תשובות לחלק הזה
מי החבר הכי טוב שלך בפורום?: כולם מתי הגעת בערך לפורום: לפני 3 חודשים נראה לי מה דעתך על הפיקים?: ענקיים! יש פה חברה מוכשרים מאוד! מה דעתך עך הציירים בפורום?: לא רק הייתי יכול להיות כמוהם, ציירים מעולים, אני בקושי יודע לצייר איש ושזה יראה ממש איש האם אתה מגיע למפגש?: הייתי רוצה, אבל לצערי לא אם הפורום לא היה בתפוז איפה היית מעדיף שהוא יהיה: שרת מהיר וטוב יותר האם אתה חושב שכדאי לעשות שוב פורוםפיק?: נראה לי שכן, זה יכול להיות ממש כיף! כיצד הגעת לפורום?: לא זוכר, נראה לי שפשוט נתקלתי בו במקרה כשגלשתי אינטרנט, והופ, אני בפורום! האם לדעתך כדאי שיהיה לפורום אתר?: כן, אני בונה אותו בימים אלה מה אתה הכי אוהב בפורום?: את האנשים מה לדעתך הכי כיף בשרשורים הליליים?: את השיחות המטורפות של מאיה, נדב ולורי מה דעתך על הגלרייה של הפורום?: יפה, בעלת ציורים של ציירים מעולים מהפורום, אבל לצערי לא יצא לי לראות אותה ממש כל תמונה ותמונה, אם היית יכול לחזור לתקופה מהעבר של הפורום, לאיזו תקופה היית חוזר?: נראה לי שהייתי רוצה להיות בתקופה שהפורום הוקם, כדי להיות וותיק וכדי לדעת יותר על האנשים פה וכו' האם אתה אוהב או שונא שרשורי תמונות?: אוהב, אבל כמעט ואין לי תמונות אז לא יכול להשתתף לצערי מה היית רוצה ביום הולדתך מהפורום, אילו תמונות?: אם אפשר, אז של תמונות של נארוטו, היקארו נו גו ושל דיג'ימון מה חשיבות הפורום בעיניך?: הפורום חשוב לי מאוד, והוא חשוב לכולם פה [שבוע אחרי שהגעתי ליסטה איימה לסגור את הפורום, אני זוכר מה קרה אז, כשכולם שכנעו אותה לא לסגור אותו, רצו לסגור כי הוא היה יבש], לא יודע איך לנסח את זה בדיוק אם הפורום לא היה בתפוז, היכן היית רוצה שהוא יהיה?: טעות כתיב שלי עוד להוסיף בקשר לפורום: אין, נראה לי שמיציתי את דבריי