השרדות 9-בקרוב ביס

MaddyD

New member
איזה כיך

לא בהכרח בגלל השרדות אלא בגלל תוכניות רכש . שכל כך חסרו לי[:

amitooshacham

New member
וואו, ענק!

מלא סדרות מציאות טובות (המ"ל 5, הישרדות 9
), אחלה ערוץ.

maya567

New member
../images/Emo127.gifהמירוץ ../images/Emo127.gifהישרדות ../images/Emo127.gifThe OC

לגדול עם גוטי
משפחה בהשאלה
אוורג' ג'ו
8 כללים פשוטים
Less than Perfect
הופ ופיית' כנראה שנפסיק לצאת מהבית בשישי-שבת. וכמובן, כל הכבוד ליקי, שממשיך לעשות לנו טוב על הנשמה.

yes REAL

New member
../images/Emo25.gif הנה הלוח המלא, יש שם כמה

חורים קטנים שיאפשרו לך יציאה למס' שעות (
). כמו כן, חשוב לציין שלטובת לקוחותינו הדתיים , וסתם למי שפספס ורוצה להשלים, הערוץ אמנם משדר בשישי-שבת, אבל ביום חמישי, החל מהשעה 20:00, יהיה שידור חוזר של סדרות נבחרות מהשבוע שקדם לו. הנה הלוח המלא: לוח שישי 17:30 משבת לשבת (מקור) 18:00 סמולוויל - Smallville (דרמה) 18:45 מגרש ביתי - One Tree Hill (דרמה) 19:30 סרט שובר קופות 21:15 The O.C (דרמה) 22:00 המירוץ למיליון 5 - The Amazing Race 5 (ריאליטי) 22:45 היאכטה – יומן מסע (דוקומנטרי מקור) 23:15 חשיפה (דרמה קומית מקורית) 23:45 גברים עם כבוד – The Man Show (לייט נייט) 0:15 סרט - קלאסיקה מודרנית (החתונה היוונית שלי, נוטינג היל, נשק קטלני וכו') לוח שבת 9:00 משבת לשבת ש.נ 9:30 חמות על הבית - Makeover Mamas (לייף סטייל) 10:00 ככה לא מעצבים - How Not to Decorate (לייף סטייל) 10:45 פיצוץ של שיפוץ – Monster House (לייף סטייל) 11:30 המתכון להצלחה – My Restaurant Rules (לייף סטייל) 12:15 פרק ממיני סדרה (Helen Of Tory, Attila the Hun' 1st to die) 13:45 סמולוויל - ש.נ 14:30 מגרש ביתי - ש.נ 15:15 The O.C - ש.נ 16:00 8 כללים פשוטים – 8 Simple Rules (קומדיה) 16:30 פחות ממושלמת – Less Than Perfect (קומדיה) 17:00 הופ ופיית' – Hope & Faith (קומדיה) 17:30 לגדול עם גוטי – Growing up Gotti (ריאליטי) 18:00 בחור עם אופי – Average Joe (ריאליטי) 18:45 משפחה בהשאלה – Trading Spouses (ריאליטי) 19:30 סרט שובר קופות (לא אותו סרט של שישי) 21:15 פשע מן העבר - Cold Case (דרמה) 22:00 הישרדות 9: ונואטו – Survivor 9: Venuato, Islands of Fire (ריאליטי) 22:45 אהבה בערבה – Outback Jack (ריאליטי) 23:30 גברים עם כבוד – The Man Show (לייט נייט), פרק חדש לא אותו פרק של שישי. 00:00 שידור נוסף של הסטיקומים בין לבין , כמובן, שידור נוסף של הפרקים, כך שישהו שידורים ברצף בין הלילה של שישי לשבת.

IDOffryn

New member
חבל שאין לי יס:/

אבל לפחות יש לי את כל העונות של סמולוויל על המחשב/דיסקים. אבל אחלה ערוץ! באמת כל הכבוד ליס וליקי! ואם אמא שלי לא הייתה מתחייבת להוט באמת לא היה אכפת לי לעבור ליס!

כדאי לבדוק!

כדאי לך לבדוק אם היא אכן מחויבת אליהם גם אני חשבתי שאני מחויבת אך לאחר קריאה של החוזה נודע לי שאיני מחויבת כלל. ומלבד זה-יש שיטה להתנתק ללא התחיבות אז ככה:"הוט"-זה בעצם סה"כ שם של מותג שלא קיים כלל הם עדין מחולקים לחברות:מתב,תבל וערוצי זהב. וזה מחולק לפי אזורים,כל עיר והחברה שלה.(למשל-רמת גן-ערוצי זהב) אז מה שעושים זה ככה: מתקשרים ואומרים שעוברים דירה,נניח ל-באר שבע ומבקשים שיבואו לחבר אותך שם מחדש. ואז הם יאמרו לך שהם לא מטפלים בזה הם רק יכולים לנתק אותך אך על מנת להתחבר,עליך להתקשר עם החברה שמטפלת באזור המבוקש-וכך מתנתקים מהם!אחת ולתמיד-מהשיעמום הנורא שהם מציעים!!!!!!!!!! אני התחברתי ממש לפני מספר ימים ואין מאושרת ממני! קיבלתי מחיר מדהים יחד עם אינטרנט אשמח לתת לך את הטלפון של האיש שחיבר אותי:050-6693670 הוא עזר לי בהכל ונתן לי גם מתנות! אשמח לדעת שעזרתי

Aviad1987

New member
למה אין שידור נוסף ל"חשיפה"??

מי שלא יוכל לראות בשישי בערב יפספס את הפרק?! וחוץ מזה - מעולהההה
הרבה זמן צריכים ערוץ כזה בארץ. אני בטוח שהוא יצליח להנעים לי את שעות הפנאי (טוב וגם להפוך אותי לבטטת טלוויזיה כמו בזמנו של יס ריל).

Aviad1987

New member
אני אגיד שוב - מצויין../images/Emo45.gif אגב..

יהיה אתר בתפוז לערוץ? ערוץ כזה חייב אתר בית

s2900

New member
ליקי

לא ראיתי את השרשור אז שאלתי אותך שאלה במקום אחר אל תתייחס אתה מלך העולם !! צריך למנות אותך למנכ"ל יס ( הבעיה היחידה היא שאם זה יקרה לא בטוח שיהיה ערוץ כזה אז תשאר במקומך ) ועוד פעם אני בא אלייך בטענות מצד אישתי - "הוא לא ייצא מהבית עכשיו באשמתך" אם תראה מישהי מחפשת אותך שתבין למה המון אהבה שבי

למעלה