השתלטות!

• פותח הנושא taro
  • פורסם בתאריך

אנדרי ז

New member
כנראה שאתה אישית אכן לא מעוניין

לכפות עליי דבר. אבל רוב החרדים כן, וודאי וודאי מנהיגיהם. וזאת כבר לא אותה אחריות. זאת כבר הפקרות.

taro

New member
אני לא בטוח

ממה שנראה עד כה, החרדים יותר עסוקים במדינה מאשר בך; כלומר, דאגתם היא שהמדינה תהיה כשרה, לך כאמור מותר לחלל שבת, לגדל חזיר, ולמעט העבירה הפלילית של בניזרי, גם למכור חמץ בפסח.

אנדרי ז

New member
אין בעיה

שהמדינה תהיה כשרה, אבל אני אישית רוצה לקנות בשר חזיר מייבוא ולאכול לחם במסעדה גם בפסח. את המדינה אני משאיר לך, למרות שאתה לא ממש מעוניין בה.

taro

New member
ראשית, אתה יודע שאני לא בעד חקיקה

דתית, אז אין לך סיבה להשאיר אותה לי. בקשר לבשר חזיר מיובא - עד כמה שידוע לי, המדינה עצמה עוסקת ביבוא ואחראית עליו, אולם אני עדיין צריך לבדוק את הנקודה הזו. בקשר לחמץ - מדובר בחוק שנתמך ע"י חלק גדול מהציבור במדינת ישראל, ואינו חוק חרדי בלבד. חלק גדול מהחילונים לא מראים חמץ, כמו שלא חושפים אוכל ביום הכיפורים. אין כאן קשר לחרדים.

אנדרי ז

New member
צר לי לאכזב אותך שוב

בנושא בשר החזיר, קשה לי להאמין שאתה כל כך חסר השכלה בסיסית. לידיעתך, ייבוא בשר לא כשר אסור, בחוק שהחרדים כמובן כפו אותו ומתעקשים על אכיפתו פעם אחר פעם. ובנושא החמץ, עוד לא שמעתי על פקחים שנשלחו בפסח מיוזמה חילונית טהורה. תמיד יש איזה שר חרדי ששולח אותם. לצערי לא נמצא אף שר חילוני אמיץ שישלח לחרדים פקחים בימי הזיכרון, כשהם מתהוללים בניגוד לחוק המדינה המפורש. אבל הרי אנחנו כבר יודעים שהחוקים פה מקויימים איפה ואיפה.

taro

New member
אני יודע שבשר לא כשר הינו אסור

ליבוא, וכבר אמרתי, שעד כמה שידוע לי ביבוא ויצוא המדינה מעורבת. בקשר לחמץ - אתה מדבר על פעולה לא חוקית, בה אשם רק השר ששלח אותם. אין כל כשר לכפיה הדתית, יותר משהמימון הלא חוקי של מפלגת העבושה מעיד משהו על החילונים.

אנדרי ז

New member
לפעולות של השר אחראית מפלגתו

וגם בוחריה, אלא אם כן המפלגה תתכחש לו ותיפטר ממנו, או שהבוחרים ישנו את הצבעתם בבחירות הבאות. עד אז זאת כפייה דתית במלוא הפאר.

taro

New member
לא יותר משהליכוד אחראי למחדלים

של שרון (או נאמן, שחזר חזרה לחיקה), העבודה למחדלים של ברק וכו´. אם מדובר בעבירה פלילית, המדינה צריכה לטפל בזה. וכמובן ראש הממשלה עצמו, שלא נראה שזה מפריע לו.

אנדרי ז

New member
בטח שזה לא מפריע לו

כמו שזה לא הפריע גם לאף ראש ממשלה לפניו. בשביל זה יש את שינוי.

גוססי

New member
כדת וכדין?

אולי, אולי לא... http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-585531,FF.html

taro

New member
זה היה אמור להיות יוצא מן הכלל

המעיד על הכלל? אגב, לא שאני מצדיק את המעשה, להיפך, אבל אם כבר, מדובר בהשתלטות חילונית על שכונה חרדית.

גוססי

New member
בודאי שלא

זו פשוט דוגמה לשימוש בנשק קטלני לצורך מיגור האויב החילוני. יש עוד דוגמאות הכוללות הפעלת אלימות. שאטרח ואחפש אותן?

גוססי

New member
רמזת שזהו היוצא מהכלל

ובכן, זה לא. כמו כן החנות הזו נמצאת שם 38 שנים, כך שלא החילונים הם הפולשים אלא להפך.

taro

New member
וודאי שאמרתי יוצא מהכלל, שכן לא

יכולתי להגיד יוצאים מהכלל. גם אם תביא דוגמאות נוספות, עדיין אשאל אם אתה מביא אותן כיוצאים מהכלל המעידים על הכלל. באשר לחנות - ירושליים הייתה עיר חרדית. כל התיישבות חילונית בה לא שונה מהתישבות חרדית בחולון.

אנדרי ז

New member
אולי ירושלים שבתוך החומות

כזכור לך הציונים המשוקצים, ובעצם כבר מונטיפיורי 20 שנה לפני הקמת התנועה הציונית, הרחיבו את העיר אל מעבר לחומות והשאירו את החרדים בגטו המצחין שלהם. אז נא לא לבלבל את השכל עם העיוותים שלך.

taro

New member
אבל לפי התיאוריות שלכם

ההרחבה הציונית הזו היא השתלטות.

אנדרי ז

New member
לא חביבי

למיטב ידיעתי היה שם שטח ריק. החרדים משתלטים היום על שכונות מאוכלסות בחלונים.

למעלה