השפרצות אצל נשים

מה קרה? מי עיצבן? על מי אני צריכה

לבוא עם לום ברזל מלובן??

מצטטת מהלינק שהבאת:

" צר לי להיות זה שצועק "המלך הוא עירום" ולבשר שההשפרצות (סליחה שוב על הבוטות) שאנו רואים בסרטי פורנו אינן שפיכה נשית אלא השתנה נשית. אין אני מתווכח עם אישה זו או אחרת שתבטל את דברי בתנועת יד ותגיד שעם כל הכבוד להוד מומחיותי, אני לא מבין כלום כי היא גומרת בעוצמות ובכמויות של צונאמי. ההוכחה הפשוטה לכך שאין זו שפיכה אלא השתנה, היא כמות הנוזל היוצא מהשופכה. ווליום הנוזל אשר אנו רואים בסרט הוא עצום. שפיכה אמיתית היא כמעט בלתי נראית. כמות השפיכה דומה לכמות השפיכה של גבר ואינה עולה על נפח של כפית עד שתי כפיות. צבע השפיכה הוא קרוב לשקוף ולכן קשה, אם בכלל ניתן, לראות את השפיכה בעין המצלמה. "

651595

New member
איזה "כבדות" אתן...

אני לא פרופסור ואפילו לא ד"ר. לא התיימרתי להביא אסמכתא מהמדע, כתבתי בצורה ברורה שזוהי דעתי האישית. ובנוסף ציינתי בפרוש שכל אישה מסוגלת להשפרצה, זה כמובן לא אומר שכל אישה משפריצה... כל אחת אוהבת את הדרך שלה, אני אומר את דעתי לפי ניסיון המיני שלי, יתכן ותחדשו לי...

651595

New member
עשי זאת בעצמך...

לא כל אישה שהייתי איתה השפריצה-כי לא כל אישה רוצה או נהנית מכך, לעומת זאת אישה שזה היה "השריטה" שלה- היא השפריצה ועוד איך.. אני חייב לציין שמישהו שם קישור למאמר בנושא השפרצה...אז ההשפרצה שאני ראיתי עם הפרטנרית לא דומה בכלל למה שמתואר או מצולם שם. אני התכוונתי למצב של "גמירה" של אישה כשהיא פולטת נוזלים,אבל זה לא יוצא בצורה כזאת,אלא הרבה יותר פנימי בגוף האישה, ואם לא הייתי בתנוחה מאוד ספציפית בזמן שהיא השפריצה גם אני לא הייתי מרגיש.

כלומר אני לא השפרצתי עד היום

(וגם לא האחרות, שמעולם לא השפריצו) כי אנחנו לא נהנות ואוהבות את זה? למרות שזה בעצם מעולם לא קרה לנו, אנו בוחרות לא להשפריץ כי זה לא כיף לנו? או במילים פשוטות יותר, יש לנו דיעה על משהו שלא ניסינו מעולם? אגב השפרצה פנימית בגוף האישה: הסיכוך הטיבעי של הנרתיק בשעת גירוי. (זה דווקא כן קרה..חחח...כמה פעמים...). מעניין מאיזו בלוטה ה מופרש (הטבעי הרגיל, והשפריצוני)

למעלה