השפרצות אצל נשים

טוב...

קודם כל רק מלקרא את זה - זה כבר מחרמן מאוד.חחחחח אבל בכל זאת, לא נראה לי שכל אישה פולטת בודאות... גמרתי המון פעמים בשיטה שהוא מסביר.. גם מספר פעמים.. ולעולם לא היו לי שפריצים כאלו.. וזה נשמע לי גורף להגיד שכל אישה יכולה להגיע לפליטה, כמו להגיד שכל אישה יכולה לגמור מחדירה. ולהגיד שזה נובע מחוסר בטחון או משהו כזה, נשמע לי הזוי לגמריי ולא אחראי. גם לקבוע שהבת הזוג לא משפריצה בגלל שבן הזוג לא משקיע וסבלני מספיק נשמע לי אחראי.

651595

New member
שוב...

לא כל אישה משפריצה! מבחינה פיזית כל אישה מסוגלת ויכולה להשפריץ, והשפריץ שרואים בצילום זה לא "גמירה" של אישה מה שאני מיתכוון... ואף אחד לא אמר שהבת זוג לא משפריצה בגלל שהבן זוג לא סבלני, פשוט מאוד יש כאלה שזה לא מה שעושה להם את "זה".

daniella1980

New member
בדקת את כולן?

קשה לי להאמין שיש דרך להוכיח את ההערה הראשונה שלך.

651595

New member
לא בדקתי את כולן

אני אומר את דעתי לפי הניסיון האישי שלי, יתכן ואני טועה... כן-גם אני בן אדם....בנתיים...

חופ שיה

New member
ממתי דברים כאלו הם עניין

של דעה ? יופי שיש לך דעה, רק שנראה לי שבמקרה הזה אתה לא יכול לבסס את קביעותיך על סמך דעתך , אתה יכול לבסס את זה על ניסיונך האישי ואז אולי לא היינו מעירים/ות לך על הקביעה הנחרצת שהבעת בשירשור הזה לגבי השפיכה הנשית. אתה חייב להבין שהצהרות כמו שלך עלולות ליפול לאוזניים שלא ידעו לקחת דברים בפרופורציה ,דבר שעלול ליצור תיסכולים בחיי המין של אנשים (במיוחד לא מנוסים מינית) ללא כל סיבה.

כן זה נכון

זה נורא מסוכן אם זה פוגע בעניים , אתה לא יכול לקרוא בלי ניקוד למשך שבועיים לפחות
תמיד מומלץ לרדת עם עניים עצומות !!!!

מה זו השפרצה

ידועה ומוכרת תופעת השפיכה הנשית ( השפרצה ) רק אצל חלק מהנשים בחופף לאורגזמה ובו זמנית קיימת שפיכה של נוזל מהנרתיק בכמות של השפיכה הגברית אולם הרבה יותר דלילה ומימית. הטעם שונה מאישה לאישה אולם מזכיר טעמו של רוק.

"השפרצה"

שפיכה נשית זה לא ממטרות שיוצאות מהאישה כמו שרואים בפורנו שפיכה נשית זה שאתה בסקס עם מישהי ומרגיש מוצף נוזלים. צאו מהאשליות, גברים

מניMEN11

New member
אבל אין לי כח

ללמוד אני עצלן . יש מצב שאני נותן בראש בלי להרגיש בברכה?

קראתי את כל השרשור ומאחר והנושא

קרוב לליבי
ואני מאלו שחווה אורגזמות הכוללות שפיכה נשית, החלטתי להגיב בכמה מילים. ראשית, כן זה אמיתי. וזה לא משנה מה יוצא משם, אם זה שתן או כל נוזל אחר, עצם העובדה שזה בא יחד עם אורגזמה עילאית זה מה שחשוב. אני יכולה להעיד על עצמי,שיש פעמים שהשפיכה שלי קרובה למה שרואים בסרטון, אמנם לא משפריץ למרחקים, אבל בהחלט יכולה להיות שפיכה עם המוווווווווון נוזל שיוצא בגלים. יש פעמים שהשפיכה היא קלה,ולפעמים יש אורגזמה ללא שפיכה. הכל תלוי ברמת הגירוי וכמה זמן אני "מושכת"..קרי מתאפקת מלגמור. ככל שאתאפק יותר כך האורגזמה תהיה חזקה יותר והשפיכה גם. אצלי השפיכה לרוב מגיעה ממגע וגירוי הדגדגן ולא כתוצאה מחדירה של איבר מין אמיתי או ויברטור. היו גברים בחיי חוו את החוויה הזו איתי, שניים מהם אף "שתו" את הנוזל , וכששאלתי אחד מהם לטעם הוא לא ידע להגיד לי, רק אמר שזה טעים לו
קשה לי להאמין שזה שתן. אם היה שתן אני מניחה שאותם גברים לא היו רוצים שאגמור עליהם שוב. ושנית, לא נשאר כתם על הסדין מה ששתן כן משאיר. אם כל אישה יכולה להגיע לרמה כזו של אורגזמה ושפיכה?? אני מניחה שכן, זה רק עניין של סבלנות, גירוי נכון ופתיחות. ללמד אני לא חושבת שניתן, כל אישה צריכה לנסות את עצמה, להתרכז ואולי להצליח.

חופ שיה

New member
תאור של מה ?

של הבליעה? של הגמירה של האשה ? כי בכרטיס שלך רשום שאתה גבר.

התאור של העלמה בלבן

התאור שלה ( העלמה בלבן ) הוא כזה שמתוך ידע אישי אני יכול להעיד כי הוא נכון ואמיתי. מה לא היה ברור קודם ? לראות ולחוות עם בת זוג גמירה המלווה בשפיכה נשית היא לכשעצמה חוויה אדירה. בת זוג כשזה קורה לה מקבלת פיק ברכיים -רעידות של הנאה ושחרור ואצל בת זוגי גם בכי מרוב אושר .

למעלה