השפרצות אצל נשים

651595

New member
יש עוד הרבה דברים שלא ניסית

את יודעת....יש עוד המון דברים יצירתיים יותר ויצירתיים פחות שאנחנו ניתקלים בהם מדי פעם... אני בטוח שיש לי עוד המון מה לילמוד בסקס
ואני נהנה ללמוד כל פעם מחדש... אם את כל כך רוצה לדעת...תירדי לבחורה (אם את בקטע כמובן...) תשקיעי בה ואולי (רק אולי) תגלי דברים גם על עצמך.

בניגוד להשפרצה...

ירידה לבחורה זה דבר רצוני. אתה לא ניסית סקס עם 3 כושים גדולי איבר (ואם כן, אני בטוחה שלא ירדת לאף אחד מהם...) אם תנסה לרדת לאחד מהם (לפחות), ותחזור לדווח לנו שלמדת משהו על עצמך, אני מבטיחה לשקול את הצעתך לרדת לבחורה.

651595

New member
חחח...

ראית המון סרטים.... 3 כושים גדולי איבר...לא,לא ירדתי לאף כושי... אבל ניסיתי דברים אחרים שלא אהבתי ועשיתי בגלל יצר הסקרנות..חחח... דרך אגב,לא מחייב שלכושים יהיה ג-דול...

אבל למה? ורק אולי...תלמד משהו חדש

על עצמך? לא חבל? אולי בכ"ז? אולי תבחר מישהו אחר, לא כושי? למה אתה נותן עיצות שאתה בעצמך לא מיישם?

651595

New member
תגידי...

אולי את נהנת לראות גבר עם כושי "עושה" את זה...זה לא רע בכלל אם את נהנת לצפות בזה... איזה עיצה אני נתתי ולא יישמתי על עצמי? את ה"רעיון" של 3 כושים עם איבר "גדול" את הצעת... בדרך כלל אני מיישם על עצמי כל מה שאני מציע לאחר... אשמח לגוון..

אתה הצעתי לי לרדת לבחורה...

(זה היה במסגרת יעוצך עתיר הידע, הניסיון והמדגמים איך לעזור לבחורה להשפריץ) ואני הצעתי לך לרדת לגבר. (שזלדעתי זה מקביל פחות או יותר, ואתה מסרב...

651595

New member
למה מסרב?

הצעתי לך לרדת לבחורה להבין את האנטומיה הנשית...
את הצעת לי (בהצעת המקור שלך) לרדת ל3 כושים בעלי איבר גדול, אני לא הצעתי לך לרדת לשלוש נשים... אבל אם את רוצה את המקבילה להצעה שלי-אז זה קרה...(אני סקרן מטיבעי...)

651595

New member
כן,בטח שלמדתי דברים חדשים על עצמי..

עצם שהדבר הוא מסקרן גורם לי באותו רגע רצון לעשות את זה. אין ספק שלמדתי דברים חדשים על עצמי,ועל גברים בכלל... לא חזרתי על החוויה הזאת,אבל חזרתי שוב בצורות מגוונות ושונות שכללו בין היתר גם גבר נוסף.. לידעתך-יש לי קומונה של BDSM ובהם פרטתי דברים שהפורום כאן לא מתאים לפרטם.

651595

New member
לא

אם תשקיעי בבחורה אולי תראי איך אותה בחורה משפריצה (אבל לא את...) יתכן שאת משפריצה אבל לא מרגישה את זה....

offנועה

New member
תקשיבי

זו בדיוק הנקודה שמטרידה אותי, גם בסרט מדובר בבחורה.. האם אין לנו תקווה? האם נגזר עלינו להלך בישימון? האם נאלץ להפקיר את גופנו לבחורה? Headmaster: So just listen... now did I or did I not do vaginal juices Pupils: Yes sir. Headmaster: Name two ways of getting them flowing, Watson. Watson: Rubbing the clitoris, sir. Headmaster: What's wrong with a kiss, boy? Hm? Why not start her off with a nice kiss? You don't have to go leaping straight for the clitoris like a bull at a gate. Give her a kiss, boy.

איזה להפקיר? הלא ד"ר/פרופסור אמר...

651595 : את צריכה לרדת לבחורה ולא ההיפך. וגם אז, אולי (רק אולי, אין פרוזנוזה ברורה, וגם הדיאגנוזה לא משהו ברמת הביטחון שהיית נותנת בה) אולי ורק אולי תלמדי משהו חדש על עצמך. או שאולי (ורק אולי) תגעלי ותאלצי את עצמך לדפוק ת'ראש עם 3 בירות, לפנטז משהו אחר בשביל לצלוח את החוויה בשלום. (אולי)....

הנה, מחדשת לך:

לא כל אישה מסוגלת. בפעם הבאה תכתוב באופן ברור שזו דעתך האישית ולא יטרחו לבקש ממך להוכיח את הטעויות שאתה כותב
אלא סתם יסבירו לך שאתה טועה.

למעלה