השאלון של הפורום:

Wolf GiRL™

New member
חלק ד'....

איזה עונה הכי אהבת?:הראשונה. לאיזו עונה הכי התחברת?:הראשונה. לאיזה דמות הכי התחברת?אין משהו ספציפיץ איזה דמות אתה הכי אוהב?:קואיצ'י. מה דעתך על סגנון הציור של סרטים 1-4?:נחמד. איזה סרט הכי אהבת?:השלישי, וויליס חמוד!. איזה גוגל-בוי אתה הכי מעדיף?:טאי. איזו גוגל-גירל אתה הכי מעדיף?:יולי איזה דיג'ימון הכי מצחיק אותך?:ג'וממון רולז! משפט אהוב מהסדרה?:לא זוכרת. לאיזה דמות אתה חושב שאתה הכי דומה?:אני שילוב של הכל. לאיזה דיג'ימון אתה חושב שאתה הכי דומה?:אהה..לא יודעת. איזה שירים מהסדרה אתה הכי אוהב?:שמעתי רק את אלה שבאנגלית ולא אהבתי. אוספים שיש לך שקשורים לדיג'ימון:אוסף פאנארטים. מהו המדובב המועדף עליך?:לא מכירה/מזה את רובם איזה דיבוב אתם הכי מעדיפים (עברי, אמריקאי, יפני)?:יפני. מדובב וזמר אהוב מדיג'ימון (כמו קוג'י וואדה וכו'?)?:לא מכירה. מתי בערך ראית פעם ראשונה דיג'ימון?:שזה התחיל בערוץ 1. באיזה ערוץ ראית פעם ראשונה דיג'ימון (ערוץ 11, פוקס קידס, MBC [ערוץ ערבי ששדרו בו דיג'ימון בערבית] או אחר?)?:ערוץ 1. לו היית יכול להיות בסדרה בתפקיד אורח יום אחד, באיזה תפקיד היית רוצה להיות?:ג'נאי. אם היית כתב בעולם הדיגיטלי, על מה היית כותב?:על ארבעת האלים האגדים. מה דעתך על הדיבוב העברי?:הוא בסדר. היית רוצה שהסרטים של דיג'ימון ישודרו בארץ, בדיבוב עברי, אמריקאי או יפני?:בדיבוב יפני עם כתוביות.

Ray girl

New member
שלי - חלק א'

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): ריילינג קרייה ריי לב צ'יביהארט אקיאמה גיל: 13 כיתה: ח מקום מגורים: סביון תאריך לידה: 20.1.91 תכונות אופי חיוביות: חייכנית, בעלת חוש הומור תכונות אופי שליליות: מסיקה מסקנות מהר מדי, חסרת טקט מוטו לחיים: חייך - מחר יהיה גרוע יותר~! סמל: האמת? הכי מתאים לי האופל. אבל נניח שטוב הלב או משהו כזה. לא יודעת! כל הסמלים שם הם טובים. למה אין סמלים רעים?! >< מזל: גדי-דלי תחביבים: לישון, להיות עם חברים, לצבוע, לשיר, לרקוד, לאכול הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!): אוונסנס *.* איימי שולטת. אה, ונייטוויש! ולירון לב! ולארוקו~! מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): אומנות, ספורט, ג'אז, בלט (;.;) מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): אזרחות, פוליטיקה וכו' מאכלים שנואים: ברוקולי!!! >< ולשון פרה ~.~;;; מאכלים אהובים: פסטה וסלט *.* בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): עושה - מתנשקת עם קרן גת הדבה!!! לובשת - טייטס ורוד צמוד כל הדרך, נעלי אולטסטאר ורודים וסוודר גדול וורוד ומגעיל >< זה הסיוט שלי! ושלא תעיזו לעשות לי את זה!!!! אומרת - "קרן גת, בא לך ללכת איתי לסרט?". כותבת - פתק באמצע השיעור: "קרן, בא לך ללכת איתי לסרט?" נקודות חיוביות: איפה? נקודות חן נקודות שליליות: חצ'קונים חלומות: ... אני יכולה לא לענות על זה? אייקון אהוב: ^^ >.> >< =0= הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): נקודות... הרבה... הרגלים משונים: לכרסם כפיות, מזלגות וקשים כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח? הרכבה שונן איי. של זוגות שאני אוהבת דברים שמשמחים אותי: חברים שלי הדבר שאני הכי שונא בתפוז: כשהוא נתקע אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: הרבל אסנס. ריח טוב אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: חתול - מהירה, חמודה ודומה לריי. למה לא? אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: וניל עם פיצפוצי שוקולד - מעורבת X_X אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: הבא! אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: את הזיהום אוויר. אני חצי אסתטית ~.~ מה הייתם מוסיפים לעולם?: עוד בישוננים, חלק הומואים וחלק לא מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): קיץ אחד ביחד, מכשפה מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): אלדין, מלך החיות מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!): אין מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): קרן גת בארץ הדובות אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): אין לי שמץ מי אתם הכי שונאים בעולם?: קרן גת!!! >< הלוואי שתמותי את מי אתם הכי אוהבים?: אופי סאן, אייאסה, מון סאן, אורן סאן, קוהאקו סאן, ראקי סאן, גד סאן מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): יפן. כי ככה בא לי. מה אתם שונאים בו: במי? תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): חוש הומור, אכפתיות, קצת אדישות, בלי יותר מדי היסטריה. משפטים או מילים שאתם להגיד: "שייסה." "___ תחזיר\י לי את הכליה הימנית שלי!!! ><" מוטואים: "נותנים - תיקח. מרביצים - תרצח" מוזיקה מועדפת: פוסי רוק, קצת מטאל, ג'יירוק, ג'ייפופ שירים מועדפים: אין לי כוח לכתוב באנגלית. הצל ואני - לירון לב אוספים: דיסקים, ציורים ע"י אייאסה צבע אהוב: ורוד צבע שונא: שחור, אדום, כחול קמע: יש לי מין שרשרת מוזרה כזו, טבעת מוזרה, והקיטי בל שלי שקיבלתי מקוהאקו אתם שונאים אנשים ש..: צבועים אתם שונאים ש...: משקרים לי. אני מחפש באנשים: אמת, ושלא יהיו מי שהם לא העולם עומד על שלושה דברים והם: 1. אוכל 2. טלויזיה 3. מחשב כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: החברים שלי משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): "חיחוחה, אני גומל" "CAT, IM A KITTY CAT. MEO MEO MEO MEO MEO MEO" שפות שאני יודע: קצת יפנית, אנגלית, קצת ערבית, קצת צרפתית וקצת ספרדית כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'): כל העולם. כלי נגינה אהוב: גיטרה מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה ביומולדת: כרטיס טיסה ליפן למשך כל החופש הגדול+3 חברים בלי משפחה *.* עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר): אני רוצה שלירון לב והיידו יעמדו פה לידי רק בתחתונים וצעיף

Ray girl

New member
חלק ב'

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: אופי, קוהאקו, מון מתי הגעת בערך לפורום?: לזה הגעתי לפני שנתיים בערך. אבל בסך הכל לפני 5 שנים בערך, עוד ליויו מה דעתך על הפיקים?: כל המרבה - הרי זה משובח! מה דעתך על הציירים בפורום?: כל המרבה- הרי זה משובח! האם אתה מגיע למפגש?: למה נראה לכם שלא? אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: יויו, דיג'ימון נטוורק האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?: כן. והפעם גם לגמור אותו כיצד הגעת לפורום?: דרך חברים מיויו, שבאותו זמן היינו בוואלה האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: כן!!!!! מה אתה הכי אוהב בפורום?: את הכולם יחד. אני חושבת שקשה מאוד להתקבל לחברה, ואנחנו חברה מוצקה. נא להתעלם ממה שרשמתי פה. מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: לא יודעת, אף פעם לא לקחתי חלק ._. מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: כל הרבה - הרי זה משובח! אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: למה לחזור כשעוד יש פורום? האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: אוהבת מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: קאיריי, יאמקן, טאיטו, סטוג'ו, הירוריואיצ'י, קיירו מה חשיבות הפורום בעיניך?: אתם המשפוחה שלי!!! ;.; אם הפורום לא היה בתפוז, היכן היית רוצה שהוא יהיה?: לא כבר הייתה את השאלה הזו? עוד להוסיף בקשר לפורום: חולה עליכם כליות שלי!

Ray girl

New member
חלק ג'

דיבוב אהוב ביותר (יפנית, אנגלית, עברית): הכל. כל עוד זה איכותי ונכון שירים אהובים מאנימה ומנגה: כל השירים של גראווי אוספים שקשורים לאנימה ומנגה: שונן-איי, יאואי עדין, שרים, סדרות אנימות אהובות: דיג'ימון, בייבלייד, צ'וביטס, יאמי נו, גראווי, פרוטס, שינזו, שאמן קינג, סאקורה דמויות אהובות: ימאטו, קן, קואיצ'י, ריואיצ'י, הירו, קיי, ריי, אוליבר, רן, הורוהורו, פרייה, היסוקה, קיו, יוקי, יוקיטו, טויה, ארילו, יואה, קרו סוג אנימה אהוב (קודומו וכו'): קודומו ושונן איי( יש כזה?) אנימה אהובה ביותר: כרגע? גראווי אנימות שנואות: הלב. ישן ישן סוג שני של אנימות אהובות יותר (אנימות שלא יצאו מיפן, אנימות שיצאו ישר מיפן לישראל, אנימות שיצאו מיפן לארה"ב/בריטניה ומשם לישראל): הכל כל עוד זה לא מצונזר מדי ומדובב טוב ערוץ אנימות מועדף (פוקס קידס, ערוץ הילדים, ערוץ האנימות החדש של יס [יוצא בסוך החודש]): הכל!!! באיזה גיל התחלתם לצפות באנימות: האמת? כולל "הלב" ו"אן שירלי" התחלתי עוד בגיל 4-5 סרטי אנימה אהובים: אספריגאאן סוג שלישי של אנימות אהובות (רומנטיות, אומנויות לחימה, מפלצות וכו'): אומנויות לחימה, רומנטיקה מהי האנימה הראשונה שראיתי (ששודרה בארץ, לא דרך המחשב!)?: "הלב" מנגות שקראתם (אם קראתם): דימון דיירי, צ'וביטס, קלאמפ סקול סוג מנגות מועדפות (יפני מקורי או אמריקאי מתורגם)?: מקורי מה דעתכם על המנגה של סאקורה בעברית שיצאה (אם קראתם כמובן)?: לא קראתי מוצרי אנימה מועדפים (מנגות, ART BOOK, חוברות צביעה, מגילות קיר, מחזיקי מפתחות וכו'): מנגות מהי האנימה ראשונה שראיתי דרך המחשב (שלא הגיעו לארץ)?: ...לא זוכרת מה דעתכם על שילוב קטעי האנימה בסרטים אמריקאים (להרוג את ביל 2)?: שלא יתלהבו מזה יותר מדי מה דעתכם על האנימות הוותיקות צ'וביטס ואנגווליון?: *.* אתם חברים בעוד פורומי שקשורים לאנימה ומנגה בתפוז ומחוץ לתפוז? בערך עוד עליי ואנימות ומנגות: אני רוצה את של הוולומים של דימון דיירי!!!

Ray girl

New member
חלק ד

איזה עונה הכי אהבת?: 1,2,4 לאיזו עונה הכי התחברת?: 4 לאיזה דמות הכי התחברת?: קואיצ'י איזה דמות אתה הכי אוהב?: ימאטו, קן, הנרי, קואיצ'י מה דעתך על סגנון הציור של סרטים 1-4?: *.* איזה סרט הכי אהבת?: ראיתי רק אחד איזה גוגל-בוי אתה הכי מעדיף?: טאקויה איזו גוגל-גירל אתה הכי מעדיף?: ריקה איזה דיג'ימון הכי מצחיק אותך?: טריירמון משפט אהוב מהסדרה?: "רגעווווווווווווווווון" לאיזה דמות אתה חושב שאתה הכי דומה?: איזומי (א.ק.א זואי) לא נותנים לי לענות על הכל אני אסיים אחרי זה (מרושעייייייייייייייייייים)

שאלון, חלק א'-

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): חופית, שיאורי, חופיתוש, חופיתי וכו' וכו' ~_~ גיל: 15 וחמישה חודשים ^O^ כיתה: י' היכן אני גרה: אילת. תאריך לידה: 15.5.89 מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה והחברים (לא מהפורום!) השנה ליומולדת: אר.. מחשב חדש *_* נגן MP3 ופסלוני פיות ^_^ צבעים אהובים: ורוד ולבן. צבעים שנואים: אין ממש צבע שנוא :> תכונות אופי חיוביות: לא יודעת, אל תשאלו אותי ~_~ תכונות אופי שליליות: הו!.. אני קנאית, מוותרת יחסית בקלות ואמ.. לא יודעת מה עוד XD מוטו לחיים: חיה ותן לחיות. סמל (מדיג'ימון: אומץ, חברות, אהבה, ידע, כנות, אמינות, תקווה, אור, וזה כאן כי זה יותר אישי מאשר קשור לחלק ג' [אנימה ומנגה], אז זה פה באישי): אמ... כנות. מזל: שור קמע (אם יש): אין ^^' תחביבים: לצייר, לכתוב, לשיר ועוד כמה דברים XD הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!): אין P: מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): אומנות, ספרות, היסטוריה.. מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): ספורט ומתמטיקה ~_~ מאכלים שנואים: כבר כמעט ואין.. מאכלים אהובים: הרבה!!~ בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): אין לי כוח לזה XD נקודות חיוביות: ? נקודות שליליות: ? חלומות: יש לי הרבה ^^'' אייקון אהוב: זה שמסמיק. *אין כוח* הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): פסיקים, ונקודות XD הרגלים משונים: לכסוס ציפורנים P: כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח? לא יודעת.. להצחיק אותי? :] דברים שמשמחים אותי: נשיקה בלחי ממישהו שאני אוהבת, כשמספרים לי בדיחה מצחיקה, סאסקה\נארוטו :> הדבר שאני הכי שונא בתפוז: שהוא לפעמים כ"כ אידיוט! אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: אר.. לא יודעת, אף פעם לא חשבתי על זה XD אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: זאב, או חתול, כי הם מקסימים :} אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: תות-בננה, או ריבת חלב.. כי זה שולט :} אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: שיהיה לי כסף.. אר שיהיה לי מה שאני רוצה, ושיהיו לי עוד אלף משאלות :} אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: את כל האנשים הרעים :< מה הייתם מוסיפים לעולם?: עוד ורוד :} מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): בלגריאד ומלוריאן, הרואים למרחק ועוד... מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): שר הטבעות וכו'.. מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!): כרגע?.. אין. מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): משהו פורונוגרפי מדי וסוטה.. אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): הייתי עצמי, רק מצויירת XD מי אתם הכי שונאים בעולם?: אני לא אענה על זה ~_~ את מי אתם הכי אוהבים?: את המשפחה שלי :> מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): יפן, לוס אנג'לס, לונדון, פה :> מה אתם שונאים בו: לא יודעת XD תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): אמ.. קודם כל שיהיו בני אדם, זה הכי חשוב ^_^ משפטים או מילים שאתם להגיד: הא? O.O מוטואים:... מוזיקה מועדפת: הכל, בערך P: שירים מועדפים: של הלהקה aqua ומיניה P: אוספים: היו בולים, מדבקות.. כרגע, שום דבר. אתם שונאים אנשים ש..: מעצבנים אותי XD ומתעלמים ממני.. אתם שונאים ש...: מה שלמעלה XD אני מחפש באנשים: P: העולם עומד על שלושה דברים והם: עבודה, תורה וגמילות חסדים :} כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: המיטה P: משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): לא יודעת.. שפות שאני יודע: אנגלית(מתיימרת לדעת) ועברית :> כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'): יפן :} כלי נגינה אהוב: שום דבר, מיקרופון נכלל? XD עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר): אר.. לא יודעת XD

חלק ב' :>

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: אמ.. עדי, טלי, מילי ועוד :} מתי הגעת בערך לפורום?: לא זוכרת P: אבל לפני שנה, שנתיים בערך.. מה דעתך על הפיקים?: יפיפיים! מה דעתך על הציירים בפורום?: מקסימים, והציורים גם כן ^O^ (טלי!! אני רוצה עוד קוג'יצ'י!!! ;; ) האם אתה מגיע למפגש?: בערך XD יותר נכון למפגש מנגה ואנימה ואז עוברים לכאן קצת :} אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: רק בתפוז! יחי תפוז! האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?: כן :> כיצד הגעת לפורום?: בדרך הרגילה P: האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: אני לא אתנגד :] מה אתה הכי אוהב בפורום?: את האנשים שפה :] מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: הצחוקים, ומה שהשעה עושה לאנשים :] מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: מצויינת, והגיע הזמן לחדש קצת ^O^ אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: לא יודעת.. להתחלה אולי P: האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: אוהבת!~ מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: הנרי, קוג'יצ'י, קואיצ'י, קוג'י, תמונות מאנימות אחרות.. דיוויס, קן, דאיקן :} מה חשיבות הפורום בעיניך?: גדולה!!~ אני אוהבת את הפורום =] עוד להוסיף בקשר לפורום: אמ.. לא יודעת ^^''

חלק ג' :}

דיבוב אהוב ביותר (יפנית, אנגלית, עברית): יפנית :] שירים אהובים מאנימה ומנגה: יש הרבה!~ בעיקר של נארוטו ^^'' אוספים שקשורים לאנימה ומנגה: תמונות XD ומחזיקי מפתחות P: אנימות אהובות: נארוטו, פרינסס טוטו, דיג'ימון, היקאגו ועוד.. דמויות אהובות: שיקאמארו!^O^ סאסקה, נארוטו, מיוט'ו, פאקייה, רו וכו'.. סוג אנימה אהוב (קודומו וכו'): שונן, שוג'ו ושונן איי :> אנימה אהובה ביותר: כרגע?.. נארוטו :] אנימות שנואות: אין לי ממש.. אולי כל ההנטאי P: סוג שני של אנימות אהובות יותר (אנימות שלא יצאו מיפן, אנימות שיצאו ישר מיפן לישראל, אנימות שיצאו מיפן לארה"ב/בריטניה ומשם לישראל): לא יודעת... ערוץ אנימות מועדף (פוקס קידס, ערוץ הילדים, ערוץ האנימות החדש של יס [יוצא בסוך החודש]): אין לי יס.. אז.. פוקס קידס ^^'' באיזה גיל התחלתם לצפות באנימות: מגיל קטן, זוכרים הלב?.. זוכרים באבי?. אז מאז :} סרטי אנימה אהובים: - סוג שלישי של אנימות אהובות (רומנטיות, אומנויות לחימה, מפלצות וכו'): אומנויות לחימה ורומנטיות :> מהי האנימה הראשונה שראיתי (ששודרה בארץ, לא דרך המחשב!)?: באבי XD מנגות שקראתם (אם קראתם): היקאגו :} ועוד כמה.. סוג מנגות מועדפות (יפני מקורי או אמריקאי מתורגם)?: אמריקאי מתורגם.. מה דעתכם על המנגה של סאקורה בעברית שיצאה (אם קראתם כמובן)?: לא קראתי.. מוצרי אנימה מועדפים (מנגות, ART BOOK, חוברות צביעה, מגילות קיר, מחזיקי מפתחות וכו'): מחזיקי מפתחות *_*, ארטבוקס ופוסטרים :} מהי האנימה ראשונה שראיתי דרך המחשב (שלא הגיעו לארץ)?: גראוויטישין. מה דעתכם על שילוב קטעי האנימה בסרטים אמריקאים (להרוג את ביל 2)?: לא יודעת, לא ניסיתי. מה דעתכם על האנימות הוותיקות צ'וביטס ואנגווליון?: צ'וביטס לא ראיתי ואותו דבר לגבי אוונגליון. אתם חברים בעוד פורומי שקשורים לאנימה ומנגה בתפוז ומחוץ לתפוז? כן :> עוד עליי ואנימות ומנגות:....נארוטו!!.. ^O^

חלק ד' ^O^

איזה עונה הכי אהבת?: העונה השנייה והרביעית. לאיזו עונה הכי התחברת?: העונה השנייה :] לאיזה דמות הכי התחברת?: מימי ^^'' איזה דמות אתה הכי אוהב?: קן, דאייסקה, קוג'י, קואיצ'י, הנרי ועוד.. :> מה דעתך על סגנון הציור של סרטים 1-4?: אמ... חמוד למדי, 4 שולט ^^'' איזה סרט הכי אהבת?: 4 :} איזה גוגל-בוי אתה הכי מעדיף?: דיוויס :> איזו גוגל-גירל אתה הכי מעדיף?: ניאה? O.O'' איזה דיג'ימון הכי מצחיק אותך?: למען האמת?.. קלמון ^^'' כי הוא אידיוט XD משפט אהוב מהסדרה?: לא זוכרת כרגע :} לאיזה דמות אתה חושב שאתה הכי דומה?: לאף-אחד?.. :] לאיזה דיג'ימון אתה חושב שאתה הכי דומה?: >_> איזה שירים מהסדרה אתה הכי אוהב?: את של רוקי ועוד כמה.. אוספים שיש לך שקשורים לדיג'ימון: מדבקות :X מהו המדובב המועדף עליך?: קוג'י *.* איזה דיבוב אתם הכי מעדיפים (עברי, אמריקאי, יפני)?: יפני :} מדובב וזמר אהוב מדיג'ימון (כמו קוג'י וואדה וכו'?)?: קוג'י וואדה XD מתי בערך ראית פעם ראשונה דיג'ימון?: לא זוכרת, כשזה רק התחיל.. באיזה ערוץ ראית פעם ראשונה דיג'ימון (ערוץ 11, פוקס קידס, MBC [ערוץ ערבי ששדרו בו דיג'ימון בערבית] או אחר?)?: ערוץ 11 לו היית יכול להיות בסדרה בתפקיד אורח יום אחד, באיזה תפקיד היית רוצה להיות?: סתם מישהי רנדומלית שקן מציל :] אם היית כתב בעולם הדיגיטלי, על מה היית כותב?: על המצב P: מה דעתך על הדיבוב העברי?: הוא בסדר גמור ^O^ היית רוצה שהסרטים של דיג'ימון ישודרו בארץ, בדיבוב עברי, אמריקאי או יפני?: יפני :] עוד עליי ועל דיג'ימון: אר.. P:

gill142

New member
מותר לבקש שנה טובה עד סוכות אז

שנה טובה לכל הפורום, אני יודע שכבר אמרתי, אבל במקרה מצאתי סרטון שאולי פעם ראיתם, ורציתי לומר שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה! והנה הסרטון, תורידו מפה, זה חוקי!, זה יוצר ע"י שהפיצו אותו באימיילים, אז ליסטה לא למחוק כי זה חוקי ביותר! לחצו כאן כדי להוריד!

למעלה