השרדות 9-בקרוב ביס

Aviad1987

New member
והערוץ יהיה מורכב מרצועות שידור?

נגיד רצועת שידור של ריאליטי, דרמה, סיטקום וכו'? אם כן זאת אומרת שאנחנו יכולים להיות רגועים מבחינת תוכניות הריאליטי ביס. כי יש כוונה להמשיך ולרכוש אותן...

maya567

New member
תסתכל כאן

בהודעה הזו של יקי - יש שם את כל לוח השידורים. תוכל לראות איזה רצועות שידור יש. ומן הסתם, יקי - שהוא חולה ריאליטי בדיוק כמונו - לא יזנח אותו.

yes REAL

New member
בגדול כן. כמובן שהערוץ יהיה דינמי

ואם נבחין שמשהו לא עובד, נערך בהתאם. בכל אופן לגבי המבנה הכללי - הסיטוקמים והדרמות ימשיכו לעונות הבאות שלהן גב אל גב, וכך גם הכוונה בתחום הריאליטי, אם כי בגלל שסדרות הריאליטי קצרות יותר (מבחינת מס' פרקים) זה יאפשר לנו גמישות גדולה יותר.

Aviad1987

New member
תודה ../images/Emo13.gif ...

שישי-שבת הולכים להיות ימים מעולים מבחינת טלוויזיה. מה שלא היה עד עכשיו. פיצוץ של תוכניות פשוט, צריך להיערך
חוץ מזה אני מקווה שהערוץ יצליח לפחות כמו יס ריל אם לא יותר וגם תשקלו להרחיב אותו. בעזרת השם

R e A

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד

אני כבר מחכה להישרדות והמרוץ למליון 5 והשוברי קופות? גאוני

האם יש אתר ליס וויקנד?

ושמתם לב יס שינו לגמרי את האתר! הם שינו כמעט הכל! תיכנסו

אריה31

Member
מנהל
שאלה ליקי

קודם כל תודה רבה על כל הדברים הנפלאים שאתם עושים למען הצופים שלכם. בעולם תקשורתי אכזר יחסית, יס שווה כל פרוטה. כבר ביקשו בעבר, ואני אחזור על זה שוב, האם תוכלו להראות שוב, לא משנה באיזה ערוץ סדרות הישרדות קודמות, 5 ו-6 לדוגמה והאם רכשתם גם את עונות 1-4? תודה מראש, אריה

yes REAL

New member
5 ו-6 שודרו לא מזמן ביס פלוס, אני

מניח שהן תשודרנה בו שוב, ועונות 7+8 ששידרנו עכשיו, תשודרנה שם גם בעתיד (הלא כל כך ארוך). בכל אופן, עונות 1-4 עדיין מוחזקות אצל בעלי הזכויות, נראה מה יהיה כשהן תתפננה.

dht160

New member
תוכל לעדכן אותנו בבבקשה שיהיו

תאריכים ? אנחנו מחכים לשידורים החוזרים. והאם שינת את עדתך לגבי העונות הראשונות ? אמרת שלא רציתם אותם גיא

Aviad1987

New member
לפי מה שאני זוכר יקי אמר

שהמחיר היה גבוה מדי. אולי דברים השתנו

יס ריל מה המצב?יש לי כמה שאלות...

האם הברבור 2 תשודר? הרווק 6 הרווקה 3 (ג'ן) המירוץ למיליון 6 או שסדרות מסוג זה כבר לא ישודרו ? ואתה ענק וכל מי שהקים את הערוץ הזה. ערוץ פשוט תותח ביותר!

hutch

New member
ליקי

אתה יודע אם מתוכננים עוד דברים בחורף בyes או רק הערוץ הזה לחודש?

willo

New member
בקשה ממנהלי הערוץ החדש

יש רק שני דברים שאני מבקש (חוץ משכבר תתחילו):- 1. לא לפצל פיצול מלאכותי את פרק הסיום. כמו שהיה בעונות עד איי הפנינה שדרו אותו כמיקשה אחת (ואת האיחוד מייד אחריו). 2. יש סיכוי שתשדרו גם את הראיונות עם המועמדים שהודחו שמשודרים בEARLY SHOW למחרת? הייתי עכשיו בארה"ב וזה פשוט דבר מעניין.

maormp

New member
לא יכולתי להתאפק

והתחלתי להוריד את הפרקים מאינטרנט , לא שערתי שכ"כ מוקדם זה יגיע לארץ אבל לפחות , אני יכול להצביע באתר של cbs ולא לפחד שאני אראה לנו או לטרמן בעיקר והעונה תהרס לי

Woogyman

New member
מממ.. שאלה ../images/Emo110.gif

קודם כל, הערוץ נשמע מדהים. כל הכבוד. יש לי שאלה - כשהעונה השניה של השרדות שודרה בערוץ 2, הם עשו כל מה שהם יכלו כדי שפרק הסיום ישודר כמה שיותר קרוב לשידור שלו בארה"ב, כדי לשמור על מתח. הם שידרו במספר שבועות שני פרקים ברצף, והגיעו בסופו של דבר למצב שפרק הסיום שודר ימים ספורים לאחר השידור שלו באמריקה. יש סיכוי שתעשו את זה גם עם הישרדות 9? כי אמנם אנחנו נהיה רק בפיגור של מספר שבועות אחרי אמריקה, אבל ספויילרים בטוח ידלפו מכל חור.

willo

New member
זה לא מדויק

הם פשוט התחילו לשדר באותו שבוע כמו בארה"ב. את מה שאתה מתאר עשו אם 24. בכל מקרה זה יהי מעניין אם יעשו את זה

הם לא

הם החלו לשדר אחרי איזה 5 פרקים ולקראת הסוף הם הגבירו את הקצב כאשר ביום חמישי שודר הפרק האחרון בארה"ב ובשבת בישראל

למעלה