השירים שהיו,,,,,

עיניים - במיוחד בשבילך ../images/Emo15.gif

הנה הפוסטר שהיה תלוי אז על החלון של התנובה - עוד לפני שהם הכניסו לחלב שלהם את הסיליקון:

עבודי עוד היה אז בעיראק

אבל שלטי החוצות הגדולים בתל אביב כבר היו של תנובה: שתו חלב תנובה!

אורניהו

New member
היי; היינו אספים את המכסאות קרטון..

היינו אוספים את מכסאות הקרטון של הלבן,עם הדוגמאות ,כמו כן הביטוי המפורסם ש;יש לך משקפיים כמו תחתית של לבניה,התכוונו לאותה הצנצנת של הלבן...

עיניים

New member
../images/Emo141.gif לבניה בצנצנת זכוכית,,,,

חסרה לי בתמונה, כמו גם גבינת ה"פרה הירוקה" של פעם,,, תגיד אלומיניום, אתה יכול להביא לכאן גם קצת קבצים של ריחות של פעם, להשלמת האווירה??? ותודה על הפוסטר.

אטיוד5

Active member
תודה עיניים

רק הזכרת את הפרה הירוקה, כבר עלה לי זכרון הריח ומראה הניר הדק-שקוף-לבן ההוא שמקלפים אותו לצדדים.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif וביצים ??????

איך היו אורזים את הביצים במכולת? בשקית ניר חומה, שכמעט תמיד הגיעה הביתה קרועה ורטובה מביצים שנשברו,,,, ושוב עולה באפי הריח של הניר החום הטבול בביצה שבורה. ואז, יצא "פטנט" של סלסלת מתכת גמישה, שהפכה את קניית הביצים במכולת מסיוט להנאה,,,, איזו גאווה היתה בי כילדה להגיע הביתה מהשליחות למכולת, עם ביצים שלמות,,,

יוסי ילד שלי מוצלח- היה פעם שיר

שאם הסניליות לא מכה בי היה מוזכר בו ילד שנשלח לקנות ביצים או שאולי זה היה הרשל´ה או שניהם? זהו קונספירציה אימהית -ילד+ביצים= הישג וגאווה או אולי אבא+ביצים= ילד. ונגיע לביצה ולתרנגולת. ופעם ראשונה שראיתי אחת חיה עם נוצות וכרבולת(כנראה תרנגול) היה אצל קרובי משפחה בזכרון יעקב ובחצר הייתה גם רפת והייתה פרה (אחת) שאחותי בת השלוש חזרה וסיפרה לכולם שהיינו אצל הדודה וראינו אריה בחצר. ככה טיבם של סנילים מתחילים בסלסלה של ביצים ומסיימים באריה גיבור וזה בלי להמשיך לבר כוכבא גיבור,היה.

ולשאלת הביצה והתרנגולת - ../images/Emo15.gif

שעדיין לא נפתרה - יש בינתיים פתרון אחד בטוח: לפחות הקרטונים של הביצים האלה כבר מככבים- בצורתם עד היום - הרבה-הרבה שנים.

בניין ביצים בלהבות

פברואר 1966: בית צים בתל אביב - שנקרא בפי הציבור, לשם הקיצור, "ביצים" - עולה בלהבות:

היינו שם וראינו: אנשים קופצים מהגג!

עדות ראייה: ההליקופטר שניסה להתקרב אל הגג ולהוריד חבלים רק הגדיל את האש ואת העשן. אנשים באמת קפצו מקומה שלישית למטה! לא יאומן: טראומה לכל החיים בשידור חי.

ובמיוחד לגיברת אחותו:

תיקון טעות קטנה: לא רק אבא וביצים = ילד. לפעמים אבא וביצים = ילדה:

magy

New member
אויייייייייייי אלומיניום.........

כמה שאתה נחמד כשאתה ילד רע..........
PPPPPPPPPPPPPP נו, סוף סוף ירדת אל העם. דווקא מתאים לך.......ממש הולם לך את הפנים...... והמון תודה שהזכרת לנו (במיוחד לי) איך נראות ביצים.........
בֶּיצים = בֶּיצַה = נקבה בּיצות = בּיצה = נקבה נסעתי, אתגעגע אלייך................. אבל אחפש מחשב שבו אוכל שוב לרדת עלייך...או לעלות .... מה שתעדיף............
)))))))

שקדי

New member
הפלירט עם אלומיניום מזכיר לי.......

את הסיפור עם העקרב שביקש צב להעביר אותו את הנהר בשום אופן לא ענה הצב החכם.....אתה תעקוץ אותי השתגעת שח לו העקרב.....הרי אם תמות גם אני אטבע השתכנע צבנו ויצאו לדרך.......... באמצע הנהר מרגיש הצב עקיצה איומה והוא מתחילהשתתק ולטבוע הרי הבטחת צועק הצב לעקרב בשנשימת אפו האחרונה לא יכולתי להתאפק.....ענה לו מיודענו אלומיניום.....סליחה.....העקרב

magy

New member
שקדי

אם יש לפניי גדי, אני גדייה אם יש לפניי עקרב, אני עקרבה ואם לפניי עכביש.....אני אלמנה שחורה........... הא??????????????????????????????
PP אטיוד, תתכונן, המפלצת מגיעה אלייך...............

למעלה