התוכי של Mור

B l o F

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

טופיקה

New member
תתפלא, אבל יש אנשים, למשל כמוני,

שיתנו את הנשמה בשביל לתת איכות חיים הכי טובה שאפשר עבור תוכי נכה ולנסות לעשות אותו הכי מאושר בעולם. אם הם לא ירצו בתוכי הזה, אני אסכים לטפל בו ובלבד שלא להרדים אותו. זה כאב לב גדול אפילו לשמוע את המלה "הרדמה", למרות שאני מבינה את המניעים שלך בלמנוע סבל מהתוכי, אבל אם אפשר לעשות לו טוב בחיים למרות המוגבלויות, אני אשמח לעשות זאת. זאת מצווה!!!

hoolon

New member
אז יאללה תהיו בקשר עם Mור

רן בראל וטופיקה, אני מבין שאתם מתחייבים לטפל בתוכי בצורה קפדנית במיוחד ולספק לו משחקים מתאימים, כלוב מתאים והמון זמן. אני רציני, אם אתם מוכנים לטפל בו כ-מ-ו ש-צ-ר-י-ך אז אני שמח, גם אם אתה רן בראל תטפל בו כמו שצריך, אני שמח על כך. אני דיברתי על המתת חסד במידה ולא יימצא מי שיטפל בו עם מוכנות לעשרות שנים של טיפול צמוד, אף פעם לא אמרתי "להרוג אותו"

hoolon

New member
אל תתערב

אין לך קשר לעניין הזה בינינו ובכלל סיימנו את הנושא הזה. מה אתה מנסה לעשות בעיות

רואי

New member
רושם רע??

יש פה דיון והחלפת רשמים משני הצדדים! אין בזה שום דבר פסול. מה עוד ששום צד לא נמצא בעמדה נחותה במיוחד לאור העובדה שרוב חברי הפורום הגנו בחירוף נפש על דני!

kingofthenet

New member
כן,רושם רע!

בחור טוב,תשמע טוב! אני בסה"כ מביע את דעתי,אם יש לך בעיה עם זה שאני לא אוהב כשאנשים פה משמיצים אחד את השני אז אני לא ביע את דעתי...

gkrachel

New member
התוכי של Mור

ואולי תואיל מור לפרסם, באופן גלוי וישיר, את חוות דעתו של הוטרינר אליו פנו? כולנו, אוהבי חיות המחמד, מגלים אמפטיה ודואגים לשלומו ורווחתו של התוכי. כצרכנים נוטים אנו להאמין לקונה ולהאשים את המוכר. יש המסנגרים את מור ומשפחתה ויש המסנגרים את דני. יש המקטרגים........מתוך הכרותם את הנפשות הפועלות או מתוך נטיית לבם, בעקבות קריאת הדברים שנכתבו. איני חושבת שמי מהכותבים כאן קיבל הסמכה שיפוטית ו/או רפואית ועד עתה לא ראיתי תגובה של וטרינר או עורך דין מוסמך בעניין. אני, אישית, אמשיך להאמין ולתמוך בדני וזאת מאחר ואני מכירה את האיש, את החווה ואת בית הגידול. ואולי צדק מי שאמר שפגישה בבית משפט לתביעות קטנות תיתן את הפתרון הטוב ביותר ותוציא לאור את האמת כולה........

Mור

New member
מר רן בראל היקר

אני לא מכירה אותך ואתה לא מכיר אותי, ולמיטב זכרוני אין ולא היה בינינו שום ענין משותף שמישהו מאיתנו יכול לנקוט עמדה לגביו (אגב לנקוט זה עם ט'). כמו ששמת לב, אני נמנעת מלהגיב כאן, וכמו שבוודאי קראת בעיון רב (אתה הרי ממש מצטט במדויק את כולם) כבר כתבתי למה אני לא מגיבה. במיוחד בשבילך שידור חוזר: אני לא מגיבה כדי לא לרדת לרמה הנמוכה שהדיון הזה ירד אליו, כדי להרגיע ולא לעורר יותר מהומות, כדי להביא רוגע על משפחתי וילדי ועל התוכי החמוד גם (כבר כתבתי שזה יוצר לחץ לכולם) אם אתה דווקא נהנה, מי אני שאקח ממך את ההנאות הללו להשתלח באנשים. לגבי כל ההאשמות שהואשמתי כאן, וכל ההכפשות עלי ועל משפחתי, שלא הוגחשו כאן . לפי טענתך מה שלא מוכחש נהיה אמת מוחלטת (יש מקום לברר כאלו דברים) יש עוד סיבות לא להכחיש, כבר פירטתי אותם קודם, האם אתה רואה את הקשר???? אתה גורר אותי בלשוני לדבר שלאר רציתי בו, ועדיין אמנע ממנו, לתת כאן יותר פרטים. רק לידיעתך- האינטרס שלך!!! (שלך!!!) (כפי שכבר הובן כאן באופן ברור למדי מה האינטרס שלך) האינטרס שלך הוא שאני לא אדבר כאן יותר מדי ולא אכביר מילים ואוסיף פרטים באמת שכדאי לך להאמין לי. הרי אם אמשיך להגיב ואסר עוד ועוד פרטים זה רק יעשה לך ולאלוהיך שירות רע הבנת??????????? או שעדיין לא? ואצטט אותך במשפט (אחד) חכם שכתבת: לחשוב לפני שמדברים" למה אתה לא משתמש בזה? ואם אתה כל כך מתעקש שאי הכחשה כמוהו כהודאה, אז הנה לך בכל זאת כמה פרטים? ראית רק הזקת לעצמך. לגברת שהעידה שראתה אותנו! ביום שישי באים לבקר את התוכי כדי ללטף אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאו איזו עדות מרשיעה!!!!!!!!! איזה פשע לסוע ממרחק! כל שבוע! כדי ללטף תוכי! כדי לתת לו להתרגל בהדרגתיות! כדי להקשר אליו! בחיי שזה מוכיח שאנחנו אנשים מתעליים מה היא הוכיחה בזה? שטרחו ופתחו לנו אחר הצהריים ביום שישי? מה שנכון ואנחנו מודים על כך. מה היא הוכיחה? שאנחנו אנשים אוהבי חיות? אוהבי תוכים? נרגשים לקראת הגוזל החדש? מתלהבים ומשקיעים זמן וכסף? והרעיון שלה שאני נתתי מכה לתוכי- יופי של השערה! את זה היא לא ראתה רק משערת, מאד מענין האפשרויות שהיא מעלה על דעתה! כי על דעתי לא היו עולות כאלו דוגמאות. אבל... כל אחד נותן דוגמאות מעולמו (אולי זה מניסיונה האישי) את ההוכחה שלה היא כבר סיפקה בכך שראתה אותנו באים במיוחד כל שישי במשך חודשיים כדי ללטף את התוכי. ולבן אל אותה גברת שכתב שאני שקרנית!!! חוצפן קטן, לא מכיר אותי ולא ראה אותי ומענין מהיכן יש לו את כל פרטי התשלום שלנו (אולי מישהו דאג שהוא יכתוב את זה? אולי מישהו שלא מעיז לכתוב באופן ישיר?) ועל מה העיד החוצפן בהרבה שגיאות כתיב? שהוא ראה את בני ובעלי מאושרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה פשע, איזו הרשעה אנשים מאושרים ומראים את אושרם, ביום בו הם באו לקחת את הגוזל החמוד שכל המשפחה מחכה לו במשך חודשיים! באמת פשע, באמת מעיד על אנשים מתעללים על מה הוא העיד? על האושר הרב, על היום המאושר של הילד וכל המשפחה, על חלום שהתגשם (לפני שהתנפץ) הוא ראה את בעלי ובני ביום בו לקחו את הגוזל הביתה! בבית כבר חיכה הכלוב שנקנה ב1100 ש"ח , כחודש לפני. וכל הבית עבר הכנה לתוכי. נכון, בעלי השתגע, והשקיע עוד כסף וקנה גם סטנד לתוכי בנוסף לכלוב (עוד 600 ש"ח), מי ידע שהתוכי לא יעמוד?????????? כאמר כל הזמן סיפרו לנו שהוא לא עומד כי הוא גוזל! ונכון התוכי נפל, כל הזמן הוא נפל, ואת זה כבר כתבתי בהודעה הראשונה. הקיצר אנשים! הכפשת שמי לא תשנה את העובדות ולא תהפוך אחרים לקדושים. ואגב, כל טענתי מהתחלה היתה שחבל שאכפת מהכסף ולא מבעל חיים האם צדקתי? כל הדיון כאן וכל ההתקפות עלי הן רק בנושא ומהסיבות הכספיות. מעטים מאד האנשים שהצטערו בשביל הבעל חי. ומעטים עוד יותר האנשים שחשבו על עזרה או פתרון לבעל חי סובל. אז האם צדקתי? יהיה עצוב מאד אם כן. וכמו שאמרתי קודם, נשלחו בדיקות למעבדה, וכאשר הן יחזרו נהיה יותר חכמים, ורן ידידי אל תדאג לגבי מסמכים, זה שהם לא הועברו אליך, לא אומר שהם לא קיימים. מקווה שלא אגרר שוב, ולהזכירך, אם אגרר זה רק ירע לאינטרסים שלך, ו...תחשוב לפני שאתה מדבר ומתקיף ומאשים כל כך הרבה.

רן בראל

New member
גברת Mור הלא פחות יקרה...

הדבר היחיד שאי פעם האשמתי אותך בו הוא זה שהאשמת את דני מבלי לתת את כל הפרטים. אם השתמע מדברי שאני מאשים אותך או את משפחתך במצבו של התוכי אני בזאת מתנצל קבל עם ועדה! בשום שלב לא האשמתי אותך ואת משפחתך במצב שנוצר. שיהיה ברור לכולם לא דיברתי עם הוטרינר שלכם ולא ידוע לי בוודאות איך התוכי הגיע למצבו. יצאתי אך ורק נגד הנסיון לתת לאנשים כאן חלקי מקרה וע"י כך להכפיש את דני. אם לא שמת לב אני כבר לא יכול לספור את מספר הפעמים שהודעותי הסתימו בבקשה מחברי הפורום להפסיק את הויכוח לגבי האמינות/חוסר אמינות של דני ומי אשם במה שקרה ולהתרכז בלמצוא פתרון שיעזור לתוכי. גלשתי שעות רבות מזמני הפרטי באינטרנט עד שמצאתי כתבה שתעודד אתכם מעט ותראה לכם שמצבכם לא עבוד כלל ולפעמים תוכי מוגבל יכול אף להיות יותר מהנה מתוכי בריא. כשאני משווה כאן בין המתת חסד של בן אדם לתוכי אני עושה את זה מתוך ידיעה ואמונה שהתוכים הם יצורים אינטלגנתים ברמה יוצאת מן הכלל, הרבה מעבר למה שאנשים כאן חושבים ואני מאמין שההשוואה היא במקום. הפניתי אתכם לוטרינר שלדעתי (ורבים אחרים) הוא המומחה מספר אחד בארץ לציפורים אקזוטיות. אם שום דבר מזה לא נראה לך כנסיון לעזור לכם אז אני כבר לא יודע מה לעשות. אולי אתם מעדיפים את עצתו של "המרדים". חבל שבסופו של דבר גם את החלטת לרדת לפסים אישיים ולא עניניים ודווקא נגד אחד היחידים כאן שממש ניסה לעזור לתוכי ולא דאג יותר אם כן יוחזר לך כספך או לא יוחזר לך כספך...

Mור

New member
רן

אם שמת לב, ההתיחסויות שלי היו אל דברים שאחרים כתבו ואתה טרחת לציין יותר מפעם אחת שאם לא הכחשתי זה כנראה נכון אל זה התייחסתי ותודה על ההמלצות שלך (כתבתי גם קודם תודה) רק שאני מקווה שתסכים איתי שאם מישהי פה מאשימה אותי שנתתי מכה לתוכי ובגלל זה הוא חולה!!!! כאשר אני וכל משפחתי מטפלים בו סביב השעון ומאכילים אותו במזרק ומנגבים לו את הבטן והטוסיק מכל הקאקי שנדבק בו, ומלטפים ומדברים ומשחקים, כל הזמן!!! כי הוא לא יכול לשחק לבד ולהעסיק את עצמו, זה כואב לראות כאלו דברים נבזיים שנכתבים עליך ועוד יותר כואב לראות את הילדים שלי ואת מצוקתם. לא מספיק שהתוכי במצב כזה, אז שיכתבו כאלו דברים???? שהם רואים ונעלבים??? הילדים לא נסעו לסבים ולא חגגו את יום העצמאות כי אנחנו לא יוצאים מהבית בשביל לטפל בתוכי.

רן בראל

New member
שוב והאני מקווה שבזה

לפחות נבהיר את הדברים ביני לבינך. מעולם מעולם מעולם לא אמרתי שאת או ילדיך עשיתם משהו לא בסדר. לא האשמתי אתכם במצבו. רק הפריע לי ההאשמה של דני. לא ראיתי את התוכי ולא ראיתי אתכם. איך התוכי הגיע למצבו יכול לקבוע וטרינר ואת ודני תסגרו את עניניכם ביניכם ולא כאן. מטרת הפורום לעזור למגדלים ולא לקבוע מי אשם במה שקרה. שוב, אם השתמע מדברי שאני האשמתי אתכם אני מתנצל. הכותרת של הודעתך הייתה מופנית אלי (ונראה שבכעס רב) ולכן הגבתי. מההודעה קיבלתי (ואני מניח שגם אחרים) את הרושם שאת אומרת שאני האשמתי את משפחתך ולא מנסה לעזור. אני לא מסכים אם האבחנה הזאת ולא רוצה שזה הרושם שייוצר אצל חברי הפורום, ניתן לראות בבירור שזה לא המצב! בכל מקרה אשמח לעזור בהמשך עם יהיה צורך.

Mור

New member
רן

אתה כתבת שעדיין לא הוכחש על ידינו מה שנכתב כאן כנגדנו ומכאן שזה כנראה נכון. אם מה שנכתב זה האשמות ואם אתה מסיק מחוסר התגובה שזה נכון משמע: אתה מאשים!!! לא כך? כך ההגיון שלי מבין ושוב- אליך הפנתי את תגובתי אבל--- הגבתי בהזדמנות על ההאשמות נגדי אל מה שאחרים כתבו ושוב-- יש לי עוד הרבה מה לספר- אני נמנעת! כדי לא להכפיש, כדי לא לפגוע! ולפחות לא השתמשתי בכל מיני כינויי גנאי כמו שאחרים כאן בחרו, זו לא שפתי ולא אגרר לכך. ורק דרך אגב לכל חברי הפורום הקבועים: בגלל הסגנון ההתקפות כאן, אני נמנעת מלשאול כאן שאלות ולקבל עזרה וחבל על בעלי החיים שלא מקבלים טפול בזמן בגלל שבני אדם מתנהגים לפעמים יותר גרוע מחיות.

guy הנסיך

New member
אני חוזר בי מור

אולי את והמשפחה שלך לא אשמים אבל למה את מאשימה את דני ועוד משהו אולי את יותר מבוגרת ממני אבל יש לי כבוד אם לא הרבה אז קצת אבל יש לי ואת לא תיקראי לי חוצפן כי אני מביע את דעתי ואם זה לא מקובל עלייך אז אין לך מה לחפש בפורום הזה ואני לא יודע מה את רוצה מאמא שלי כי רק אני מתכתב כאן. אני מצטער אם קראתי לך שקרנית אבל אני יגיד מה שאני רוצה בפורום הזה. ok עכשיו אני מאוד אשמח לשמוע מה הוטרינר אמר.ולמה את לא תובעת את דני אם הוא אשם.

לרן בראל

אני לא מרבה לכתוב כאן, אבל עוקב בעניין אחר הנעשה בפורום בכלל, ובסיפורה העצוב של התוכי ומשפחת Mור בפרט. אני חושב שלמרות שאתה חבר/מקורב/מכיר את דני, מן הראויי היה להקשיב מעט יותר למצוקות שמשדרת Mור, לפני ההתקפה החזיתית עליה, ומקובלת עלי תחושתה שאם אתה טוען שהיא לא מסוגלת להמציא הוכחות כתובות מווטרינר, משמע היא משקרת, או לפחות טועה ומטעה. למשפחתה (על פי דבריה, ואני לא מכיר אותה כלל) נגרמו, מעבר לאובדן הכספי, תחושות תיסכול ולחצים עם הילדים. התייחסת רק לתחושתו של התוכי, וזה יפה, יש לך מושג מה מרגיש הילד שרצה כל כך לטפל בתוכי, וקיבל מה שקיבל? יש לך מושג בכלל מה זה לטפל בתוכי נכה? אני חושב שמשפחתה של Mור עוברת ימים קשים ואני מחזק ידיהם. כל החלטה שיקבלו ויעשו לגבי התוכי מקובלת עלי ולו רק בגלל שאין דנים אדם שלא היתנסנו במקומו. ולגבי דני ידידך, הרשה לי משפט אחד: (ומבלי להתייחס לגופו של הסכסוך ומבלי לנקוט עמדה): בעסקים, כמו בהרבה תחומים בחיים, לא צריכים להיות צודקים, צריכים להיות חכמים. ואולי דני צודק, ואולי לא, (מי אני שאשפוט), אבל הוא בוודאי לא חכם. ולכן, כנראה, עסקיו יפגעו. אם הוא משאיר אחריו לקוחות זועמים, בצדק או שלא, כנראה שהוא לא פעל בחוכמה. סתם חומר למחשבה.

למעלה