השאלון של הפורום:

WoLfN

New member
אה.

אני כבר לא זוכר מה היה בשישיX_X אני בדרך לסיים את התשיעי. ניניאב ואליין כבר בטנצ'יקו בשישי, לא? או שבשביעי? בלעעעעעכס. לא חשוב, כשהן יגיעו לטנצ'יקו תודיעי לי...

קורורו

New member
אממ.... בשישי רנד כבר לקח את

קלנדור. ופרין חולם על קפצן. ומגלים שמאט לא מעצבן כמו שהיייתי בטוחה שהוא...

WoLfN

New member
המ... אני חושב שזה מצריך ../images/Emo58.gif

למי שעוד לא קרא... המ... מאט הוא לא מעצבן, הוא גאון. קפצןןןןןןןןן *בוכה* אני מת עליו, והוא מת בכללי אז.... *פורץ בבכי*

קורורו

New member
חחחח.... (גם פה יש ../images/Emo58.gifים)

מצחיק אותי שמאט חושב על משהו אחד - ואומר ההפך!!!! אבל הוא בסדר, אני חושבת...

gill142

New member
למה להרוג ילד תמים ומסכן? למה?

אגב, זו שאלה רטורית

טוב למה לא...

שמות וכינויים (לא חייבים אמיתי!): מממ... קוראים לי טניה... וכמובן שאנשים נהנים לעוות לי את השם (עיוותי שמות זה כיף) חמשל טטי טנצ'י טני וכולי... תכונות אופי חיוביות: אני חיובית... כאילו באופן כללי... ואה את חצי הכוס המלאה... תכונות אופי שליליות:עקשנית... (חחח נו מה... אני עקשנית לטוב ולרע...) מוטו לחיים:לא כל מה שמובן מעליו הוא נכון! סמל:אני עובדת על זה... מזל:דגים... תחביבים:לעשות חיים! (לצייר... לבלות באינטרנט... לעשות צחוקים... קיצר עם זה כיך אני עושה את זה...) הערצה למישהו/משהו (חוץ מאנימה ומנגה, לזה יש חלק משלו!):מממ... בריטני ספירס וגווינית פאלטרו... מקצועות אהובים (לא רק בלימודים):מממ... פיסיקה מקצועות שנואים (לא רק בלימודים):מממ גאוגרפיה! מאכלים שנואים:דייסות למיניהם... אבל הכי הכי... פטריות! מאכלים אהובים:כל מה שכולל עגבניות... ואם אין עגבניות אני מוסיפה! (מואה) בחיים לא תראו אותי (עושה, לובש, אומר, כותב):מתנהגת כמו פרחה! נקודות חיוביות:קשה להרוס לי את מצב הרוח! נקודות שליליות: כשאני מתווכחת אני מאבדת שליטה.... חלומות:לגור ביפן, יוצרת מנגות או מפיקת/ במאית אנימות ולגדל הרבה חתולים! אייקון אהוב: אין... הרגל מוזר לכתוב (סוגריים, פסיקים, נקודות וכו'):כלו הזמן שלוש נקודות... הרגלים משונים:לכרסם את החטיפים שאני אוכלת... לא ללעוס אלא לכרסם... כשאני במצב רוח רע במיוחד איך להחזיר לי את המצב רוח?מממ...איזה הפגנת צומי נחמדה... דברים שמשמחים אותי:מממ... חתולים... עגבניות... סרטים טובים... אנימות כמובן... עשיית צחוקים.... שונן איי.... קיצר לא חסר לי... הדבר שאני הכי שונא בתפוז:הוא דפקטיבי! אם הייתם שמפו איזה שמפו הייתם ולמה?:הייתי שמפו דוב... בהירה ויעילה...(חחח) אם הייתם חיות איזה חיות הייתם ולמה?:חתול! (מה עדיין לא ברור למה?) אם הייתם גלידה באיזה טעם הייתם ולמה?:הייתי וניל! א. כי זה הטעם האהוב עליי... ב. כמו שאמרתי אני בהירה... ו ג. תמיד רציתי להיות מנוגדת לשוקולד... אם היו נותנים לכם שלוש משאלות מה הייתם מבקשים ולמה?:א. פוקימון משלי... ב. להיות מפרסמת מנגות ומפיקת אנימות מוצלחת.. וג. יכולת להפך לחתולה מתי שמתחשק לי! אם הייתם יכולים להוריד דברים מהעולם(ושכולם ידעו שאתם הוצאתם אותו)מה הייתם מוציאים ולמה?:אמממ... הייתי מוציאה... אממ... פרחות וערסים! נו אני באמת חייבת לציין למה? מה הייתם מוסיפים לעולם?:אממ.. שאלה מוניפולטיבית... אולי פוקימונים? מה הספרים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!):הארי פוטר והסידרה של האסופית מה הסרטים האהובים עליכם? (לא כולל אנימה ומנגה!):סידרת הנוסע השמיני, הפוסטמן, אינטילגנציה מלאכותית מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תחמיצו? (לא כולל אנימה ומנגה!):המרוץ לאתמול ומכושפות מהן תוכניות הטלוויזיה שלעולם לא תיראו? (לא כולל אנימה ומנגה!):אממ... טואלי ספייס... התאומות אולסן... סברינה (המצויר) ןכל שאר הזבל האמריקאי... אם הייתם דמויות מצוירות מי הייתם ולמה? (לא כולל אנימה ומנגה!):אמממ אני הייתי כניראה ספיידרוומן (אני מתגעגעת לסידרה הזאת) מי אתם הכי שונאים בעולם?:פטריות! פרחות! ושוביניסטים! את מי אתם הכי אוהבים?: את אמא שלי! (החתולה מגיעה קרוב) מה המקום בו הייתם גרים אם זה היה תלוי בכם ולמה?(אפשר להמציא מקומות...):יפן... אלא מה... מה אתם שונאים בו: אוכלים שם הרבה דגים (אני שונאת דגים! ובמיוחד דג נא!) תכונות מועדפות אצל חברים(מה אני מחפש בחברים גם רגילים וגם רומנטים):אמממ... ציניות... חוש הומור... ונאמנות! משפטים או מילים שאתם להגיד:נותנים לך תיקח מרביצים לך תיברח מוטואים:אממ....כמו שכבר אמרתי.. לא כל מה שמובן מאליו הוא נכון... מוזיקה מועדפת:אם זה מוסיקה איי לייק איט שירים מועדפים:שיר הפתיחה של אווה, איטס ריינינג מן ו תהילה (פיים) אוספים:מדבקות, כדורי גומי קטנים, ועטיפות של קינדר אתם שונאים אנשים ש..:הם סנובים אתם שונאים ש...:מתנשאים מעליי או מעל אחרים... אני מחפש באנשים:ציניות, חוש הומור, יושר ונאמנות העולם עומד על שלושה דברים והם:ציניות, חוש הומור ויושר... כשאני משתגע אני מוציא את העצבים שלי על:כל מה שזז משפטים אהובים (לא מוטואים, משפטים אהובים!):במקומך לא הייתי יוצא מהארון ( קטסואה בסרט של יוגי הו) שפות שאני יודע:רוסית, אנגלית, עברית, ספרדית ומקווה לילמוד יפנית כשאני אהיה גדול אני ארצה לעשות טיול ב (דרום-אמריקה, המזרח, אוסטרליה וכו'):המזרח ואוסטרליה כלי נגינה אהוב:פסנתר עוד קצת על עצמי (אם יש עוד לספר):אני חושבת שדיי מיציתי...

gill142

New member
שאלון - חלק ב' - הפורום

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: מתי הגעת בערך לפורום?: מה דעתך על הפיקים?: מה דעתך על הציירים בפורום?: האם אתה מגיע למפגש?: אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?: כיצד הגעת לפורום?: האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: מה אתה הכי אוהב בפורום?: מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: מה חשיבות הפורום בעיניך?: אם הפורום לא היה בתפוז, היכן היית רוצה שהוא יהיה?: עוד להוסיף בקשר לפורום: *השאלון כתוב בלשון זכר אך מתייחס לזכר וגם לנקבה*

תשובות-חלק ב'

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: מתי הגעת בערך לפורום?: לפני כמעט שנה וחצי אני חושבת. מה דעתך על הפיקים?:מדהימים.לא תמיד אני מספיקה לקרוא את כולם אבל התרשמתי ממש לטובה מכל אלה שקראתי. מה דעתך על הציירים בפורום?:כולם מאוד מוכשרים. האם אתה מגיע למפגש?:לא,אני לא יכולה,מצטערת. אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?:אממממ למה לא?אם הרבה ירצו אז אפשר לנסות....אולי אני אנסה גם להשתתף. כיצד הגעת לפורום?:הכרתי את ליסטה מפורום אחר.עקב בעיות שהיו לליסטה במחשב היא הפסיקה לכתוב בפורום ההוא,אז באתי לכאן לחפש אותה.נקשרתי לאנשים כאן ומאז אני כאן אף על פי שאני לא צופה ב"דיג'ימון". האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?:כן,למה לא? מה אתה הכי אוהב בפורום?:את האנשים בו כמובן. מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?:חח שהם ממש מטורפים וכולם קורעים אותי מצחוק.... מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: היא מהממת. אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?:אני מאוד אוהבת. מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?:תמונות חמודות בעיקר. מה חשיבות הפורום בעיניך?: הוא מאוד חשוב בעיניי אם הפורום לא היה בתפוז, היכן היית רוצה שהוא יהיה?:יש שאלה דומה למעלה. עוד להוסיף בקשר לפורום: זה פורום ממש מקסים,בזכות כל האנשים המקסימים שכותבים בו.

WoLfN

New member
תשובות ^.^

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: כולם... מתי הגעת בערך לפורום?: ב 20.5.04 מה דעתך על הפיקים?: מצוינים! מה דעתך על הציירים בפורום?: כנ"ל ^.^ האם אתה מגיע למפגש?: הייתי רוצה, אבל לא...
אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: בשומקום אחר, למרות שהוא כל הזמן נתקע X_X האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורומפיק?: כע כיצד הגעת לפורום?: המ... דרך פורום פוקימון, ודרך זה שנאקו אמרה משהו על פורום דיג'ימון (תודה לך, נאקו
) האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: דעעעע, אני הצעתי את הרעיון! מה אתה הכי אוהב בפורום?: את כולו מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: השיגעון? מה דעתך על הגלריה של הפורום?: חביבה. אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: לא יודע. האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: אוהב מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: המ... לא'דע מה חשיבות הפורום בעיניך?: המ... כנ"ל שאלה קודמת. אם הפורום לא היה בתפוז, היכן היית רוצה שהוא יהיה?: לא כבר הייתה השאלה הזאת?

טיקיי

New member
...

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: לא רוצה לבחור. מתי הגעת בערך לפורום?: לפני שנתיים, אני חושב. מה דעתך על הפיקים?: אני בדרך כלל לא קורה. מה דעתך על הציירים בפורום?: בדרך כלל אין לי כוח לחכות שהתמונות יעלו. האתר הזה איטי מדי. האם אתה מגיע למפגש?: לא. אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: במקום שעובד מהר. האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?: לא יודע. בכל מקרה אני לא משתתף. כיצד הגעת לפורום?: לא זוכר ולא רוצה לזכור. האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: לא משנה לי. מה אתה הכי אוהב בפורום?: את האנשים, בעיקר. מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: לא יודע. מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: אני לא מסתכל. אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: לתקופה שאחרי התלונות בפורום משוב... אני לא זוכר הרבה, אבל אני זוכר שהיה נחמד. אבל גם עכשיו נחמד. תמיד נחמד. האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: אני לא מסתכל בדרך כלל. מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: כלום. מה חשיבות הפורום בעיניך?: אממ... הוא חשוב לי, אבל אני לא יודע איך לנסח לזה תשובה. אם הפורום לא היה בתפוז, היכן היית רוצה שהוא יהיה?: שוב חוזר על עצמו... עוד להוסיף בקשר לפורום: שלמרות התשובות שלי, שזה נשמע כאילו זה סתם עוד פורום בשבילי, זה יותר מזה.

gill142

New member
תשובות לחלק הזה

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: כולם מתי הגעת בערך לפורום: לפני 3 חודשים נראה לי מה דעתך על הפיקים?: ענקיים! יש פה חברה מוכשרים מאוד! מה דעתך עך הציירים בפורום?: לא רק הייתי יכול להיות כמוהם, ציירים מעולים, אני בקושי יודע לצייר איש ושזה יראה ממש איש האם אתה מגיע למפגש?: הייתי רוצה, אבל לצערי לא אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: שרת מהיר וטוב יותר האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?: נראה לי שכן, זה יכול להיות ממש כיף! כיצד הגעת לפורום?: לא זוכר, נראה לי שפשוט נתקלתי בו במקרה כשגלשתי אינטרנט, והופ, אני בפורום! האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: כן, אני בונה אותו בימים אלה מה אתה הכי אוהב בפורום?: את האנשים מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: את השיחות המטורפות של מאיה, נדב ולורי מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: יפה, בעלת ציורים של ציירים מעולים מהפורום, אבל לצערי לא יצא לי לראות אותה ממש כל תמונה ותמונה, אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: נראה לי שהייתי רוצה להיות בתקופה שהפורום הוקם, כדי להיות וותיק וכדי לדעת יותר על האנשים פה וכו' האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: אוהב, אבל כמעט ואין לי תמונות אז לא יכול להשתתף לצערי מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: אם אפשר, אז של תמונות של נארוטו, היקארו נו גו ושל דיג'ימון מה חשיבות הפורום בעיניך?: הפורום חשוב לי מאוד, והוא חשוב לכולם פה [שבוע אחרי שהגעתי ליסטה איימה לסגור את הפורום, אני זוכר מה קרה אז, כשכולם שכנעו אותה לא לסגור אותו, רצו לסגור כי הוא היה יבש], לא יודע איך לנסח את זה בדיוק אם הפורום לא היה בתפוז, היכן היית רוצה שהוא יהיה?: טעות כתיב שלי עוד להוסיף בקשר לפורום: אין, נראה לי שמיציתי את דבריי

star_female

New member
תשובות לחלק ב'

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: עדי. אבל היא היתה גם לפני הפורום... מתי הגעת בערך לפורום?: כשהוא נפתח? מה דעתך על הפיקים?: אני לא קוראת את רובם... מה דעתך על הציירים בפורום?: מוכשרים האם אתה מגיע למפגש?: כן, אבל מאוחר כנראה. אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: זאת המערכת פורומים הכי נוחה שאני מכירה, אז בשום מקום. האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?: אני לא אשתתף אז לא ממש משנה לי... כיצד הגעת לפורום?: הוא נפתח, ו... אממ.. לא זוכרת ^^; נראה לי שמישהו הזכיר אותו בפורום אנימה, או שתפוז פרסמו אותו... האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: למה לא? מה אתה הכי אוהב בפורום?: את האנשים, כמובן... מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: כשמשתגעים ^_^ מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: הרבה זמן לא הייתי בה, אבל אני זוכרת שהיא מושקעת ^^ אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: כנראה שנה או שנתיים אחורה כשהייתי קצת יותר קשורה אליו :X (למרות שגם עכשיו אני קשורה אליו מאוד...) האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: אוהבת... רק הלוואי שהיה לי יותר כוח להשתתף בהם >.> מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: דאיקן ועוד כל מני דברים. מה חשיבות הפורום בעיניך?: קשה לנסח לזה תשובה, אבל אני באמת אוהבת את הפורום. עוד להוסיף בקשר לפורום: אין.

קורורו

New member
אה! חלק ב' קצר! בכל מקרה, התשובות:

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: אין אחד ספציפי
מתי הגעת בערך לפורום?: מההחתחה
מה דעתך על הפיקים?: יפים! באסה שעכשיו אין... מה דעתך על הציירים בפורום?: מוכשרים בטירוף! האם אתה מגיע למפגש?: לא
אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: לא מבינה... האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?: כן!!! כיצד הגעת לפורום?: מצאתי אותו. חברה שלי נתנה לי כתובת של אתר טוב (תפוז
) ולא יודעת איך, מצאתי פתאום את פורום דיגי'מון. האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: אני לא ממש מבינה בדברים האלה ככה ש... מה אתה הכי אוהב בפורום?: את החברים בו. מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: חחחח... השפיות שלנו. מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: מפוצצת X_X אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: אני חושבת שאני אוהבת אותו ככה. כולם מכירים את כולם... מן קומונה כזו... אבל לא הייתי מתנגדת לזמנים שבהם היו המון חברים. האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: אוהבת! מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: לא משנה. ממש ממש לא משנה. מה חשיבות הפורום בעיניך?: אממ... באיזה אופן? אם הפורום לא היה בתפוז, היכן היית רוצה שהוא יהיה?: זה לא היה כבר???
עוד להוסיף בקשר לפורום: אתם אחלה אנשים!

אני!

מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: יאנה... ואופיר ^^ מתי הגעת בערך לפורום?: לפני שנתיים... בחופש הגדול של לפני כיתה ז' נדמה לי... מה דעתך על הפיקים?: מצויינים! מה דעתך על הציירים בפורום?: מוכשרים כולם! האם אתה מגיע למפגש?: לא.. לצערי ;_; אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: תפוז, עם כל החסרונות שלו, הכי נוח מבחינת הפורומים, אז עדיף שישאר כאן. האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?: יכול להיות נחמד, אבל אני לא בטוחה אם אשתתף. כיצד הגעת לפורום?: חיפשתי אתרים על דיג'ימון, והגעתי לכאן ^^ האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: יכול להיות נחמד... מה אתה הכי אוהב בפורום?: את האנשים! מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: שהם קורעים מצחוק מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: מושקעת, ומפוצצת. אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: לתקופה שבה השתתפתי יותר -.- האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: אוהבת! מאוד! מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: של קוג'י *_* וריקה, ושונן איי... אבל כל תמונה של דיג'ימון תהיה טובה ^^ מה חשיבות הפורום בעיניך?: גדולה מאוד. אני חייבת לו הרבה מאוד בקשר לחיי האישיים. אם הפורום לא היה בתפוז, היכן היית רוצה שהוא יהיה?: לא היה כבר...? עוד להוסיף בקשר לפורום: ליסטה, שלא תעזי לסגור אותו! אה, והאנשים פה נפלאים, אל תשתנו לעולם!

gill142

New member
שאלון - חלק ג' - אנימה ומנגה

דיבוב אהוב ביותר (יפנית, אנגלית, עברית): שירים אהובים מאנימה ומנגה: אוספים שקשורים לאנימה ומנגה: אנימות אהובות: דמויות אהובות: סוג אנימה אהוב (קודומו וכו'): אנימה אהובה ביותר: אנימות שנואות: סוג שני של אנימות אהובות יותר (אנימות שלא יצאו מיפן, אנימות שיצאו ישר מיפן לישראל, אנימות שיצאו מיפן לארה"ב/בריטניה ומשם לישראל): ערוץ אנימות מועדף (פוקס קידס, ערוץ הילדים, ערוץ האנימות החדש של יס [יוצא בסוך החודש]): באיזה גיל התחלתם לצפות באנימות: סרטי אנימה אהובים: סוג שלישי של אנימות אהובות (רומנטיות, אומנויות לחימה, מפלצות וכו'): מהי האנימה הראשונה שראיתי (ששודרה בארץ, לא דרך המחשב!)?: מנגות שקראתם (אם קראתם): סוג מנגות מועדפות (יפני מקורי או אמריקאי מתורגם)?: מה דעתכם על המנגה של סאקורה בעברית שיצאה (אם קראתם כמובן)?: מוצרי אנימה מועדפים (מנגות, ART BOOK, חוברות צביעה, מגילות קיר, מחזיקי מפתחות וכו'): מהי האנימה ראשונה שראיתי דרך המחשב (שלא הגיעו לארץ)?: מה דעתכם על שילוב קטעי האנימה בסרטים אמריקאים (להרוג את ביל 2)?: מה דעתכם על האנימות הוותיקות צ'וביטס ואנגווליון?: אתם חברים בעוד פורומי שקשורים לאנימה ומנגה בתפוז ומחוץ לתפוז? עוד עליי ואנימות ומנגות:

למעלה