השרדות 9-בקרוב ביס

yes REAL

New member
בדיוק עמדתי לעדכן אתכם....

ובכן, אני בדיוק חוזר ממסיבת העיתונאים בה הכרזנו על הערוץ החדש שלנו, yes Weekend, שעבדכם הנאמן יעמוד בראשו. הערוץ הוא תמהיל של כל מיני סדרות (במסך המפוצל די מפרטים אז לא אטרח) - קומדיות, דרמות, מתח, מיני סדרות וכו'. מבחינת סדרות הריאליטי המשודרות - ריאליטי תחרותי: עונה חמישית של המירוץ למיליון (ומיד אחריה השישית) העונה התשיעית של "הישרדות" בהפרש קטן מהשידור בארה"ב, ריאליטי אקסטרים: אהבה בערבה - Outback Jack, המצויינת של רשת TBS. מעיין שילוב של הישרדות והרווק, עם מוטיבים קומיים חזקים. לאחר שהסדרה תסתיים תשודר העונה הבאה של "הברבור". ריאליטי רומנטי: בחור עם אופי- Average Joe, מלכת יופי לשעבר חושבת שהיא עומדת להשתתף בסדרת ריאליטי בסגנון "הרווקה", אך מגלה למרבה הפתעה שלבחורים שהביאו לה יש הרבה אופי... אבל מעט מאד יופי. מנחה: קת'י גריפין (סוף סוף סוזן). ריאליטי לייף סטייל: משפחה בהשאלה - Trading Spouses, סדרת הלהיט של FOX, בה שתי משפחות מחליפטות את אמהותיהן למשך שבועיים, ולאחר מכן מקבלות פרס של 50 אלף דולר. מה שהן לא יודעות, זה שאת חלוקת הפרס ואיך הכסף יבוזבז, תקבע האם המחליפה. ריאליטי דוקו: "לגדול עם גוטי" - Growing up Gotti, על חייה של ויקטוריה גוטי, בתו של ראש הפשע המאורגן ג'ון גוטי, וחייה ככתבת ריכולת ואם ל-3 ילדים ערסוותים ומכוערים (שהאמריקים סבורים בטעות שהם חתיכים ואף פתחו להם אתר בשם Hottigotti.com בו ניתן לזכות בפגישה איתם.).

adi007

New member
וואווווווווו!!

איזה כיף!! אני לא מאמינה! התבאסתי שפיספסתי את עונות 5-8 של הישרדות וכל שאר הריאלטי אבל עכשיו.... בהרבה יותר שווה!! ועוד אנחנו עושים יס אחרי החג!! יששששששש!!!

מ i ר

New member
יווו איזה מעולה!!!

אין עליך יקי!

JoHnYmYsTeR

New member
כל הכבוד ליס וליקי ../images/Emo45.gif

עשיתם לי את השנה ! מצדיעים לכם

yes REAL

New member
כמובן שזה לא רק אני - בראש ובראשונה

יונה ויזנטל (סמנכ"ל התוכן), מיכל בוטל, דנה שטרן, מחלקת הרכש הנפאלה של יס, רוני פרי הטראפיק האלילה של הערוץ ואילנה המפיקה שלו. ואם אני נשמע כמו באוסקר- זה כי באמת מגיע להם. בלי האנשים האלו לא היה קורה כלום בערוץ.

MooTzk

New member
כל הכבוד ליס

דברים כאלה פשוט גורמים לך להרגיש טוב, שמשקיעים בך. ערוץ האנימה, יס וויקאנד, ורצף הסרטים המדהימים שאתם מפציצים עכשיו בערוצי הסרטים, פשוט כל הכבוד.

MilanFan

New member
תודה! תודה!

איזה חברה מצויינת יס, אני שמח שאני לא אצטרך לחכות כל כך הרבה זמן להישרדות

MilanFan

New member
כמו שסיכמתם על העונה השישית

של המירוץ למיליון אז יש הסכמה גם לעונה העשירית של הישרדות?

knightrider

New member
מה עם השירדות ALL STAR

תשודר גם כן? האחרון שהיה זה שהבחורה זכתה (תאילנד נדמה לי) בקיצור יהיה עכשיו גם שידורים של עונות שלא שודרו--אולי מישהו יודע?

למעלה