השאלון של הפורום:

gill142

New member
השאלון של הפורום:

אז, ככה, השאלון מורכב מכמה שאלונים שהיו בעבר, ומשאלונים חדשים. הוא מחולק לכמה נושאים, כל נושא הוא בהודעה חדשה. אני מבקש גם לענות על כל נושא בהודעה נפרדת, זה יותר נוח. אני כבר מפרסם את השאלות. ואני מבקש, שכמה שיותר יענו על השאלון, גם החדשים שהגיעו, תום וטומויו, גם קוג13, ובכלל כל הפורום, וליסטה, אני רוצח אותך אם את לא מגיבה, ולא אכפת לי מירוחם! מספיק שלא הגבת עדיין לשרשור נוסטלגיה! לזה את חייבת לענות!!!

gill142

New member
שכחתי לרשום, לא חייבים לענות על הכל

אבל כדאי שכן, כדי להכיר את כולם פה יותר טוב! אבל לא חייבים לענות על הכל! מותר לדלג על סעיפים שלא רוצים לענות עליהם!

gill142

New member
שאלון - חלק א' - אישי

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): תכונות אופי חיוביות: תכונות אופי שליליות: מוטו לחיים: סמל: מזל: תחביבים: הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!): מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): מאכלים שנואים: מאכלים אהובים: בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): נקודות חיוביות: נקודות שליליות: חלומות: אייקון אהוב: הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): הרגלים משונים: כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח? דברים שמשמחים אותי: הדבר שאני הכי שונא בתפוז: אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: מה הייתם מוסיפים לעולם?: מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!): מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): מי אתם הכי שונאים בעולם?: את מי אתם הכי אוהבים?: מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): מה אתם שונאים בו: תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): משפטים או מילים שאתם להגיד: מוטואים: מוזיקה מועדפת: שירים מועדפים: אוספים: אתם שונאים אנשים ש..: אתם שונאים ש...: אני מחפש באנשים: העולם עומד על שלושה דברים והם: כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): שפות שאני יודע: כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'): כלי נגינה אהוב: עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר): *השאלון כתוב בלשון זכר אך מתייחס לזכר ולנקבה*

gill142

New member
תיקון: להוסיף גם גיל, כיתה ו

היכן אתה גר, שכחתי!

gill142

New member
תיקון אחרון: להוסיף גם מה היית

רוצה לקבל מהמשפחה ליום ההולדת השנה

gill142

New member
תיקון אחרון-אחרון-סופי: להוסיף גם

צבעים אהובים וצבעים שנואים, וקמע מזל (אם יש לכם) ומי שלא הבין מה זה סמל, סמל זה הסמל מדיג'ימון הכוונה (חברות, אומץ, אמינות, אהבה, כנות, אור, תקווה), זה התאים לפה יותר מאשר לחלק ג', כי זה אישי יותר.

gill142

New member
שאלון - חלק א' - אישי - מתוקן!

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): גיל: כיתה: היכן אני גר: תאריך לידה: מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה והחברים (לא מהפורום!) השנה ליומולדת: צבעים אהובים: צבעים שנואים: תכונות אופי חיוביות: תכונות אופי שליליות: מוטו לחיים: סמל (מדיג'ימון: אומץ, חברות, אהבה, ידע, כנות, אמינות, תקווה, אור, וזה כאן כי זה יותר אישי מאשר קשור לחלק ג' [אנימה ומנגה], אז זה פה באישי): מזל: קמע (אם יש) תחביבים: הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!): מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): מאכלים שנואים: מאכלים אהובים: בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): נקודות חיוביות: נקודות שליליות: חלומות: אייקון אהוב: הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): הרגלים משונים: כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח? דברים שמשמחים אותי: הדבר שאני הכי שונא בתפוז: אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: מה הייתם מוסיפים לעולם?: מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!): מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): מי אתם הכי שונאים בעולם?: את מי אתם הכי אוהבים?: מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): מה אתם שונאים בו: תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): משפטים או מילים שאתם להגיד: מוטואים: מוזיקה מועדפת: שירים מועדפים: אוספים: אתם שונאים אנשים ש..: אתם שונאים ש...: אני מחפש באנשים: העולם עומד על שלושה דברים והם: כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): שפות שאני יודע: כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'): כלי נגינה אהוב: עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר):

gill142

New member
תיקון למתוקן: שלא יהיה קשר לאנימה

ומנגה!!!! לא האוספים, לא שירים מועדפים ובכלל כל מה שיש שם בקיצור, ששום דבר לא יהיה קשור לאנימה ומנגה, כי לזה יש חלק משלו!

טיקיי

New member
התשובות שלי...

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): יובל. גיל: כמעט 16. כיתה: י'. היכן אני גר: במאדים. תאריך לידה: 5.12.88 מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה והחברים (לא מהפורום!) השנה ליומולדת: מה שרציתי כבר קיבלתי. צבעים אהובים: תכלת. הפעם בלי שחור. צבעים שנואים: לבן כי הוא מסנוור. תכונות אופי חיוביות: אין. תכונות אופי שליליות: פסימי, פחדן, בכיין, תמים מדי... ויש עוד מלא, אבל לא חשוב. מוטו לחיים: מחר יהיה נורא יותר. סמל (מדיג'ימון: אומץ, חברות, אהבה, ידע, כנות, אמינות, תקווה, אור, וזה כאן כי זה יותר אישי מאשר קשור לחלק ג' [אנימה ומנגה], אז זה פה באישי): שום דבר. הכל חסר לי. אולי רק כנות ואמינות... מה ההבדל בניהם? מזל: אין. קמע (אם יש) אין. תחביבים: לעצום עיניים ולדמיין. הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!): אין. אני די נגד זה. מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): למכור בלונים. מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): כמעט הכל. מאכלים שנואים: תותים וכל דבר שחי פעם. מאכלים אהובים: פיצה, נראה לי, אבל בדרך כלל אני לא אוכל כלום. בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): עדיף שלא תראו אותי בכלל. נקודות חיוביות: זה לא תכונות? נקודות שליליות: יותר מדי... חלומות: למות. אייקון אהוב: אין. הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): שלוש נקודות... אבל זה לא ממש מוזר... וגם לחקור אנשים. הרגלים משונים: לבכות מכל דבר. כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח? אני תמיד במצב רוח רע. דברים שמשמחים אותי: דברים חופשיים, ים, שקט, אוויר... וגם כשאחרים מחייכים, אבל חיוך ממש תמים, לפעמים זה משמח אותי. הדבר שאני הכי שונא בתפוז: "חלה טעות, נסו מאוחר יותר" או משהו כזה... אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: כזה שלא נוסה על בעלי חיים, כי... הוא לא נוסה על בעלי חיים... אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: ציפור, כדי לעוף מכאן. אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: טעם לא טעים. אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: חופש, חברים ושקט. ככה. אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: רצח, שקרים, בית ספר, גבולות... מה הייתם מוסיפים לעולם?: חוק נגד אכילת בעלי חיים וניסויים בהם... מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): אין ספר שקראתי ולא אהבתי... בעיקר ספרי אימה, נראה לי... מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): סרטי אימה, לא בגלל הקטע שהם מפחידים, אלא בגלל שזה הכי מעניין... מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!): אני מחמיץ הכל. מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): כשאני גר עם אחי אני רואה את כל התוכניות שאני לא רוצה, אני מכיר בעל פה שירים של תוכניות שאני שונא, אין לי כל כך שליטה על זה... אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): לא הייתי. מי אתם הכי שונאים בעולם?: את עצמי. רק את עצמי. את מי אתם הכי אוהבים?: אני אוהב ממש הרבה אנשים... בעיקר כאלה שלא אוהבים אותי חזרה... הכי את טומי, זוהר והארוקה. לא שזה אומר הרבה. מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): ים, שמיים, אי בודד, מקום טבעי, עם הרבה שקט... מה אתם שונאים בו: אממ... כלום. תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): אני מחפש שיהיו כנים ויאהבו אותי חזרה. רק שזה אף פעם לא קורה. משפטים או מילים שאתם להגיד: "למה?", "אני לא מסוגל...", "בכל מקרה" ועוד שאני לא זוכר... מוטואים: זה לא היה כבר? מוזיקה מועדפת: אין... שירים מועדפים: אין... אוספים: אמרתי שאין... אתם שונאים אנשים ש..: לא שונא אף אחד חוץ מאת עצמי. אתם שונאים ש...: פוגעים באחרים ומשקרים. אני מחפש באנשים: זה חוזר על עצמו... העולם עומד על שלושה דברים והם: האטמוספירה? כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: עצמי. משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): לא יודע. שפות שאני יודע: עברית. כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'): קבר. כלי נגינה אהוב: אין. עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר): שום דבר מעניין.

gill142

New member
יובל, כשיהיה לך מצב רוח יותר טוב

תמלא את השאלון שוב, עכשיו אני רואה שיש לך מצב רוח רע, אז כשיהיה לך מצב רוח טוב, תמלא אותו שוב, אני בטוח שתוכל למלות יותר דברים, ובעיקר דברים טובים על עצמך!

gill142

New member
התשובות שלי:

שמות וכינויים: גיל, פיקה גיל: 11 וחצי, עוד חצי שנה 12 היכן אני גר: גבעת זאב, ליד ירושלים תאריך לידה: 18/03/1993 מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה והחברים (לא מהפורום!) ליומולדת?: לא יודע, אבל נראה לי שדודה שלי הציעה לי בקיץ לקחת אותי לטיול בהולנד וצרפת, כמתנת בר-מצווה מוקדמת צבעים אהובים: כחול, תכלת צבעים שנואים: שחור ואדום [זה מסמל יותר מדי רוע] תכונות אופי חיוביות: אוהב לעזור, חייכן ובעל כשרון לשפות (אני קולט שפות מהר) תכונות אופי שליליות: לפעמים פסימי, ומתעצבן מהר מוטו לחיים: "בכל מישהו אפשר למצוא דברים טובים!" סמל: חברות וידע מזל: דגים קמע: אין תחביבים: לגלוש באינטרנט, לבלות עם חברים, הערצה למישהו/משהו: הייתי מעריץ של המורדים מקצועות אהובים: אין מקצועות שנואים: אנגלית ומדעים מאכלים שנואים: פול מאכלים אהובים: בלינצ'ס בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): נקודות חיוביות: תכונות חיוביות למעלה נקודות שליליות: תכונות שליליות למעלה חלומות: לטייל במזרח הרחוק אייקון אהוב: אין הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): פסיקים הרגלים משונים: אני אוהב למצוץ קרח כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח?: לנסות להבין למה אני מדוכא ולהוציא אותי מהדיכוי בשיטה שכל אחד לבדו איך. דברים שמשמחים אותי: כשכולם שמחים, להיות בחו"ל, לטייל הדבר שאני הכי שונא בתפוז: כשהודעה נשלחת פעמיים אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: מה הייתם מוסיפים לעולם?: מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): הארי פוטר מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): שרק, תופסים את נמו מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!): מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): מי אתם הכי שונאים בעולם?: את מי אתם הכי אוהבים?: מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): יפן תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): שיהיו נאמנים ושיהיו לנו תכונות אופי דומות משפטים או מילים שאתם להגיד: מוטואים: "כולם שווים!", מוזיקה מועדפת: מוסיקת אנימה, שירים מועדפים: כל אחד/הזולה ממברס, האור בחיי/נינט טייב אוספים: מטבעות אתם שונאים אנשים ש..: הם שחצנים ושוויצרים אתם שונאים ש...: מישהו שיקר לי עצוב אני מחפש באנשים: העולם עומד על שלושה דברים והם: כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: הצ'אט משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): "אתה החוליה החלשה, שלום!" שפות שאני יודע: עברית, אנגלית ברמה בסיסית, ספרדית ופורטוגזית ברמה בסיסית והיום אני לומד יפנית. כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'): דרום-אמריקה והמזרח הרחוק (בעיקר יפן, סין והודו) כלי נגינה אהוב: גיטרה עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר): אין עוד מה לספר, הכל כבר כתוב

star_female

New member
תשובות לחלק א'

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): טלי, star, star_female גיל: 19 וחצי כיתה: ... היכן אני גר: חיפה תאריך לידה: 17/02 מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה והחברים (לא מהפורום!) השנה ליומולדת: לא ממש משנה לי. צבעים אהובים: אממ... אפרסק, וכל צבע רגוע. צבעים שנואים: צבעים זוהרים מדי שמכאיבים בעיניים >.> תכונות אופי חיוביות: אממ... אני נחמדה? תכונות אופי שליליות: לא יודעת. אולי מתעצבנת בקלות (אבל במקרים מוצדקים...) מוטו לחיים: חיה ותן לחיות, הפנימיות חשובה יותר מהחיצוניות, Nanto ka naru sa (המוטו של יו. זה אומר "איכשהו הכל יסתדר"), love is love סמל: לא יודעת. מזל: דלי? קמע (אם יש): אין. תחביבים: כל דבר שקשור למנגה ואנימה. הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!): שחקני קול נחשב? מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): כל דבר שקשור לתכנות. מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): הומניים. מאכלים שנואים: שמן >.> (כשזה מוגזם, זה מגעיל עם כל דבר) ומלפפונים. מאכלים אהובים: לא חושבת שיש משהו ספציפי. אבל לפני כמה ימים אכלתי אטריות אורז טעימות... בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): אומרת משהו רע על הומואים, או משהו מעליב באופן מכוון בשביל לפגוע. ורואה כל דבר בספרדית (אלא אם כן זה אנימה, וגם אז זה יהיה בלי קול). חלומות: להיות מתכנתת? נראה לי שאני כבר מגשימה את זה. חלומות לא מציאותיים אני משתדלת שלא יהיו לי. אייקון אהוב: ארר... לא נראה לי שיש. אם כן, זה
הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): 3 נקודות, אבל זה לא מוזר. הרגלים משונים: אין "הרגל רע", אז לכסוס ציפורניים. כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח? או שאני חוזרת לעצמי לבד (בוכה או הולכת לישון או חושבת על דברים שמחים...) או שאני מדברת עם חברות טובות. דברים שמשמחים אותי: כשמישהו עושה משהו טוב. ולחשוב על הסדרות והזוגות שאני הכי אוהבת. והשראה (לציור). הדבר שאני הכי שונא בתפוז: שהוא לא עולה לפעמים. אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: אין לי מושג אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: לא חיה אחת...? לא יודעת. אבל עשיתי מדיטצית שאמאניזם מונחית באינטרנט אתמול (זה נשמע כמו משהו גדול ^^; זה סתם להקשיב לאיזה קטע בעיניים עצומות) וראיתי פנדה. אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: לא יודעת. אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: אני לא מרגישה שחסר לי משהו פיזי... אז שיבינו אותי, שאנשים שחשובים לי יהיו מאושרים ו...אמ, משהו שיעזור לעולם להשתפר. אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: סבל ועצב... אבל זה לא יכול לקרות. מה הייתם מוסיפים לעולם?: עזרה הדדית. שאנשים יעזרו אחד לשני מתוך רצון ולא מתוך אינטרסים. מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): יש כאלה?... מדע בדיוני, אני מניחה. מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): אר... לא נראה לי שיש לי. מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!): אין. מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): טלנובלות ואופרות סבון למיניהן. אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): אני לא מכירה דמויות מצויירות אחרות... מי אתם הכי שונאים בעולם?: אני לא אוהבת לשנוא. את מי אתם הכי אוהבים?: חברות שלי, משפחה, הכלבה שלי. מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): לא הייתי עוזבת את הארץ, חוץ מאשר לטיולים תקופתיים ביפן אולי... מה אתם שונאים בו: טוב.. זה ברור... תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): ראש פתוח ושיהיו נחמדים. משפטים או מילים שאתם להגיד: לא חסר איזה פועל באמצע? בכל מקרה, אני תמיד מדברת על דברים שאני אוהבת באותו רגע אז אין משהו ספציפי. מוטואים: היה כבר כזה, לא? מוזיקה מועדפת: יפנית! JRock ו-JPop. שירים מועדפים: יש הרבה... אוספים: דיסקים (עם אנימה ומנגה ^^; ) ומרצ'נדייז. אתם שונאים אנשים ש..: לא פתוחים לדברים אחרים. אתם שונאים ש...: יורדים על דברים שאני אוהבת. אני מחפש באנשים: היה כבר כזה... העולם עומד על שלושה דברים והם: לא יודעת. כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: או לבכות, או באינטרנט... (זה נשמע כאילו אני בוכה הרבה >.> אני לא.) משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): nanto ka naru sa! וכל מני מילים של שירים... שפות שאני יודע: עברית, אנגלית, קצת יפנית. כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'): יפן. שום מקום אחר. כלי נגינה אהוב: אני יודעת לנגן רק על אורגן. עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר): אין. :X

קורורו

New member
אימאלה! טוב נו... תשובות לחלק א'!!!

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): מאיה. גיל: 14 כיתה: ט היכן אני גר: אמממ... אני אשאיר את זה ריק. תאריך לידה: 27 לספטמבר. מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה והחברים (לא מהפורום!) השנה ליומולדת: אממ... לא משנה לי. צבעים אהובים: כחול, סגול... צבעים שנואים: אין ^.^ תכונות אופי חיוביות: ילדותית, אבל יודעת להיות רצינית ואחראית כשצריך, אני נורא חולמנית...., אני חושבת שאני נחמדה, אני חברה טובה (לדעתי...), אוהבת לשמח אחרים, אני לא מסוגלת לפגוע ממש. זאת אומרת - נגיד אני אהיה בכאסח עם מישהו, לא משנה כמה, אני עדיין לא אוכל לפגוע בו בדבר שאני יודעת שיפגע בו מאוד, ואני לא רכלנית. תכונות אופי שליליות: יכולה להיות שחצנית לפעמים, מפוזרת (מאוווווד), חסרת טאקט
, אני מניחה שאני גם די קרציה לפעמים... X_X. מוטו לחיים: ... סמל (מדיג'ימון: אומץ, חברות, אהבה, ידע, כנות, אמינות, תקווה, אור, וזה כאן כי זה יותר אישי מאשר קשור לחלק ג' [אנימה ומנגה], אז זה פה באישי): אהבה, ו... כנות, אני חושבת... מזל: מאזניים? קמע (אם יש): אין תחביבים: מחשב, ספרים (המווון!!!), טלוויזיה, לשחק עם הכלב ^.^.... הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!): X_X מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): ווטרינריה!
מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): כמו בקודם - פוליטיקה... מאכלים שנואים:
מאכלים אהובים: ג'אנק פוד. וירקות X_X... חח... בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): חולצת בטן גבוהה, מיני... חלומות: לעוף... כמה מקורי מצידי... -_- אייקון אהוב: אממ.. בתפוז אני חושבת שזה
. הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): נקודות... XD ואת האייקונים של המקלדת... הרגלים משונים: ... כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח? שיר שאני נורא אוהבת!!! לצערי זה קרה לי הרבה בזמן האחרון... אבל זה עבר
דברים שמשמחים אותי: השיר שהזכרתי XD, שמראים לי שאוהבים אותי, שמקשיבים למה שאני אומרת (אני לא מצליחה להסביר את מה שאני מנסה להגיד פה. שכאילו... אני לא אדבר - ויתייחסו לזה כאל משהו לא חשוב. אלא שיקשיבו לי), דברים קיטשיים כאלו... הדבר שאני הכי שונא בתפוז: *מגלגלת עיניים* נתקע, באמצע הודעה ארוכה הוא פתאום עושה משהו, לפעמים יש "תקלות"... אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: אני חושבת שהווואי XD לא יודעת למה... אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: שוב. כלבלב - אני אוהבת לשמח אחרים.. אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: שוקולד. האהוב עליי. אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: אני חושבת שהייתי רוצה את היכולת לדבר עם חיות
אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: שחיתות. מה הייתם מוסיפים לעולם?: אמ... אני לא יודעת אם יבינו למה אני מתכוונת... אבל - אנושיות. מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): פנטזיה. חומריו האפלים, ארטמיס פאול, ה"פ, אנימורפס, בלגריאד/מלוריאן... מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): לא כולל?... וולט דיסני, שרק... בקיצור הרוב זה של הילדים... מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!):
... אין לי מושג X_X מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): פוליטיקה. אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): אמממ... מי אתם הכי שונאים בעולם?: אין אף אחד כזה... את מי אתם הכי אוהבים?: משפחה, חברים (וזה כולל אתכם
) מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): משהו שקשור לטבע.. .
תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): שיתנהגו... כמו חברים. שלא ירכלו, שיהיו נחמדים... רומנטיים? לא יודעת
מוטואים: האקונה מטטה? מוזיקה מועדפת: אני לא יודעת סוגים. לקח לחברה שלי כמה זמן להסביר לי מה הלינקין פארק שרים.. וגם אז אני לא בטוחה שהבנתי... אוספים: בולים אתם שונאים אנשים ש..: מתנהגים בצביעות. אתם שונאים ש...: משקרים לי, מתנשאים מעליי... אני מחפש באנשים: את הילד שבהם!!! XDD כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: אני לא חושבת שאני יודעת להוציא עצבים על משהו. משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): אין. שפות שאני יודע: אנגלית, ומהטלנובלות טיפה ספרדית. כלי נגינה אהוב: פסנתר, אני מניחה. עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר): ...

שלי!

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): קסניה. כינויים רק באינטרנט. גיל: 14 כיתה: ח' היכן אני גר: מעלה אדומים תאריך לידה: 10.01.90 מה הייתי רוצה לקבל מהמשפחה והחברים (לא מהפורום!) השנה ליומולדת: אמ... כל דבר שבא מהלב... אבל גם דיסקים עם מוזיקה יהיה טוב ^^ צבעים אהובים: כחול, כסף, שחור. צבעים שנואים: אין. תכונות אופי חיוביות: משקיענית, לא מסוגלת לכעוס לאורך זמן. תכונות אופי שליליות: עצלנית, דרמתית. מוטו לחיים: "חיה ותן לחיות" אני מניחה... לא זוכרת את המדויייק >< סמל (מדיג'ימון: אומץ, חברות, אהבה, ידע, כנות, אמינות, תקווה, אור, וזה כאן כי זה יותר אישי מאשר קשור לחלק ג' [אנימה ומנגה], אז זה פה באישי): לא יודעת. אין אצלי איזו תכונה בולטת. מזל: גדי קמע (אם יש): אין. תחביבים: לצייר, לקרוא, לראות סדרות, לשמוע מוזיקה... הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!): אוונסנס! ^^ מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): ציור מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): בעיקר ספורט (ריצה...) מאכלים שנואים: חרדל, דבש, ברוקולי, עשבים, חצילים, אבוקדו... מאכלים אהובים: עגבניות, צ'יפס... כל דבר מלוח. בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): מופיעה על במה, מתלבשת חושפני. נקודות חיוביות: זה לא כמו תכונות? נקודות שליליות: ראה הנ"ל חלומות: להפוף לציירת ידועה. אייקון אהוב: אר... אין אאחד ספציפי. הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): שלוש נקודות... הרגלים משונים: לא חושבת שיש. כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח?: תצחיקו אותי, תראו לי הערכה ואהבה... תנו לי להיות לבד, בעיקר. דברים שמשמחים אותי: קומדיות, שרשורים הזויים... הדבר שאני הכי שונא בתפוז: שהוא נתקע -.- ולא נותן להעלות קבצים! אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: מי רוצה להיות שמפו? אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: פנתר שחור, או חתול ^^ אני מתה על חתולים. אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: אמ... שוקולד? אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: אישי מדי... אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: מלחמות, אי צדק, ריבים, צעקות... מה הייתם מוסיפים לעולם?: שלווה ושקט. ולהקות רוק גוטיות ^^ מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): אמ... כל ספר שקראתי, בערך. אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): רייבן מ"TEEN TITANS". כי היא אפלה, וצינית, ויש לה כוחות מגניבים ^^ מי אתם הכי שונאים בעולם?: אף אחד. אני לא מסוגלת לשנוא. את מי אתם הכי אוהבים?: את כל החברות שלי, והמשפחה... מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): בחדר שלי. מה אתם שונאים בו: שונאים איפה? תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): שיהיה נוח לדבר איתם, שיהיו מצחיקים... שיהיו נחמדים בעיקר. משפטים או מילים שאתם להגיד: אין. מוטואים: אין מוזיקה מועדפת: רוק בסגנון אוונסנס, ופופ בסגנון טאטו. שירים מועדפים: אמ... כל השירים של אוונסנס. אוספים: צירוים ישנים, תעודות, מכתבים... אני לא זורקת דברים. אתם שונאים אנשים ש...: מרמים, סנובים, משתחצנים. אתם שונאים ש...: ראה למעלה. אני מחפש באנשים: לא יודעת. העולם עומד על שלושה דברים והם: אין לי מושג. כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: העיפרון המסכן שלי משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): אין. שפות שאני יודע: עברית, אנגלית, קצת צרפתית, רוסית. כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'): כל העולם! כלי נגינה אהוב: אין. עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר): אין מה עוד.

תשובות-חלק א'

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!):אורנית גיל:18 תאריך לידה:18.9.86 כתה:סיימתי י"ב שנה שעברה. תכונות אופי חיוביות:אוהבת לעזור תכונות אופי שליליות: רגישה מאוד מוטו לחיים:תמיד תשאף לטוב ביותר,אבל תאהב את עצמך כמו שאתה. סמל: מזל: בתולה קמע: תחביבים:לראות טלוויזיה ולגלוש באינטרנט צבע אהוב:אדום צבע שנוא:שחור אבל תלוי איפה ומתי הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!):בעבר הייתי מעריצה של "היי פייב" וגם אהבתי לראות "שכנים שכנים". מקצועות אהובים (לא רק בלימודים): לשון מקצועות שנואים (לא רק בלימודים): מאכלים שנואים: מאכלים אהובים: בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב): נקודות חיוביות: כמו התכונה החיובית שלי נקודות שליליות:כמו התכונה השילית שלי חלומות: אייקון אהוב:אין לי.... הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'): הרגלים משונים: כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח?לחבק אותי ולגיד לי דברים חמודים ומעודדים. דברים שמשמחים אותי:אנשים מאושרים,אנשים שעוזרים לאנשים אחרים,אנשים שעוזרים לי כשאני צריכה עזרה,או מתייחסים אליי כשאני עצובה. הדבר שאני הכי שונא בתפוז: אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?: אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?: אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?: אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?: אממממ שלום עולמי,בריאות ואושר....(חח אולי זה נשמע קצת קיטשי,אבל אני לא מרגישה שחסר לי משהו) אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?: מה הייתם מוסיפים לעולם?: מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!):אם אני לא טועה בשם, אהבתי מאוד לקרוא את הספר "האריה,המכשפה וארון הבגדים". מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!): מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו?(לא כולל אנימה ומנגה!):"תשוקות","בנות גילמור","דוק" ובטח יש עוד הרבה אבל אני לא זוכרת כרגע.... מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!): אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!): מי אתם הכי שונאים בעולם?: את מי אתם הכי אוהבים?: מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...): מה אתם שונאים בו: תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים): שיבינו אותי ולא ישפטו אותי. משפטים או מילים שאתם להגיד: מוטואים: אמרתי כבר ב"מוטו". מוזיקה מועדפת:פופ שירים מועדפים: אוספים: אתם שונאים אנשים ש..: אתם שונאים ש...: אני מחפש באנשים: העולם עומד על שלושה דברים והם: כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!): שפות שאני יודע:עברית,אנגלית וצרפתית. כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'):אוסטרליה וארה"ב. כלי נגינה אהוב:לא יודעת לנגן....ואין לי כלי נגינה אהוב.... עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר):נראה לי שכבר סיפרתי הכל. היו שאלות שלא היו לי תשובות עליהן אז לא יכולתי לענות,אם יהיו לי תשובות אני אוסיף בהמשך.

WoLfN

New member
תשובות ^^;

שמות וכינויים: נדב, וולפי, וה-וולף (ומי שקורא לי ככה מת!), נבדוד, נבדי, גמד. מוטו לחיים: חיה ותן לחיות סמל: אמינות, כנות מזל: תאומים תחביבים: מחשב, טלוויזיה, חברים. הערצה למישהו/משהו: נופ מקצועות אהובים: מתמטיקה (לא אשמתי שיש לי חרא של מורה...), ספורט (לא אשמתי שיש לי חרא של מורה...), מדעים (פה דפקא יש אחלה מורה...), תרבות (שזה היסטוריה) ו... זהו. מקצועות שנואים: ערבית, מס"ע (שזה תנ"ך), אנגלית (למרות שאני טוב) ו... זהו. מאכלים שנואים: דגים אנד סטאף. מאכלים אהובים: כל דבר שיש לו הרבה שמן והרבה מלח (או במילים אחרות- צ'ייייייייייפס!) בחיים לא תראו אותי: מסתובב עם המאגניבים, פוגע במכוון במישהו (שהוא לא מאגניב), רואה ויוה וחברים (לא כולל השיר שלנו), לא אוכל משהו בגלל שהוא לא כשר. נקודות חיוביות: המ... עומד על שלי, לא הולך עם הזרם ולפעמים גם נגדו, מרוחק טיפה ולא מתחבר לאנשים אבל אם אני כן אז זה ממש חזק, אמין, כן (מהשורש של כנות), פיקח ו... זהו^^; נקודות שליליות: המ... לא ניכנס לזה^^; חלומות: להצליח, שייזכרו אותי, שלום עולמי (מה שלא יהיה בזמן הקרוב), אהבה ממשית ו... זהו. אייקון אהוב: הזה של השלום. (שמזוהה בד"כ עם ההיפים
) הרגל מוזר לכתוב: עם שגיאות כתיב בכוונה O_0 הרגלים משונים: אוכל ציפורניים נחשב? כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח: לעזוב אותי בשקט, או לחליפין לדבר איתי ולשבת לי על הראש עד שאני מוציא הכל. דברים שמשמחים אותי: המ... לא'דע... הדבר שאני הכי שונא בתפוז: שהוא נתקעעעעעעע!!! אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה: הייתי אחד שלא נוסה על בעלי חיים (כמה נדוש) ולמען האמת הייתי מעדיחף להיות משחת שיניים. זה נגמר הרבה יותר מהר.
אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה: כנראה זאב. כי אנשים מתחילים לחשוב שאני אחד כזה O.O אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה: לימון, כי הוא חמוץ וטעים
אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה: הייתי מבקש רק טוב בשבילי ובשביל החברים שלי, רע לכל האנשים ששונאים אותי ו... הספקת גלידה תמידית.
אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם מה הייתם מוציאים ולמה: את הרעב והמחלות, כי... נו, אתם אמורים להיות חכמים, תחשבו לבד
. מה הייתם מוסיפים לעולם: המ... אאס סדאי
ואולי גם דרקונים, אבל רק שניים-שלושה שיהיו חברים שלי ונשלוט בעולם. מוהאהאהאהאהאהא מה הספרים האהובים עליכם: המ... רומח הדרקון, כישור הזמן, ה"פ, חומריו האפלים. מה הסרטים האהובים עליכם: שרק, חתולים בצמרת (תסביך ילדות X_X),מלך האריות (רק הראשון!) ופיטר פן (1! 2 בסדר אבל...) מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו: הייתי אומר אנג'ל אבל יוצא לי להחמיץ די הרבה ^^; מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו: כל הריאלטי המטומטם הזה (ראיתי את "בית החלומות" וזה מפגררר, וחוץ מפרוייקט Y...), ויוה וחברים (...), סרטי פורנו ודרגון בול Z. אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה: הייתי טום מ"טום וג'רי", כי הוא חמוט ^.^ מי אתם הכי שונאים בעולם: בואו לא ניכנס לשם... את מי אתם הכי אוהבים: כנ"ל... מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה: טוקיו, כי... מגניב שם ^^; מה אתם שונאים בו: במי?: משפטים או מילים שאתם אוהבים להגיד: נופ, יאפ, בלעכס, אנד סטאף, LOL וחבריו. מוטואים: "אקונה מטטה", "מה שלא הולך בכוח- הולך ביותר כוח". מוזיקה מועדפת: רוק, קצת מטאל וממש שניים-שלושה שירי פופ. שירים מועדפים: כל שיר של פינק, ליידי מרמלד (של פינק, ליל קים, מיה וכריסטינה אגילרה. גם של אל סיינט זה ביצוע חביב..) ושירים של מאיר אריאל. אוספים: - אתם שונאים אנשים ש..: מתלהבים, אוכלים בפה פתוח, צועקים יותר מדי, קוראים להם דנדוש. אתם שונאים ש...: מציקים לי, מדברים איתי אנשים שאני לא מכיר באייסי/מסנג'ר, צועקים עליי, אומרים לי דברים לא נכונים. אני מחפש באנשים: נחמדות, חוסר-עוקצנות, רוע לב, מאגניבות. העולם עומד על שלושה דברים והם: צ'יפס, אהבה ומוות. כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על: עליכם? לא, סתם, על מי שעיצבן אותי.. משפטים אהובים: - שפות שאני יודע: אנגלית, עברית וכמה מילים ביפנית (אריגטו, באקה, דומו.) כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב: כל העולם. כלי נגינה אהוב: אין...

קורורו

New member
XDDDD

כמעט נפלתי כשקראתי שאתה רוצה להוסיף לפה אאס סדאי... למה אתה רוצה את זה לעזאזל!? הן מצמררות...

WoLfN

New member
אבל תחשבי על זה אחרת...

אם היית את יכולה לתעל, היית יכולה להרוג את גיל גם דרך המחשב, שכנראה היה טר'אנגריל חזק ביותר
. איזה ספר את?

למעלה