השתמטות מצה"ל

אביב L

New member
WALK ON WATER

שלום עם ערבי ישראל? ממממ אני לא רואה שיש מלחמה איתם, ואם זה עם הפלסטינאים ממש לא מסכים איתך, לעשות שלום עם שלטון של דיקטטורה זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות, הרי מזה בשביל שלטון כזה השלום איתך? הם יקבלו את השטח יהיו בשקט כמה זמן, יראו שאתה מאמין, ובזמן הנכון יתנו לך בראש ועוד הם יתפשטו על שטח יוכלו להגדיל את האוכלוסיה.

Walk On Water

New member
לאלאלא!

איזה שלום צריך עם ערביי ישראל? |: התכוונתי לפלסטינים. הם יכולים לכבוש את השטח(ל-א) גם כשאין שלום.

S K S K

New member
גם פלסטינים הם לא בהכרח נוראיים

גם אני בתוכנית ערבים יהודים שמעורבים בה ערבים נוצרים ופלסטינים. זה משטר דיקטטורי כמו שאמרתם, ולכן הם גם לא בחרו בו. הם לא בהכרח הולכים עם הזרם. תראה מה קורה בעזה, למשל...

aa100000

New member
מדבריך אני מבין שיצאת לשנת שירות מתוך אינטרס

אישי בלבד. לפי מה שאתה אומר פה, אתה לא באמת רוצה לתרום למדינה ולשרת אותה. אתה רוצה לשרת את עצמך.

אביב L

New member
או A1000000 קבל\י צל"ש

אתם מדברים פה על התרומה למדינה כאינטרס אישי, כאילו אתם לא משתמטים בגלל שזה ידפוק אותכם אישת, ולא בגלל האיכפתיות למולדת. אני לא מבין מה אתם עושים בפורום כזה.

aa100000

New member
אפשר לשאול מי אתה? אתה עכשיו יוצא למש"צים או

שכבר יצאת? ואם אתה בוגר י"ב, אתה יוצא לגרעין?

אביב L

New member
ל spraizler .

אתה תיהיה במש"צים.? קראתי את תגובתך למעלה, לצערי לא נפגשתי בהרבה אנשים שמגיעים לקורס הזה עם גישה כזאת, שדומה מאוד לגישה שלי. אני מקווה שזה בגלל חוסר היכרות עם הרבה אנשים אבל תמיד נחמד לדעת, שאני לא יהיה היחיד שם עם דעה כזו =].

spraizler

New member
אני מסיים י"ב

אבל קורס משצים זה הקורס הכי טוב שיש לתנועה להציע בערך.. אל תדאג הרבה חברה באים עם מוטיבציה..

מ ו ר ע ל

New member
אתה אפילו יותר גרוע מאותם משתמטים!

וכנראה שבדיוק מאותה סיבה היית בתנועה ויצאת ממנה ובצדק! ובדיוק מאותה סיבה שכל מה שמעניין אותך ואתה מדבר עליו תמיד זה על הפרסום והכסף שאתה עושה! ובדיוק מהסיבה הזאת אתה לא צריך לשרת בצה"ל! אלא מעבר לכך האנשים שאתה מתאר שלא רוצים לשרת את המדינה כי היא לא עושה למענם כלום! הם עם כל הכבוד מנצלים את המדינה! אתה וכל האנשים שחושבים כמוך שיילכו לגור בחו"ל ויהנו! שם הם גם יוכלו לקנות תואר בלי לעשות בגרויות ולעשות הכל בשביל הכסף שלהם! הדעה שלך והגישה שלך לא מתאימה לתנועה ולא מתאימה לפורום הזה! אתה צריך פשוט להתבייש עם הדיעה הזאת שאתה ממשיך לכתוב בו בכלל! השירות בצה"ל ללא קשר לכמה המדינה זורקת עליי זין ומשלמת לי שקל לחודש עדיין חשוב כדי להגן על המשפחה שלי והחברים שלי! אתה פשוט ילד שלא חושב, תעצור תחשוב ותחשוב אם אתה צריך להמשיך להציג את עצמך פה, כי לדעתי אנשים בתנועה הזאת לא צריכים לראות עוד מהשטויות שאתה כותב פה.

דורד

New member
מתי דיברתי על "הכסף שאני עושה"

ובאיזו "סיבה" מדובר? ותגיד לי, מי אתה שתחליט לי אם לכתוב בפורום או לא? לא בראש שלך לקרוא משהו אני כותב, אז אל תקרא. אני מנצל את המדינה? המדינה מנצלת אותי. ואותך. וכמעט את כל אזרחיה. ולי יש דעה על החיים וגישה לחיים. ואין לי מה להתבייש בה. אתה צריך להתבייש כשאתה מחליט לאחרים אם הדעה שלהם מתאימה לתנועה מסויימת או פורום מסויים. מי אתה שתסתום לי ת'פה ותשלול לי דעה? ***אני הולך לכתוב עכשיו משהו שעלול להיות קשור רגשית להרבה מבאי הפורום... ולכן אני באמת אעבור על המשפט הרבה ואשתדל לכתוב אותו בדרך הכי קלה שאפשר*** יודע מה? אני מעדיף שהמדינה תזרוק עליי זין (כדבריך), כי מגיע לי (כלומר אני לא משרת בצבא ומגן עליה), מאשר שהמדינה תזרוק עליי זין, אחרי שאני משרת בצבא בכדי להגן עליה ונמצא בשבי יותר משנה... אני חושב שתרמתי למדינה הרבה מאוד עצמי, ואפילו הרבה יותר ממה שתרמו ויתרמו הרבה אזרחים אחרים, אני גם בטוח שהיו כאלה שתרמו הרבה יותר... וזה לא בשירותם הצבאי ואני גם אמשיך לחיות במדינה הזו עוד שנים רבות, אולי גם כל חיי. אחרי הכול אני מרגיש פה בבית... אני רגיל שזורקים עליי זין, אחרי הכול כמעט בכל פעם שמישהו זורק לאוויר את שמי הוא זורק אחריו גם זין, באנגלית.. אבל עדיין זין. ולסיום: כל שינוי גדול מתחיל בהתנגדות גדולה מספיק שמתחילה בהתנגדות קטנטנה שמתחילה בבנאדם אחד קטנטן שחושב אחרת. ושמוכן לקחת משהו שהוא מאמין בו וללכת איתו עד הסוף ובדרך שלו, ולהתייחס בהתאם לאמונה שלו לכל דבר שעומד בדרכו, דברים חיוביים או שליליים ודעות שדומות לשלו או ששונות משלו. אני לא אומר שאני עומד בתחילתה של מהפכה. אבל אני מאוד אשמח לגלות בעתיד שכן, אפילו אם לא אני אוביל מהפכה שכזו. ואני לא מדבר על ביטול החובה להתגייס. אני מדבר על שינוי יעיל באורח החיים שמחייבת המדינה שלנו כל אחד לחיות על-פיו

אביב L

New member
לדורד, אתה לא בסדר באמת.

מילא השינוי שלך היה לטובה. אבל אתה יודע שמה שאתה עושה זה שינוי לצד השני. מה יקרה והערבים שאתם מרגישים כאילו הם אחיכם יבואו עוד כמה שנים, לאחר השלום הוורוד שאתם מייחלים לו, וכנראה ינסו להמשיך לכבוש, יבואו ופשוט יטווחו בנו כמו שטווחו בנו לפני 60 שנה, מה יהיה אז? הרי אז כבר הצבא לא יהיה כי הכל יהיה בבועה ורודה שאין צבא ולא צריך צבא, והם יתקיפו אותנו בזמן הכי לא מתאים וחוץ מלרוץ במעגלים ולצעוק יהיה די קשה לעצור אותם יהיה חוסר ארגון טוטאלי. ולאחר שנבין שאין מה לעשות, נחזור להשמדה של לפני 60 רק בדרכים יותר יעילות ומהירות. מצטער אבל חיי העם היהודי הם לא משחק כלשהו או מדע שאפשר להמר ולעשות ניסוים שמקסימום לא מצליח אז מנסים מחדש, אם נעשה צעד לא במקום, הספירה לאחור תתחיל ובקצב מהיר, ומכאן נובע חוסר האמון שלי בערבים ובכל עם שהוא לא יהודי. ושוב אני מצטער על דעתי שלא בוטחת בבכירי ליבכם הערבים, אבל אני הולך על דרכים בטוחות, אומנם מחיר הנפגעים כבד בדרכי, אבל אני מעדיף ללכת בגישה שהדרך בטוחה ויהיה מחיר כבד מאשר ללכת על משו שיכול לגרום לזה שנגיע למצב של אל חזור, שפשוט נושמד ונעלם.

Oukami Kun

New member
אם הדעה שלך תוביל למהפכה

המצב פה יהיה חמור, כי הדעה שלך על הפנים, דור, והמשפט שכתבת שם ממש אבל ממש לא במקום. אה, כן, אתה כן מדבר על הכסף שאתה עושה. כל הזמן. כל ההודעות האלה של "וואי היום הייתי בפרסומת לXYZ" כשבזמן הזה אתה אמור להיות בצבא. אני מאוד מסכים עם "מ ו ר ע ל", וחושב שהוא מאוד אמיץ להגיד את הדברים האלה בפורום הזה. כי אני יודע שאם אני הייתי אומר אותן, היו כועסים עליי.

למעלה