השרדות 9-בקרוב ביס

sagi a

New member
שודרה כבר

וגם זאת שלפניה (איי הפנינה), ביס ריל לא מזמן.

ohaddd3

New member
אתם גדולים!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה רבה רבה איזה אושרררררררררררררררררררר!

CrAzY MuSiC

New member
גדוללללללללללללללללללללל

באיזה אפיק ביס יהיה הערוץ הזה
והוא יעלה כסף

CrAzY MuSiC

New member
נו תענו../images/Emo70.gif

ומתי הוא יעלה בכלל לשידור
[הערוץ] ואיזה מזל שהישרדות במוצ"ש, דרך אגב... אני מסורתי... ויש מצב לעשות גם מרתון של כל העונות של הישרדות בערוץ

Aviad1987

New member
22 לאוקטובר.

ויהיו שידורים חוזרים למסורתיים ביום חמישי

hutch

New member
ליקי חשובבבב

רשום שהערוץ יהיה פתוח בחינם רק לחודש, אז מה אם התוכניות שנתחיל לראות? מי שלא יקנה את הערוץ ייראה רק 4 פרקים מהתוכנית? והערוץ יהיה חלק מחבילת הבידור? או יעלה 5 שקל למי שיש את חבילת הבידור?

maya567

New member
הכל כתוב לך בשרשור למטה

קשה לבדוק? מי שלא יקנה יראה רק 4 פרקים. רוצה להמשיך לראות? תקנה את הערוץ. הערוץ אינו חלק מחבילת הבידור, אלא ערוץ פרימיום בודד (כמו בייבי, שמופיע גם בהודעה של יקי) - ויעלה 5 ש"ח לבעלי חבילת הבידור, ו-10 ש"ח לאחרים.

וואו!!! שווווווולט!! ואני חשבתי שאנ

שאני אראה את זה עוד הרבה זמן.. אווף אני עדיין לא יודע מי ניצח במירוץ 5 אני יודע רק את הפיינל 5..

zulu2000

New member
../images/Emo10.gifנשמע מצויין!../images/Emo28.gif

אבל אין לי יס.. דווקא פעם שאלתי את ההורים שלי על לעבור ליס אבל ישר אחותי התנפלה עלי שאין סיכוי, וההורים שלי גם לא הסכימו. אז לא נראה לי שזה יקרה. אבל זה בעצם לא משנה את הדברים הטובים (המירוץ 5/הישרדות 9) כבר ראיתי/אני רואה עכשיו. תהנו מהמירוץ 5.. עונה משובחת!

Drorrrrrr

New member
יואוווווווו אני כל כך כל כל כך כל

כך שמח
עשיתם לי את השבוע

אריה31

Member
מנהל
אין כמו יס!!!!

אני מנוי אליהם מה-31 בדצמבר 2000 ולא הצטערתי לרגע. לפי החישובים שלי הערוץ יפגר בשידורי "הישרדות 9" ב-37 יום שהם חמישה פרקים לעומת השידורים ב-CBS, כך שאני שוקל להפסיק להוריד ולחכות למוצאי שבתות, שעה 22. בעיקר כי זה מזכיר לי את העונה השישית, בה חייתי ממוצאי שבת למוצאי שבת, 21:30.

Aviad1987

New member
איזה יופי זה נראה ../images/Emo45.gif

כל מה שנותר זה לספור את הימים

willo

New member
הישרדות 9 - בלי ספויילר

חזרתי עכשיו מארצות הברית וראיתי את הפרקים הראשונים של העונה התשיעית. הכיוון טוב הלוואי וימשיכו ככה (אם כי קשה להתעלות על שתי העונות האחרונות)

כנסו!!!

יס פותחת ערוץ של תוכניות דרמה וראליטי ובקישור ששמתי מצויין איזה סדרות היו וזה החל מ-22 באוקטובר בערוץ 19

s2900

New member
תגובה + שאלה ליקי

תותחים ביס!!! ( ולא , אני לא עובד שם ) חבל שיהיו מעט תוכניות ריאליטי אבל בהתחשב בעובדה שיס ריל האחרון "גמר" עלי , ולא עשיתי כמעט כלום בגללו ( ואני כבר בניגוד לרוב החברה כאן בן 32) אז אולי יותר טוב שזה כך השאלה ליקי האם הוא ינהל את הערוץ וזה מה הסוד הגדול שהוא הכין לנו ? אם כן , אשמח לקבל עוד פרטים במיוחד לגבי הישרדות 9 שכן אם זה נכון אולי אבקש מהמשפחה שיפסיקו לשלוח לי קלטות מארה"ב שבי

yes REAL

New member
אני אכן אנהל את הערוץ, והסוד הגדול

היה הערוץ. לשמחתי הרבה הצלחנו לשמור עליו בסוד בלי שהוא ידלוף ממש עד הרגע האחרון, אם כי זלגו קצת פרטים לפני על "חשיפה". הישרדות 9 תשודר אצלינו החל מעליית הערוץ, ב-23/10, כך שהיא תשודר בהפרש קטן (יחסית) מהשידור בארה"ב, ואמנם אנחנו לא משדרים באופן יומי כמו יס ריל (שאני חייב להודות שגמר גם עליי - מבחינה תפעולית בעיקר) אבל אנחנו משדרים 6 תוכניות ריאליטי, וזה כבר יותר ממש שידר הערוץ בשבוע.

למעלה