אימאלה! טוב נו... תשובות לחלק א'!!!
שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): מאיה. גיל: 14 כיתה: ט היכן אני גר: אמממ... אני אשאיר את זה ריק. תאריך לידה: 27 לספטמבר. מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה והחברים (לא מהפורום!) השנה ליומולדת: אממ... לא משנה לי. צבעים אהובים: כחול, סגול... צבעים שנואים: אין ^.^ תכונות אופי חיוביות: ילדותית, אבל יודעת להיות רצינית ואחראית כשצריך, אני נורא חולמנית...., אני חושבת שאני נחמדה, אני חברה טובה (לדעתי...), אוהבת לשמח אחרים, אני לא מסוגלת לפגוע ממש. זאת אומרת - נגיד אני אהיה בכאסח עם מישהו, לא משנה כמה, אני עדיין לא אוכל לפגוע בו בדבר שאני יודעת שיפגע בו מאוד, ואני לא רכלנית. תכונות אופי שליליות: יכולה להיות שחצנית לפעמים, מפוזרת (מאוווווד), חסרת טאקט
, אני מניחה שאני גם די קרציה לפעמים... X_X. מוטו לחיים: ... סמל (מדיג'ימון: אומץ, חברות, אהבה, ידע, כנות, אמינות, תקווה, אור, וזה כאן כי זה יותר אישי מאשר קשור לחלק ג' [אנימה ומנגה], אז זה פה באישי): אהבה, ו... כנות, אני חושבת... מזל: מאזניים? קמע (אם יש): אין תחביבים: מחשב, ספרים (המווון!!!), טלוויזיה, לשחק עם הכלב ^.^.... הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!): X_X מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): ווטרינריה!
מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): כמו בקודם - פוליטיקה... מאכלים שנואים:
מאכלים אהובים: ג'אנק פוד. וירקות X_X... חח... בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): חולצת בטן גבוהה, מיני... חלומות: לעוף... כמה מקורי מצידי... -_- אייקון אהוב: אממ.. בתפוז אני חושבת שזה
. הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): נקודות... XD ואת האייקונים של המקלדת... הרגלים משונים: ... כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח? שיר שאני נורא אוהבת!!! לצערי זה קרה לי הרבה בזמן האחרון... אבל זה עבר
דברים שמשמחים אותי: השיר שהזכרתי XD, שמראים לי שאוהבים אותי, שמקשיבים למה שאני אומרת (אני לא מצליחה להסביר את מה שאני מנסה להגיד פה. שכאילו... אני לא אדבר - ויתייחסו לזה כאל משהו לא חשוב. אלא שיקשיבו לי), דברים קיטשיים כאלו... הדבר שאני הכי שונא בתפוז: *מגלגלת עיניים* נתקע, באמצע הודעה ארוכה הוא פתאום עושה משהו, לפעמים יש "תקלות"... אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: אני חושבת שהווואי XD לא יודעת למה... אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: שוב. כלבלב - אני אוהבת לשמח אחרים.. אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: שוקולד. האהוב עליי. אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: אני חושבת שהייתי רוצה את היכולת לדבר עם חיות
אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: שחיתות. מה הייתם מוסיפים לעולם?: אמ... אני לא יודעת אם יבינו למה אני מתכוונת... אבל - אנושיות. מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): פנטזיה. חומריו האפלים, ארטמיס פאול, ה"פ, אנימורפס, בלגריאד/מלוריאן... מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): לא כולל?... וולט דיסני, שרק... בקיצור הרוב זה של הילדים... מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!):
... אין לי מושג X_X מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): פוליטיקה. אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): אמממ... מי אתם הכי שונאים בעולם?: אין אף אחד כזה... את מי אתם הכי אוהבים?: משפחה, חברים (וזה כולל אתכם
) מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): משהו שקשור לטבע.. .
תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): שיתנהגו... כמו חברים. שלא ירכלו, שיהיו נחמדים... רומנטיים? לא יודעת
מוטואים: האקונה מטטה? מוזיקה מועדפת: אני לא יודעת סוגים. לקח לחברה שלי כמה זמן להסביר לי מה הלינקין פארק שרים.. וגם אז אני לא בטוחה שהבנתי... אוספים: בולים אתם שונאים אנשים ש..: מתנהגים בצביעות. אתם שונאים ש...: משקרים לי, מתנשאים מעליי... אני מחפש באנשים: את הילד שבהם!!! XDD כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: אני לא חושבת שאני יודעת להוציא עצבים על משהו. משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): אין. שפות שאני יודע: אנגלית, ומהטלנובלות טיפה ספרדית. כלי נגינה אהוב: פסנתר, אני מניחה. עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר): ...