסיגה ואני מקווה שהוא יחזיק לי מעמד עד יום רביעי לוטרינרית. המצב כרגע הוא כשקונים בעל חי אין ערבונות.. ולכן לעסקי בעלי חיים יש 'חוקים' משלהם ומרשים לעצמם (אני לא מדברת על המקרה אלא על חנויות בכלל..)

Tal H

New member
תגובה

בדרך כלל אני לא כותב פו אבל יש לציין שמדובר במשפחה אוהבת ותוכי חולה. אם לתוקי הזה יש קלמדיה זאת אומרת שדני מגדל תוכים בתנאים לא הגיינים. בנוסף אני מצעה לדני לבדוק את שאר התוכים שלו כי זו מחלה מדבקת. פרנסה או לא קלמדיה לא אמורה להיות בבעל חיים שנמכר עי מי שמחשיב את עצמו מדגל מקצועי או חנות בעלי חיים. כל מלה נוספת בענין מיותרת. מדגל=מגדל

מהכרות עם Mור היא אישה הגונה ונפלאה

ואם היא חושבת שנעשה לה עוול יש להתייחס לדבריה בשיא הרצינות כי היא הגונה מאוד, לא מכיר את פירטי המקרה לכן לא אתייחס, אבל למור אומר רק ... חזקי ואימצי אני בטוח שכל בעל חי, כולל התוכי, לא ימצאו משפחה ראוייה יותר ממשפחתך }{ }{ ישנוני

למעלה