מר רן בראל היקר
אני לא מכירה אותך ואתה לא מכיר אותי, ולמיטב זכרוני אין ולא היה בינינו שום ענין משותף שמישהו מאיתנו יכול לנקוט עמדה לגביו (אגב לנקוט זה עם ט'). כמו ששמת לב, אני נמנעת מלהגיב כאן, וכמו שבוודאי קראת בעיון רב (אתה הרי ממש מצטט במדויק את כולם) כבר כתבתי למה אני לא מגיבה. במיוחד בשבילך שידור חוזר: אני לא מגיבה כדי לא לרדת לרמה הנמוכה שהדיון הזה ירד אליו, כדי להרגיע ולא לעורר יותר מהומות, כדי להביא רוגע על משפחתי וילדי ועל התוכי החמוד גם (כבר כתבתי שזה יוצר לחץ לכולם) אם אתה דווקא נהנה, מי אני שאקח ממך את ההנאות הללו להשתלח באנשים. לגבי כל ההאשמות שהואשמתי כאן, וכל ההכפשות עלי ועל משפחתי, שלא הוגחשו כאן . לפי טענתך מה שלא מוכחש נהיה אמת מוחלטת (יש מקום לברר כאלו דברים) יש עוד סיבות לא להכחיש, כבר פירטתי אותם קודם, האם אתה רואה את הקשר???? אתה גורר אותי בלשוני לדבר שלאר רציתי בו, ועדיין אמנע ממנו, לתת כאן יותר פרטים. רק לידיעתך- האינטרס שלך!!! (שלך!!!) (כפי שכבר הובן כאן באופן ברור למדי מה האינטרס שלך) האינטרס שלך הוא שאני לא אדבר כאן יותר מדי ולא אכביר מילים ואוסיף פרטים באמת שכדאי לך להאמין לי. הרי אם אמשיך להגיב ואסר עוד ועוד פרטים זה רק יעשה לך ולאלוהיך שירות רע הבנת??????????? או שעדיין לא? ואצטט אותך במשפט (אחד) חכם שכתבת: לחשוב לפני שמדברים" למה אתה לא משתמש בזה? ואם אתה כל כך מתעקש שאי הכחשה כמוהו כהודאה, אז הנה לך בכל זאת כמה פרטים? ראית רק הזקת לעצמך. לגברת שהעידה שראתה אותנו! ביום שישי באים לבקר את התוכי כדי ללטף אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאו איזו עדות מרשיעה!!!!!!!!! איזה פשע לסוע ממרחק! כל שבוע! כדי ללטף תוכי! כדי לתת לו להתרגל בהדרגתיות! כדי להקשר אליו! בחיי שזה מוכיח שאנחנו אנשים מתעליים מה היא הוכיחה בזה? שטרחו ופתחו לנו אחר הצהריים ביום שישי? מה שנכון ואנחנו מודים על כך. מה היא הוכיחה? שאנחנו אנשים אוהבי חיות? אוהבי תוכים? נרגשים לקראת הגוזל החדש? מתלהבים ומשקיעים זמן וכסף? והרעיון שלה שאני נתתי מכה לתוכי- יופי של השערה! את זה היא לא ראתה רק משערת, מאד מענין האפשרויות שהיא מעלה על דעתה! כי על דעתי לא היו עולות כאלו דוגמאות. אבל... כל אחד נותן דוגמאות מעולמו (אולי זה מניסיונה האישי) את ההוכחה שלה היא כבר סיפקה בכך שראתה אותנו באים במיוחד כל שישי במשך חודשיים כדי ללטף את התוכי. ולבן אל אותה גברת שכתב שאני שקרנית!!! חוצפן קטן, לא מכיר אותי ולא ראה אותי ומענין מהיכן יש לו את כל פרטי התשלום שלנו (אולי מישהו דאג שהוא יכתוב את זה? אולי מישהו שלא מעיז לכתוב באופן ישיר?) ועל מה העיד החוצפן בהרבה שגיאות כתיב? שהוא ראה את בני ובעלי מאושרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה פשע, איזו הרשעה אנשים מאושרים ומראים את אושרם, ביום בו הם באו לקחת את הגוזל החמוד שכל המשפחה מחכה לו במשך חודשיים! באמת פשע, באמת מעיד על אנשים מתעללים על מה הוא העיד? על האושר הרב, על היום המאושר של הילד וכל המשפחה, על חלום שהתגשם (לפני שהתנפץ) הוא ראה את בעלי ובני ביום בו לקחו את הגוזל הביתה! בבית כבר חיכה הכלוב שנקנה ב1100 ש"ח , כחודש לפני. וכל הבית עבר הכנה לתוכי. נכון, בעלי השתגע, והשקיע עוד כסף וקנה גם סטנד לתוכי בנוסף לכלוב (עוד 600 ש"ח), מי ידע שהתוכי לא יעמוד?????????? כאמר כל הזמן סיפרו לנו שהוא לא עומד כי הוא גוזל! ונכון התוכי נפל, כל הזמן הוא נפל, ואת זה כבר כתבתי בהודעה הראשונה. הקיצר אנשים! הכפשת שמי לא תשנה את העובדות ולא תהפוך אחרים לקדושים. ואגב, כל טענתי מהתחלה היתה שחבל שאכפת מהכסף ולא מבעל חיים האם צדקתי? כל הדיון כאן וכל ההתקפות עלי הן רק בנושא ומהסיבות הכספיות. מעטים מאד האנשים שהצטערו בשביל הבעל חי. ומעטים עוד יותר האנשים שחשבו על עזרה או פתרון לבעל חי סובל. אז האם צדקתי? יהיה עצוב מאד אם כן. וכמו שאמרתי קודם, נשלחו בדיקות למעבדה, וכאשר הן יחזרו נהיה יותר חכמים, ורן ידידי אל תדאג לגבי מסמכים, זה שהם לא הועברו אליך, לא אומר שהם לא קיימים. מקווה שלא אגרר שוב, ולהזכירך, אם אגרר זה רק ירע לאינטרסים שלך, ו...תחשוב לפני שאתה מדבר ומתקיף ומאשים כל כך הרבה.