השירים שהיו,,,,,

אורניהו

New member
השירים שהיו,,,,,../images/Emo79.gif

שנות ה-60 להיזכר באותם השירים של פעם שירי להקות,זמרים שירים יפים שנתנו את הטעם והיום הם רק געגועים. אלביס וקליף,סלואים שקטים שירים יפים ,עצובים ואנו ידענו את כל המילים והכי את שדות ירוקים. רוקדים בקצב ,תקליט מסתובב נצמדים ברטט זוגות הו,פול אנקה,אני כל כך אוהב וכבים האורות. בשעה מאוחרת בלילה הולכים אנו לבד על ספסל בתיכון,כבר ידיי אוחזות וראשה על כתפי האחת. כך עברו להן מהר השנים בגרנו,ונשארו רק שירים ואותה התקופה ,שאותה עוד זוכרים נשארה על גבי תקליטים.

magy

New member
אלומיניום

ארניהו חדש בפורום, אולי לא שמת לב, נמצא פה כיומיים. הוא לא "ממחזר" חומרים. הוא מביא את החומרים החדשים שלו. הוא לא יודע (אם לא קרא חומר בן שמונה חודשים) מה כתבנו פה. ואף אחד לא ימנע ממנו לכתוב את הנוסטלגיה שלו. אתה לא מחוייב לקרוא אותו . ובטח שלא לעלוב בו כבר בימיו הראשונים. ולא אוסיף........

7 תשובות זריזות

1. ארניהו לא חדש בפורום. 2. אולי לא הבחנת - אבל הוא כאן לא רק יומיים - אלא כבר היה כאן גם לפני למעלה מחודש. 3. לא נכון מה שכתבת שהוא לא ממחזר חומרים: מה שצירפתי - הוא מיחזור מדוייק של מה שהוא כבר שלח לכאן לפני חודש. היכנסי שוב ללינק שצירפתי - והיווכחי במו עינייך. 4. לכן לא נכון מה שאת כותבת, שארניהו הביא "את החומרים החדשים שלו": כאמור - החומר שהובא היום - הוא לא חומר חדש - אלא חומר ישן שכבר פורסם כאן. היכנסי שוב ללינק - ותיווכחי במו עינייך. 5. אין קשר בין הלינק שצירפתי ובין מה שאת טוענת שהוא כביכול לא קרא חומר קודם של שמונה חודשים. התייחסתי הרי רק לחומר ממוחזר שלו עצמו. 6. מי התיימר למנוע ממנו לכתוב את הנוסטלגיה שלו? לי נראה שהייתי אתמול בין הראשונים שעודדו אותו לכתוב עוד. 7. בטח שלא יפה לעלוב בי כבר בימיו הראשונים עם טענות חסרות שחר מהסוג שטענת פה נגדי בלי לבדוק את העובדות לאשורן. ולא אוסיף....

magy

New member
אם "הניהול" שלי

אינו עונה על הציפיות שלך, אלומיניום, תמיד תוכל לפנות להנהלת תפוז ולשטוח בפניהם את טענותייך ומענותייך. בקש שימנו אותך למנהל, בגלל כישורייך והידע שלך, שעולה על שלי, בלי כל ספק. אולי הם ישמחו. וגם אתה תהייה מרוצה , סוף סוף...

magy

New member
ואם אתה חושב,

שבתקופה של פיגועים יום יומיים, יש מקום גם לפגע בפורום הזה ששמו יצא למרחקים, ועושה טוב , לפחות לשניים וחצי איש... אז אני לא מבינה מה מניע אותך. ואם טובת הפורום הייתה עומדת לנגד עינייך.. לא כך היית נוהג. מעולם לא אילצתי אנשים להשתתף פה. לא פירסמתי אותו בשום מקום. לא דחפתי. מגיעים לפה רק אם רוצים, מפה לאוזן. מי שלא נעים לו פה, לא נמצא פה. וגם הודעה זו אינה נוסטלגית.

שקדי

New member
היצצתי לשניה..........

ומחזק את ידייך.....והשאר גם בניסיונותייך להרגיע את המפגע מבית והלכתי........אבל עוד אשוב ......לביתי השני חרף ועל אף הקשיים והאוירה שמישהו מתעקש להעכיר

א י פ ה

איפה היה כתוב בדבריי משהו על הניהול שלך? בס"ה השבתי לדברים שגויים שכתבת - אבל במקום להשיב לגופו של עניין - נכון או לא נכון - את מעוררת סיפור של ניהול. מה זה בכלל מנהל באינטרנט? מה זה המושג הזה? הרי אינטרנט וניהול זה דבר והיפוכו. אז הוא כן מיחזר - או לא מיחזר חומר ישן?!

כי הוא עצמו הרי הודה שהוא כן מיחזר

בדיוק כמו שטענתי - בדיוק כמו שהלינק הוכיח. עכשיו נותר רק לשמוע ממך: הוא כן מיחזר - או לא מיחזר?! על החתום: המפגע

אוי אלומיניום

מה עובר עליך? די! נו? כמה נטחן מים? רוצה לערוף ראש של מישהו על טעות? באמת נמאס ויש לך כל כך הרבה דברים חכמים לומר אז למה שלא נתרכז בהם? כל השיחות הללו מעכירות אוירה זה בכוונה תחילה?

סליחה מגי, ואנחנו ?

מישהו ויתר עליך פה כמנהלת? תאמרי את דבריך ואל תשלחי אף אחד להחליף אותך כי אנחנו לא מוותרים לך וכמנהלת, מותר לך לומר את דבריך אפילו אם טעית בתאריך הכניסה של מישהו לפורום זה לא הופך אותך לא מתאימה להיות מנהלת זה הופך אותך לסתם סנילית

magy

New member
הולכת להחליף מיד את הניק

מרגע זה מותר לך לקרוא לי "סנלית"
PPPPPPPPPPPPP

בכל ניק שתבחרי מגי

אנחנו מאחורייך, לצידך, ובעיקר - איתך
נזכרתי בסיפור על "צרימה באוזן".. איש אחד עם קול צורמני במיוחד, עמד בככר העיר וקרא פסוקים מן הקוראן בקול רם. עבר שם איש דת אחר ושאל אותו: "תגיד, כמה משלמים לך בשביל לקרוא כאן את הפסוקים האלה?" ענה לו האיש בעל הקול הלא נעים: "שום דבר" התפלא איש הדת: "שום דבר? אם כן, מדוע אתה טורח כל כך?" ענה לו הקריין הצורמני: "מה זאת אומרת מדוע, אני עושה את זה לכבודו של אללה!" הסתכל עליו איש הדת במבט אוהד ואמר לו: "תעשה טובה, לכבודו של אללה, אל תקרא עוד ולו גם פסוק אחד..." יש דברים שראוי להם שייעשו בנועם ובמלודיות.. :))) או שלא ייעשו כלל... ולא אוסיף...

magy

New member
אם מאחוריי

בעדינות.......... אני לא רגילה.....
)))))))))))

גל-עמית

New member
אני יושב לי, קורא ומה לעשות...

גם מהרהר קלות...מה אוכל לעשות כדי "להרגיע" את נפשך....האם "להתכסח" איתך, או כמו שצעירנו אומרים: "להכנס" בך.....או לשבת מן הצד ולהשקיף...עד ש"יקפוץ לי פיוז"....אני יודע שהפרובוקציות שאתה מעורר מעת לעת, רק משפרות את רמת האדרנלין בדמך....יש גם כאלה... מה אשמים היתר, שאינם סתגלניים?...אני משאר שאצלך (בדומה להרבה ישראלים, לצערי....), השמחה הגדולה ביותר היא השמחה לאיד.... כנראה שחווית הרבה "דברים רעים" בצעירותך....ועל כך - ליבי.... לא נותר לי אלא להרכין ראש ולהמשיך לרחם ובשקט...אולי בכך, יבוא מזורך...

במקום להרכין את הראש - תפעיל אותו:

מצד אחד אתה טוען שהשימחה הכי גדולה שלי היא השימחה לאיד - מה שאומר שאכן הוכחתי כאן שמישהי טעתה - ועל זה, כביכול, אני שמח לאידה - - - ומצד שני - אתה טוען שבא לך להתכסח איתי ולהיכנס בי. על כך - שלוש שאלות: 1. איך מתיישבים שני הדברים האלה יחד?! כי אם אני אכן שמח לאיד כתוצאה מכך שצדקתי - אז על מה ולמה בא לך להיכנס בי?! על מה שהוכח כנכון?! 2. ואם אכן הסתבר שצדקתי - כפי שעיניך רואות - אז על מה ולמה אתה כל-כך מרכין ראש ומרחם בשקט?! אולי אתה מרכין ראש לא על הדבר הנכון?! 3. ולאחר שהסתבר שהכל היה נכון - על איזו פרובוקציה אתה עדיין מדבר?! גם אתה?! ממך ציפיתי ליותר.

גל-עמית

New member
אל תצפה...הרגע..נוח מעט...

...תן קצת שקט לפורום...תן לאנשים להשטתות אם בא להם...אל תהיה "שומר הכתר"...ואל תנסה להתחפש ל-גמזו, בושס, אלפר וכו´.... לצערי, אתה "קטן עליהם"...פשוט, כסה עטך....פתח לך פורום "חוכמולוגיה" משלך...או מצא לך מקומות אחרים להטיף את מרכולתך....השאר אותנו בשטויות שלנו... איני מעוניין בכלל להתייחס לא לסעיפים אותם אתה מפציץ בנו ולא לאהבות/אכזבות שלך, לא ממני ולא מאף אחד אחר. אני מרשה לעצמי בכל זאת לרשום בשם מיעוט קטן בפורום זה: בבקשה ממך, הנח לנו.....

שקדי

New member
ולגלמידי גם......./images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif|כלנית

למעלה