השירים שהיו,,,,,

תמיד אתה בורח כשאינך יכול להתמודד?!

אמרת קודם מה שאמרת - בוודאי חשבת שאתה תורם את חלקך בקואליציה - אך כצפוי - לא הצלחת להשיב לאבסורדים שעלו מהחוכמולוגיה שלך. אז עכשיו גם אני ממתין - בדיוק כמוך, בשם מיעוט קטן אחר - לראות מה תוכל להשיב על מה שנשאלת - אכן, אולי באמת שוב לשמוח קצת לאיד מכך שאינך מסוגל בעצם לענות - כי מה כבר יש לך לענות - אבל לא נורא: גם זו שימחה קטנה לאיד, לדעת שאפילו המיעוט הקטן שלך יווכח לדעת כיצד אתה בורח להשמצות חסרות בסיס במקום להתמודד עם הדייסה שבישלת. וסליחה שעכשיו שוב אתה נאלץ להרכין קצת את הראש, אולי אפילו עוד יותר נמוך מאשר קודם - אבל תזכור שאתה התחלת. זה אתה שהצהרת שבא לך להתכסח איתי - חבל שלא הצטיידת בתחמושת קצת יותר ראוייה. אגב, קצת מצחיק שאתה הוא זה שמבקש ממני שקט - כאשר בו זמנית - אתה הוא זה שיוצר בדבריך את הסיבה לרעש. אבל אם אתה נהנה תוך ביצוע התחייבויותיך לקואליציה - מי אני שאמנע ממך.

אורניהו

New member
תקשיב לי אלומיניום קטן..

לשמוע שיר זה כמו זיון,טוב שהוא חוזר עוד ועוד.

אורניהו הגדול, אני מקווה בשבילך....

שהזיונים שלך טובים מהשירים שלך, אם כי מגיע לך שי קטן עבור המאמץ וההשתדלות. שלך, אלומיניום קטן

אורניהו

New member
מראה נהדר..רק שתי ארובות

היו תקופות שזו היתה כל גאוותנו,בפירוש לא כעת איך ששלחו אותנו לפנסיה.וקרה כבר שנסעתי לי לעמק והגעתי לצמת יגור וחשבתי לעצמי איך אתה לא מביט ימינה,בכל זאת 28 שנה,ושום כלום!היציאה המוקדמת הזו לא היתה לרוחיובאופן שהיא נעשתה! עוד משהו,פותחים דף חדש? ועוד משהו,האם האנשים היום שמים לב שהמפעל כבר לא פולט יותר אבק?כי הוא פשוט לא מייצר יותר מלט כאן,ולכן הכבשנים כבר לא מסתובבים,ואין תהליך של שריפה.[חומר הגלם ´קלינקר´ מיוצר רק ברמלה,וכאן בנשר רק מתבצעת הטחינה.

אטיוד5

Active member
זהו ...

פתרת לי חידה קטנטונת. תמיד תמהתי אם יש קשר בין נשר של רמלה לנשר של נשר. ואם גם תקשר את זה לבירה, בכלל תהיה גדול.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif הנשרים פשטו עם שחר,,,,,

בירה נשר. מאלט. שוב חוזרת שנים אחורה, ואני אם צעירה אחרי לידה, וארגזים של בירה שחורה זורמים אלי הביתה. "תשתי, תשתי, זה מביא חלב" כך אמא, דוחפתה לי בירות למכביר, ואני - חצי מסטולית מניקה ומניקה,,,,, ונשרים,,,, תמיד הפחידו אותי,,, לחיים, אטיוד בוקר אפור וגשום

שקדי

New member
החברה קוראים לזה בירה שחורה.......

לא יודע מי שם לב למאחורי הקלעים של המשפט האלמותי בזמנו יצא צו האוסר לקרוא לבירה השחורה בירה משום שאין בה את אחוז האלכוהול ההופך סתם משקה מוגז לבירה התחכם המפרסם וטבע את המשפט´´החברה קורים לזה בירה שחורה´´ יעני......אנחנו לא אמרנו כלום......אבל החבר´ה.....וכו´........ יצירתיים החבר´ה האלה.............

גל-עמית

New member
רק כדי חהזכיר......

ה"בירה השחורה", בירה "נשר" - הייתה עם תווית כחולה....אחיה, ה"בירה הלבנה" הייתה בירה "אביר", בעלת תווית אדומה. אגב, את שתי הבירות הללו - ניתן לרכוש ולשתות גם היום!

אורניהו

New member
זהו הנושא האהוב ביותר,,,

ובגיל הזה 54 אין לי שום טענות,עדיין ותודה לאל,ואולי בזכותן של העולות הרוסיות היפיפיות שהיגיעו אלינו מרחוק,ואספר לך עוד? לא כאן.

magy

New member
ואם תחשוב טוב

יש לתשובתי מספר משמעויות, שלוש לפחות...

אטיוד5

Active member
4

בלי לרדת לסוף דעתך, בתור מתמטיקאי מליגה ב´, אם ל"יורדות" שתי משמעויות ול"עולות" שתי משמעויות אז מספר הקומבינציות הוא שתיים כפול שתיים שווה ארבע.

אם ירת לסוף (או לקצה) דעתו

של זה ש"ידע" אותך הרי זה בהחלט חמש. ומה רע בקצת געגועים? תמיד נעים להפגש, לא?

אנו נפגש....

זוכרת את המנגינה ולא את המילים ונדמה לי שכבר אמרתי את זה פעם ואפילו קיבלתי את המילים אבל לחפש? לחפש? ........... טוב עשיתי חיפוש לא מצאתי כנראה לא אלו המילים גם אז ניסו לעזור לי נדמה לי שאתנה מצאה בסוף אבל לא זוכרת אז אזמזם לי בינתיים

ולא יודעת למה

זה גם מזקיר לי את הבדיחה על הגבר שבא לזונה ואמר לה שרוצה לבלות איתה אמרה לו שיעלה לו $100 אבל לו היו רק $50 היא סרבה בתוקף לפגוע בשמה הטוב ולהוריד במחיר ישב וחשב ואמר לה: יש לי רעיון $50זה הרי לא מעט כסף ואני באמת רוצה לבלות איתך את הערב אני אתן לך 50 אבל אכניס רק חצי חשבה הזונה ואמרה :"בסדר" התפשטו, נכנסו למיטה, והוא נכנס בה במלוא כוחו צועקת הזונה: "אבל סיכמנו רק חצי" נכון, עונה האיש אבל לא סיכמנו איזה חצי
ונא לא לתקן לי את סימני הפיסוק

למעלה