התוכי של Mור

רן בראל

New member
אי המטמון

א. שוב שם שמעולם לא הופיע כאן, מעניין... ב. ההתקפה על מור הייתה בנושא ההתקפה שלה וההאשמות על דני, הפורום הוא לא מקום לסגירת חשבונות! ג. מי שכבר פתח שרשור עם האשמות, רצוי שייתן את כל הפרטים.אם אנשים הוסיפו פרטים (ואגב זה לא אני הוספתי...) לדעתי ראוי להתייחס אליהם. ד. בנושא הוטרינר. ניתנה אפשרות של להביא מסמך מוטרינר שהתוכי הגיע חולה. אם הם לא מסכימים איך התוכי נהיה חולה נראה לי הגיוני שאיש מקצוע יקבע. עם תקנו אוטו ויתברר בדיאבד שמשהו לא תקין אז ממי נביא הוכחה? ממוסכניק. בדיוק אותו הדבר. אי אפשר להאשים בן אדם בלי הוכחות. מה לעשות ככה העולם עובד. עם היה אפשר להאמין לכל טענה של אנשים העולם היה טוב יותר. עקב העובדה שמשפחתה של Mור לקחה את התוכי, שילמה עליו ובמשך כמה ימים/שבועות (אני לא יודע בדיוק) לא אמרו כלום, חובת ההוכחה היא עליה. ה. ממה שהצטייר כאן אין לדני לקוחות זועמים יש לו לקוח זועם והרבה לקוחות מרוצים. ו. השאלה שנשאלה כאן הייתה בנושא טיפול במצוקה של תוכי, בזה אני פחות או יותר מבין ולכן ניסיתי לעזור. לא שאלו לגבי מצוקתו של הילד וגם עם היו שואלים לא הייתי עונה כי בזה אני לא מבין. ז. עם כל הכבוד אני לא דוברו של דני ולא נציגו באינטרנט. ניסיתי לתת איזון להכפשות שנכתבו כאן. עצות עסקיות לא להעביר דרכי ולא להפנות אליי טענות. מי שיש לו בעיה עם דני (או כל בן אדם אחר לצורך העניין) יש לו טלפון אישי ואפשר לדבר איתו, כאן זה לא המקום לדברים האלה. כמו שכבר אמרתי, פרסום בפורומים יכול להגרר להוצעות דיבה וזה כבר לא חוקי. ח. שוב אתם לא מרפים מהויכוח המיותר הזה ולא מנסים לדאוג לתוכי, חבל...

למעלה