השפרצות אצל נשים

בנאדם28

New member
השפרצות אצל נשים

שלום לכל חברי/ות הפורום. אני יודע שיש דבר כזה השפרצה אצל נשים שגומרות. א. האם זה אמיתי? ב. האם זה משהו שיש רק למספר נשים מצומצם או שזה דבר הניתן ללמידה וביצוע בדרך מסויימת? נ"ב: אני יודע שהיתה סידרה בנושא בערוץ אגו אך לא צפיתי בה כי אין לי את הערוץ

בוא אני אגלה לך סוד........./images/Emo11.gif

אתה מכיר את הפרח של הליצנים כשמריחים אותו הוא משפריץ מיים, אז זה מה שאנחנו עושות,מחביאות אותו שם וכשאנחנו גומרות בלי שתשימו לב אנחנו לוחצות עליו ואז ............. (אתה צריך מגבת?) סתם לעלות חיוך לסוף שבוע, וכן זה אמיתי לגבי ההשפרצה.

651595

New member
הטעם עושה את ההבדל

נשים גומרות בהשפרצה אבל כל אחת והקצב שלה. (והנתונים האישיים שלה) אם עינגת את חברתך דרך הפה עד שהיא הגיעה לסיפוקה...היית לא רק רואה את ההשפרצה אלא חש אותה... אבל צריך ריכוז...כי נשים לא כמו גברים שיכולים לגמור במהירות הסילון....אצלהן צריך סבלנות ריכוז והתמדה.... אין אישה שדומה לאישה אחרת בנקודות המענגות שלה. מה שטוב לאחת-לא טוב לשניה... אתה צריך למצוא את המפתח לגן עדן בכוחות עצמך... והחיפוש דווקא יכול מאוד להנות אותך (אם מצאת) או להתיש אותך (אם לא מצאת) צא לחיפושים....

ואם צמאים לשתות מים?

מה זה העיצות האלה? וחוץ מזה, לפני שתיירט עלי עוד פנינת חוכמהמבריקה, יש נשים שלא משפריצות, וגם אם יום אחד היפוטטי הן תשפרצנה, זה יהיה תלוי בהן יותר מאשר בפרטנר.

651595

New member
2 הערות

1) כל אישה מסוגלת להשפריץ. 2) ההשפרצה אכן תלויה באישה (וגם בפרטנר) ודרך אגב, אני לא מיירט עלייך שום פנינות....כל אחת ואחד ודיעותיו שלו.

אני אשמח לקורא מקורות מוסמכים

על כיצד אני מסוגלת להשפריץ. אני רמזתי שכשהדיעה כ"כ מבריקה, מוסיפה, ומעשירה את השואל ונותנת לו פיתרון כ"כ מעשי וקונקרטי, אולי רצוי לשמור אותה בלב? (זו רק דעתי)..

חופ שיה

New member
גם אני אשמח

לראות את הדברים שלו מגובים ע"י המדע ולא על ידי דעתו האישית.

offנועה

New member
כן כן ../images/Emo45.gif גם אני

יש סיכוי לאיזשהו גיבוי? אגב, סטילטו, תקשיבי שניה, יש לי השערה בנוגע ללמה הנשים של אותו אחד משאירות כולן שלוליות של שפריצים.. יכול להיות שהוא מדביק אותן בשוטוניות (טריכומונאס, אני זוברת נכון??) ואז אחרי יומיים כולן משפריצות אצלו כמו משוגעות? נראה לי שעליתי על המשתנה המתערב של השאלה המחקרית!

offנועה

New member
../images/Emo12.gif

מתוקה שלי... מטרונידאזול, כפרה!! מה קורה?? גם את בקיק סטארט??

כפרע

יש דבר כזה

דופק לחיים בראש../images/Emo122.gif

אאל"ט זה עושה בחילות בעיקר
ואם ניתן בג'ל מקומי זה יכול לגרום להתפתחות מאוד לא יפה של קנדידה וחברותיה. מוי לא מומלץ אלא אם כן שומדבר אחר לא עוזר :/

דההההההה

ואמרתי- זה דופק להרבה יותר מהפלורה בנרתיק ובמעיים
לא מתקרבת לפלאג'יל וזדובל וכל שאר המטרונידזולים למיניהם שלך

למעלה